Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.772
Cevap
157
Favori
394.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 1...44...86878889
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde dün lastik patladı araç uyarı verdi lastik basınçlarını kontrol edin yazdı fakat hangi lastik havası indi onu göstermiyor veya ben mi onu ayarlamamışım sizde de bu şekilde mi gösteriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

her ikisi de sonuna kadar açılıyor.

Hocam bunu denedim ancak sadece sıfırla seçeneği var

Bu araçta lastik basınç sensörü yok. Abs sensöründen gelen verilerle lastik dönüşünü hesaplayıp uyarı veriyor. Hangi lastiğin havasının az olduğunu bu sistemde öğrenemezsiniz. Olumsuz eleştiri veya kötülemek maksatlı yazmadım. Bazı araç markaları bu sistemi kullanıyor ( psa grubu, fiat, Volkswagen... gibi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim cevap için , bu araç özelinde olumsuz bir durum bence 2017 megane 4 aracımda bile sensör vardı her lastikte. Bir olumsuz durum daha anahtar ile camları kapatabiliyorsunuz ancak açamıyorsunuz bu da bana göre eksi bir durum. Ayrıca ambiyans aydınlatma hiç koymasalar da olurmuş.

Orijinalden alıntı: muratt29

Teşekkür ederim cevap için , bu araç özelinde olumsuz bir durum bence 2017 megane 4 aracımda bile sensör vardı her lastikte. Bir olumsuz durum daha anahtar ile camları kapatabiliyorsunuz ancak açamıyorsunuz bu da bana göre eksi bir durum. Ayrıca ambiyans aydınlatma hiç koymasalar da olurmuş.

Olumsuz durum demeyelim de üreticinin tercihi bu şekilde. Eski aracım 2016 Hyundai i20'de de sensör vardı, bir tanesi arızalandı, değişimi için çok paralar istediler. Sensör olunca da arızalanabiliyor, sensörün pili bitiyor, lastik patlak olmasa da en ufak basınç düşüşünde zırt pırt uyarı veriyor. Bu abs sensörlü sistemin en büyük dezavantajı ise araç hareket halinde değilse uyarı vermemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muratt29 M kullanıcısına yanıt
    Anahtarla camlar nasıl kapatılıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 2024 7.ay çıkışlı 408 Allure nardo gri aracımı satıyorum.Aracım 4000 km garaj aracı yalnızca hafta sonları kullanılmış olup bayi çıkışlı komple seramik kaplama ön kaput ve çamurluklar ppf ön camlar film yapılmıştır.Hatasız sıfır kokusu üzerinde bir araçtır.Sahibinden com da ilan bulunmaktadır.İlan no "1308971685" .

• 
Sayfa: önceki 1...44...86878889
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.