< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
bütceme uygun temiz düşük km 2024 allure 1.2 versiyonu alabiliyorum. ülkemizde bu motora çok fazla kötü yorum yapılıyor genel olarak markaya hatta tavsiye eder misiniz arkadaşlar megane 4den geçicem %90 istanbul içi kullanıcam. |
|
|
|
GT donanım için 2.700 fiyat söylediler. Şançelik-Bursa bayisi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Merhabalar, ben de aynı şekilde düşünüyorum. Normalde sol farın tüm araçlarda sağa göre geride kalması durumu var. Ama bu araçta sanki iki farın yüksekliği de biraz fazla aşağıda kalıyor ve daha kısa bir mesafeyi aydınlatıyor gibi geliyor. Düz bir duvara karşıdan yaklaştığımda belli bir mesafede düz bir ışık çizgisi oluşuyor ama diğer araçlardan daha kısa bir aralıkta bu düz hat görünüyor. Ayrıca trafikte seyir halindeyken far çizgisi kullandığım diğer araçlardan daha aşağıda duruyor. Aynı koşullarda diğer araçların aydınlatma çizgisi öndeki aracın tamponunun üstüne kadar gelirken 408 in aydınlatma çizgisi neredeyse tampon altında kalıyor. Örneğin makyajlı Citroen C4 araçta az bir yük varken bile far ayarını 0 yerine 1 de tutuyorum. Çoğu aracın yan aynalarının seviyesine iyice yaklaşıyor. Halojen farlı Egea aracın farları da nedeyse bagaj kapağı çizgisine kadar geliyor. 408 in farları ise tampon seviyesine zor geliyor. Daha önce Megane 4 araç kullanıken aynı durum söz konusu idi. Farları çok az kaldırarak kimseyi rahatsız etmeden çok memnun bir şekilde kullanmıştım. Araçta manuel ayar olduğu için fazla yolcu olunca farları alçaltıyordum. Yakın zamanda kapalı bir otoparkta ayar denemesi yapmayı düşünüyorum. Yapınca trafikte nasıl bir fark olduğunu burada yazarım İnşallah. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam aracı sıfır mi aldınız ikinci el mi? Belkide bundan önceki sahibi manuel ayar vidaları ile far ayarına müdahale etmiş olabilir ondan soruyorum. Her ne kadar Matrix far olsa da yine de araç içi far yükseklik ayarı olması daha iyi olurdu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yeni araç. 2026 model makyajlı versiyon. 1 ay oldu alalı ama henüz farlara ellemedim. Tereddüt ettiğim noktalar öncelikle sorunun büyük bir sorun olmaması ve önceki versiyona göre farların konumunun biraz daha aşağıya inmesinden dolayı ayar işinde dikkatli olmak gerekmesi. Çünkü başka bir aracı referans alıp duvar önünde ayar yapınca alçak konum sebebiyle uzaklaştıkça yükselen bir aydınlatma çizgisine sebep olabilir. Bu da karşıdan gelen tüm sürücüleri rahatsız eder. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam cok degil 1 tur yukari kaldirirsaniz hic sorun olmaz..Ben Son 3 Psa aracimda 1 tur yukari kaldirdim hic selektor yemedim acikcasi..Dediginiz gibi standartlar da menzil kisa, Sehir ici degil de uzun yolda sikinti oluyor... Zaten Matrix Far oldugu icin Kisiyor surekli karsidan gelen olursa da.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İki tane ayar vidası var. Kısaların yüksekliğini ayarlamak için hangisi kullanılıyor? Bilgi verebilir misiniz? ( Sağ farın fotoğrafını yükledim. Arabanın önünde dururken çektim.) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitall_ -- 20 Eylül 2026; 9:14:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|