Şimdi Ara

Peugeot’dan bir rekor daha (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar iyi motor teknolojisine karşılık azcık dayanıklı alt takım ve iç malzeme yapsalar çok iyi olacak.
  • Pejonun motoru hariç birşeyini sevemedim. 206 kullandım yolda gider halde sunroof uçtu Allah'tan boş yoldu arkada kimse yoktu. Arkadaşımın 407 yı bir kaç gün aldım Tamam araba güzel ama şanssızlık mı nedir aldıktan 10 dk sonra sağ far patladı neyse yaptırdım ertesi gün sol stopla sinyal aynı anda patladı hadi bunlar şanssızlık düz yolda giderken sunrofu actım ilk kademede 10-15 dk açık kaldı sonra kapanmadı bulunduğum ilçede güç bela kapattırdım ustaya 100 tl para aldı :) neyse arkadasa anlattım olanlarini lamba patlamasına birşey demedi normal geldi sunroof için sanayiye çıktık ustaya kapattirdigimdan beri açmamıştım sanayide bir arkadasımıza gittik orda normal çalıştı sıkıntı yoktu yani :) neyse işimiz bitti dedim gel arabayı yıkatalim yıkattik eve dönerken arkada oturan arkadas sigara yaktı şoför tarafından ve sag arka cam düğmesine aynı anda basilinca cam en aşağı indi kalkmak bilmedi oda bozuldu :D neyse araba sahibi arkadas iyice sinirlendi o sinirle kapıyı sert sekilde kapattı sonra çalıştı :) araba Kazali felan değil 2010 model olması lazım millesim diye geçiyor donanim paketi kullandığımda daha 55.000 kmde idi arkadaslar 0 almıştı.Ikinci kullandığım 407 ise is karşılığı aldığımız 2006 modeldi motor 225.000 deydi onunda elektrik sorunları vardı cam açma ve klimasında ve yol bilgisayarında arıza vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir günde keşke bizim ülkemizin haberi çıksa kendi arabamız olsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca 308 Peugeotun amiral gemisi bence

adamlar 308 in üzerinde çok çalıştı bununla ilgili kısa bir belgesel izlemiştim.

yeni aracın kalite anlamında daha iyi bir yerde olacağını biliyorum.

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Pejonun motoru hariç birşeyini sevemedim. 206 kullandım yolda gider halde sunroof uçtu Allah'tan boş yoldu arkada kimse yoktu. Arkadaşımın 407 yı bir kaç gün aldım Tamam araba güzel ama şanssızlık mı nedir aldıktan 10 dk sonra sağ far patladı neyse yaptırdım ertesi gün sol stopla sinyal aynı anda patladı hadi bunlar şanssızlık düz yolda giderken sunrofu actım ilk kademede 10-15 dk açık kaldı sonra kapanmadı bulunduğum ilçede güç bela kapattırdım ustaya 100 tl para aldı :) neyse arkadasa anlattım olanlarini lamba patlamasına birşey demedi normal geldi sunroof için sanayiye çıktık ustaya kapattirdigimdan beri açmamıştım sanayide bir arkadasımıza gittik orda normal çalıştı sıkıntı yoktu yani :) neyse işimiz bitti dedim gel arabayı yıkatalim yıkattik eve dönerken arkada oturan arkadas sigara yaktı şoför tarafından ve sag arka cam düğmesine aynı anda basilinca cam en aşağı indi kalkmak bilmedi oda bozuldu :D neyse araba sahibi arkadas iyice sinirlendi o sinirle kapıyı sert sekilde kapattı sonra çalıştı :) araba Kazali felan değil 2010 model olması lazım millesim diye geçiyor donanim paketi kullandığımda daha 55.000 kmde idi arkadaslar 0 almıştı.Ikinci kullandığım 407 ise is karşılığı aldığımız 2006 modeldi motor 225.000 deydi onunda elektrik sorunları vardı cam açma ve klimasında ve yol bilgisayarında arıza vardı.

Hocam peugeot'un eski araçlarının çoğunda elektrik sorunları var hatta daha farklı saçma sapan kronik sorunlarda var fakat yeni üretilen modellerde bu sorunlar ortadan kalkmış gözüküyor.

