Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam herşey gönlünüzce olsun... |
PEUGEOT 408 (44. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için bize de 408 mantıklı geldi hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..
-
Bende 408, Grandland arasında kaldım, seçim yapamıyorum.
2015 308 kullanıyorum. 1.2 motordan uzak durayım diyorum, başka seçenek bulamıyorum. Yine PSA ya geliyorum.
Yılda 15bin km yapamadığım için benzinli düşünüyorum. Ne seçsem bilemedim :) -
Net 408 derim.Tutmayan model grandland.Birde 25 başı yeni kasası geliyor.İç mekan 408 de daha geniş.Ben 3008 den geçtim,daha memnunum.
-
408in arka yaşam alanı rahat ama kafalar da aynı şekilde rahat mı yoksa tavana çarpıyor mu?
Cam tavan düşünmüyorum. Şimdiki aracımda var, sıcaklık ve ses geçirmesi dışında bir faydasını görmedim.
Cam tavan mı daha yüksek kalıyor yoksa normali mi?
-
Baş mesafesinde sorun yok,cam tavansız tabi daha avantajlı olur.
-
Hangi paket için ne kadar fiyat aldınız öğrenebilirmiyim ?
-
408 allure a 1650 dediler birşeyler daha yaparız dediler.
-
Boyum 186 cm. Arkaya normal oturursam diz mesafesi gayet tatmin edici. Kafam ile tavan arasında 1-2 cm boşluk kalıyor. Dik oturunca yada kafada gözlük falan varsa değme yapıyor hafiften. Ama normal 170-180 boyunda oturanlar sorun yaşamaz. Cam tavansız düşünüyorsanız Allure olacak. o da özellikten iyice kısılmış olarak geliyor. Ben GT tavsiye ederim.
-
Ekstra eklemeli ama cam tavansız düşünüyorum.
-
O zaman 2. el C0 denen versiyon bakmanız lazım. Sıfırlar C2 diye geçiyor Allure da ve çok özellikten kısmışlar. Hayırlısı olsun şimdiden.
-
Neler gelmiyor hocam acaba alma arefesindeyim ona göre hareket edelim istiyorum
-
C0 dan C2 ye Mart 2024 itibari ile geçilmiş sanırım. Şöyle bir bilgi buldum.
-
Arkadaşlar selam,
ikinci kez şiddetli yağmur sonrası sürücü kapısında su birikintisi ile karşılaşıyorum.
Böyle bir durum yaşayan oldu mu arkadaşlar?
Detaylı incelemedim, yarın yolcu tarafından girip bakacağım kapı kapalıyken mi su alıyor diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamcaz -- 17 Ekim 2024; 22:29:49 > -
Kapı altı su gider delikleri oluyor. onlara bir bakın tıkandıysa suyu içeriye veriyor olabilir belki. Yada cam tavan aynı şekilde giderleri vb tıkanmış olabilir. Kontrol etmekte fayda var. Geçmiş olsun.
-
Teşekkürler hocam,
Dün şiddetli yağmur yağdı, bu sefer eşik üzerinde birikmemiş su ancak durum aşağıdaki gibiydi.
Sanki su bir yerden giriyor ve kapı ile eşik arasında birikiyor gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: adamcazTeşekkürler hocam,
Dün şiddetli yağmur yağdı, bu sefer eşik üzerinde birikmemiş su ancak durum aşağıdaki gibiydi.
Sanki su bir yerden giriyor ve kapı ile eşik arasında birikiyor gibi.
Görünen suyun fazlası da olabilir. Özellikle ilk attığınız tek resimde su sanki araç içine de girmiş gibi. Aracın tabanında birikerek durumu daha kötü bir hale sokabilir. Bir an önce servise göstererek çözüm isteyin derim. Çok aracımda yaşadım bu su birikme durumunu. Araç içi resmen göl olmuştu. Ertelemeyin kesinlikle. Önümüz kış. Sıkıntı yaşamayın.
-
Çok şiddetli yağış durumunda anca ilk gönderdiğim resimdeki kadar girmiş, şimdilik içeriye çok birikme yok ama dediğiniz gibi sıkıntı yaşamayacağım anlamına gelmez.
Servisin bilgisi var, resimlerini gönderdim. Sigorta kutusu değişeceğinden şu anda bekliyorum, aynı zamanda bu su alma sorununa da bakacaklar.
-
Herkese merhaba,
408 in hibrid versiyonu ne zaman gelecek acaba bilen, duyan var mı.
Birde hibrid deki şanzuman farklı diye okudum. Bilgisi olan var mı. Hibrid mantıklı mı acaba, sorun çıkarmama açısından.
İyi günler -
2025 modeller kesin hibrit olur,çünkü citroen yeni modellerini yeniyılda hibrit getirecek.C3 yada c4 te hibrit olup 408 de eski motorla devam etmezler.Belki bu son 2 ay bile getirebilirler belli olmaz.
Şanzıman 6 ileri ıslak kavrama.
Triger kayıştan zincire geçti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X