Şimdi Ara

Peugeot’dan bir rekor daha (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pejoyu beğenir forumdaki herkes ama gerçek dünyada kendileri dahil almaz klas-tutarlı forum ailesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan ben yarım saattir dizel diye okuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Ağzıyla kuş tutsalar fransız almam düşman başına

Katılıyorum kar ettiğimiz her bir mazot damlasını arabaya sayarsın.

5 sene, ~80 bin km makyajlı 307 kullandım, almadan önce de kullananlarla konuştum. Rutin bakımı dışında maksimum 300-400TL harcamışımdır beklenmeyen masraf olarak. Araç bakımlarını da garantiden sonra sanayide yarısına yaptırdım, mis gibi bindim. Kaldıki araçta genel ortalamam 5lt civarı bir şeydi ve %80 Ankara şehir içinde yapıldı km. Önyargılardan kurtulmak lazım. Özellikle 2006'dan sonra ki modellerde Peugeot düzeltti kendini.
  • rekoru bilmem de bugun alış-veriş merkezinde sergilenen modelinin 82 bin tl olduğunu görünce benle arkadaş birbirimize baktık,hiç konuşmadan yürüdük
  • Yorumlar çok iyi.

Anlaşılan o ki sorunsuz(!?) Japonlar ve Alman olması bile yeten Almanlar varken Fransız Tenekesi(!) Peugeot'nun işi zor.

Bu arabalar dökülüyor anacım yaklaşmayın, "bizim bir tanıdık" ekolü at koşturmuş konuda.

"Bizim bir tanıdık" da yeni aldığı 208 ile yolda giderken arabanın tabanı düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Yorumlar çok iyi.

Anlaşılan o ki sorunsuz(!?) Japonlar ve Alman olması bile yeten Almanlar varken Fransız Tenekesi(!) Peugeot'nun işi zor.

Bu arabalar dökülüyor anacım yaklaşmayın, "bizim bir tanıdık" ekolü at koşturmuş konuda.

"Bizim bir tanıdık" da yeni aldığı 208 ile yolda giderken arabanın tabanı düşmüş.

Peugeot aslında toplumsal bir soruna el atmış, akraba/tanıdık ilişkileri için bire bir, Peugeot olmasa tanıdıklar birbirlerinden bihaber yaşayacaklar, marka sayesinde sürekli iletişim halindeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Yorumlar çok iyi.

Peugeot aslında toplumsal bir soruna el atmış, akraba/tanıdık ilişkileri için bire bir, Peugeot olmasa tanıdıklar birbirlerinden bihaber yaşayacaklar, marka sayesinde sürekli iletişim halindeler
  • Bazı yorumlar hakketten çok acımasızca olmuş bu güne kadar hiç pejo aracım olmadı ama 3 modeli kullanma 1 modelide kullanan yakın tanıdığım oldu şansım oldu

206 2008 model dizel ikinci el olarak 28000 km alindı hep İstanbul da kullanıldı bahcesehir şişli kadiköy git gel 265 bin km satildi daha da kullanılırdır 6 binliralik kaza hasar kaydi oldu ve yenilenme zamnı geldiğini düşünülerek 2013 te satıldı arabaya sahip olunduğu süre içerisinde
    rutin bakımlar dışında 1 kuruş masraf edilmedi çok net söylüyorum araca rutin mastaflar dışında 1 kuruş masraf edilmedi ..
    ha aracın eksikleri var yok değil ama üreten bunu bilerek parasına göre üretmiş ..

diğer araçlara gelirsek 307 60 binde ve ufak masraflar dışında bakım dışında sorun yok arka kısmından arka tekerlerk yada süspansiyon neyse oradan ses geliyordu cüzzi bişeye halledildi birde akü değişti 2012 de 2008 model dizel 5,4 -4,8L /100km tüketimi vardı

308 1.6 axcess 92 bg 2012 model ve şuan 7000 km cıvarında 40000 TL sıfır olarak aralik 2012 de alındı.
    2012 model ilk bakimi mayis 2014 te yada 10000 km de hangisi önce gelirse (benimnde kafamı oldukça karıştırdı ama kaşeli imzali yerkiliservis verdiği evrak bu ) ilk bakımı/kontrolü 3000km de mayıs 2013 te yapıldı .

iç malzeme kalitesi ortada kabul bir alman değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte ..

''PureTech motoru ile PEUGEOT 308, 100 kilometrede 2,85 litre yakıt tüketimi ve tam depoyla 1.810 kilometre menzil ile seri üretim bir otomobil olarak yakıt tüketimi rekorunu kırdı!
    Bu performans Fransız UTAC (Otomobil, Motosiklet ve Bisiklet Teknik Birliği) yetkililerinin kontrolü altında İspanya Almeria Pisti’nde gerçekleştirildi. Altı ileri manuel vites kutusuyla eşleşen yeni üç silindirli turbo benzinli PureTech motoruyla donatılmış olan seri üretim PEUGEOT 308, böylece 51,4 litre tüketerek kesintisiz 32 saatten fazla yol aldı.
    PEUGEOT 308 tam depoyla yakıt tüketimi ve menzil rekorunu kırdı. Bu sonuca ulaşmak için, çok sayıda pilot test sırasında aracın direksiyonunda birbirinin yerine geçti.''

adamlar 100 km de 3 litre benzin tüketen motor üretmiş varsında sehir içi kullanımda 5 litre tüketsin neyin hesabini yapıyorsunuz gerçekten tebrik ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 20 Nisan 2014; 14:17:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

Pejoyu beğenir forumdaki herkes ama gerçek dünyada kendileri dahil almaz klas-tutarlı forum ailesi

gayet de alırlar
  • dizel otomatik getirseler uygun fiyata yok satarlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.