• Bir rekor daha derken? Bu haber zaten verilmisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Pejonun motoru hariç birşeyini sevemedim. 206 kullandım yolda gider halde sunroof uçtu Allah'tan boş yoldu arkada kimse yoktu. Arkadaşımın 407 yı bir kaç gün aldım Tamam araba güzel ama şanssızlık mı nedir aldıktan 10 dk sonra sağ far patladı neyse yaptırdım ertesi gün sol stopla sinyal aynı anda patladı hadi bunlar şanssızlık düz yolda giderken sunrofu actım ilk kademede 10-15 dk açık kaldı sonra kapanmadı bulunduğum ilçede güç bela kapattırdım ustaya 100 tl para aldı :) neyse arkadasa anlattım olanlarini lamba patlamasına birşey demedi normal geldi sunroof için sanayiye çıktık ustaya kapattirdigimdan beri açmamıştım sanayide bir arkadasımıza gittik orda normal çalıştı sıkıntı yoktu yani :) neyse işimiz bitti dedim gel arabayı yıkatalim yıkattik eve dönerken arkada oturan arkadas sigara yaktı şoför tarafından ve sag arka cam düğmesine aynı anda basilinca cam en aşağı indi kalkmak bilmedi oda bozuldu :D neyse araba sahibi arkadas iyice sinirlendi o sinirle kapıyı sert sekilde kapattı sonra çalıştı :) araba Kazali felan değil 2010 model olması lazım millesim diye geçiyor donanim paketi kullandığımda daha 55.000 kmde idi arkadaslar 0 almıştı.Ikinci kullandığım 407 ise is karşılığı aldığımız 2006 modeldi motor 225.000 deydi onunda elektrik sorunları vardı cam açma ve klimasında ve yol bilgisayarında arıza vardı.

Hocam peugeot'un eski araçlarının çoğunda elektrik sorunları var hatta daha farklı saçma sapan kronik sorunlarda var fakat yeni üretilen modellerde bu sorunlar ortadan kalkmış gözüküyor.

doğrudur kardeşim de valla bu sorunları yaşadığımız için insan tereddüt etmiyor değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupalinin yakitin hesabini yapmasinin 2 nedeni aklima geldi, sizce olabilir mi?

1)Avrupalida olsa zenginde olsa, yakitta (benzin,mazot,dogalgaz vs. ) disa bagimlilik.

2) Az yakyt, az Karbon salinimi (CO2 Emisyonu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNMETAL -- 19 Nisan 2014; 21:57:05 >
  • _____________________________
    D.H Mercedes-Benz Yıldız Kulübü
  • Bugün test surusu yaptım sonunda. Oldukça beğendim şahsen.

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bugün test surusu yaptım sonunda. Oldukça beğendim şahsen.

Hangi motor da ?

Orijinalden alıntı: polotje

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bugün test surusu yaptım sonunda. Oldukça beğendim şahsen.

Hangi motor da ?

1.6 hdi.

• Ağzıyla kuş tutsalar fransız almam düşman başına

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Ağzıyla kuş tutsalar fransız almam düşman başına

Katılıyorum kar ettiğimiz her bir mazot damlasını arabaya sayarsın.

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alinti: K0rkunc

Pejoya karsi bir antipatim yok tip oalrak çokta hosuma gidiyor araçlari lakin fransizlarda bariz kalitesizlik var genel olarak o yüzden

Fransızların bazı araçlarında kalitesizlik olabilir. bu 308 de kalitesiz anlamına gelmez.

gidip 308 i bayide incelersen senin için daha iyi olur.

Kalite sorunu kategorisine girer mi bilmem fakat yeni 308'de konsolun alt kısmındaki plastik kalitesi biraz düşük geldi bana.

Onun haricinde dört dörtlük bir otomobil.

Özellikle sürüş esnasında çok haşır neşir olunan bölgelere büyük önem vermişler.

passat ın da üst sınıf olmasına rağmen konsol alt kısımdaki plastik sert ve kalitesizdir

tabiki jetta kadar kötü değil o ayrı bir tez konusu

neticede kompakt hb lerde premiumları hariç tutarsak

308 bana göre golfü ödediğin paraya göre geçmiş

kimse fransız da yok dandik de falan gibi karalamalara girmesin boşuna

araç 2014 yılın otomobili ödülünü aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 20 Nisan 2014; 0:52:00 >

• Bu motordaki turboda harbiden iş var.

3 silindir için muazzam bir başarı.

1500 rpmden itibaren %95 tork şaka gibi.

Tabi biraz parçaları falan görmek lazım.

Gerçi Alfa da 2 silindirli bir motor geliştirmişti ama o pek tutmadı galiba.

Orijinalden alıntı: Thomassee

Bu motordaki turboda harbiden iş var.

3 silindir için muazzam bir başarı.

1500 rpmden itibaren %95 tork şaka gibi.

Tabi biraz parçaları falan görmek lazım.

Gerçi Alfa da 2 silindirli bir motor geliştirmişti ama o pek tutmadı galiba.

alfa değil fiat geliştirdi

küçük araçlarda kullanolıyor tutmadı diye bişey yok

fiat 500 avrupada en çok tercih edillen araçlardan biri .
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.