Şimdi Ara

Peugeot 407 1.6 HDI Sahibi İçini Dökmüş :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
19.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cizik Olsa Boyatırız Biz Binemeyiz Öyle Arabaya.
    Zaten Titiz Olduğumuz İçin Hiç Şansımız Olmamıştır Arabada.

Değişen Araçta Kaporta Olarak Yok Ama Mekanik Felan Değişmeyen Parça Yok Bu İyi Birşey Sanırım ..
    Ön Şöför Koltuğu Ses Gelmesinden Ötürü İki Kere. '' Ses Sanki Fare Birşeyleri Kemiriyor Gibiydi .. Artık Kendimden ŞüpheLenmeye BaşLamıştım Doktora Gidecektim Ama Araçtan Başka Yerde Duymuyordum Sesi .. Zaten Serviste Dünden Razı Anında Hemen DeğiştirdiLer SAĞOLSUNLAR .. '' servis ikitelli mepa ''
    Ön Konsol 1 Kere Değişti Gene Ses Yüzünden Değişti Dedimya Sen Yeterki Aracı Götür Adamlar Hemen Söküyor Yenisini Takıyor ..
    Klima İle İlgili Sorun Oldu Ondanda Ses Geldi Onuda Değiştirdiler Şimdi Gene Çıktı Ses Ama Artık Garantisi Yok Bende Değiştirmeye YeLtenmedim Garanti Dışında Bir Kere Camları Flim Yaptırırken Bir Cam Cıtası Yamuldu ArkadaşLara Dedımki Ya Ondan Birşey Olmaz Ben Alır Takarım Onu Servise Gittim Dedim Arkadaşım Bana Şu Cıtada Getirin Bir Tane Bu Yamuldu ..
    Tamam Dediler Fiyat Söylediler 300 Dedi Dedim Takım Lazım Değil Bir Tane İstiyorum Bir Tane Beyfendi Dedi Hemen Döndüm Gittim Camcıya Kardeş Sen Bunu Hallet Dedim . Böyle Olunca İnsan Klimadan Ara Sıra Cıkan Sese Gözyumabiliyor.
    Araba 40 Binde Başladı Ötmeye Kalkışlarda Felan Böğt Böğt Yapıyordu . Gittim Dediler Volant Bitmiş Bunlardaa Bu Km lerde Normalmiş İyi Dedik Biraz Daha İdare Et Dediler Ettimde 55 60 Bine Getirdim Arabayı Öyle Ama Baktım Sonra Cıkan Ses Kornadan Fazla Olmaya Başladı Dedim Değiştirelim 1300 Masraf Yaptım Değiştirdim .
    Bir Süre Sonra Arabadan Gene Bir Ses Gelmeye Başladı Sanki Islık Çalıyor Araba Baktım Acaba Dedim Sagda Bir Pembe 407 Varda Onamı Calıyor Yok Gaza Bastıkca Ötüyor .
    Gittim Dediler Turbo Bitmiş .. Yahu Kardeşim Turbo Nasıl Biter 55 Binde Kullanım Hatası .
    Çalıştırırken 3 Dk . İstop Ederken 2 Dk Bekliyecekmişim ..
    Zaten Evle iş Arası 5 Dk .

Onuda Yaptırdım 1500 '' gene bülbül maşallah ''

Araç km yi servis iş ev arasında çok fazla yorulmadan yapmıştır. Kasis dahi yok o yolda.

Araca Ben 2006 Model Yazdım Ama Gördüğünüz Gibi Değişen Parçaları Felan Hesap Ederseniz Araç 2007 De Sayılabilir.

Yakıt Konusuna Gelince Kısa Yolsa Az yakıyor Uzun Yolda Eminim Daha Az Yakar Ama Bana Daha Nasip Olmadı Uzun Yola Gitmek .. Zaten Servisteki Arkadaşlar Benden Daho Çok Kullanmışlardır Aracı ..

Araba Güzel Yakışıklı Araba ben Alırken 60.000 Para Verdim Hakkı Değilmiş Bu Paralar Şimdi Çok Sevdiğim Aracımı Alıp Onunla ve Bitmk Bilmeyen Sorunları İle İlgilenecek Arkadaş Varsa Mesaj Atabilir.

http://www.sahibinden.com/servisten_hic_cikmadi_tertermiz_70_binde_2006_siyah-18WQQaXQQ22788947WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 16 Mart 2010; 2:35:40 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 407 1.6 HDI: Sahibinin Kronik Sorunlarını Anlatması

Peugeot 407, 2004-2011 yılları arasında üretilen bir orta sınıf otomobildir. Geniş iç mekanı ve şık tasarımı ile tanınır ancak bazı kronik sorunları da bulunmaktadır.

Peugeot 407 1.6 HDI Kronik Sorunları:

1.6 HDI motor, Peugeot 407'de en sık görülen kronik sorunlardan biridir. Bu motorun bilinen sorunları şunlardır:

• EGR valfi arızası
    • Turbo arızası
    • Enjektör arızası
    • Partikül filtresinin tıkanması

Bu sorunlar, güç kaybı, duman atma ve anormal motor seslerine neden olabilir.

407 Kronik Sorunları:

Motor sorunlarının yanı sıra, 407'de başka kronik sorunlar da görülebilmektedir:

• Elektrik arızaları
    • Süspansiyon sorunları
    • Fren sorunları

Bu sorunlar, güvenlik risklerine ve sürüş konforunun azalmasına yol açabilir.

Neden Tutulmuyor?

Peugeot 407'nin kronik sorunları, tutulmasının önündeki önemli faktörlerden biridir. Potansiyel alıcılar, pahalı onarım masraflarını ve güvenilirlik sorunlarını göz önünde bulundurmaktadır.

Bu sorunlar nedeniyle, Peugeot 407 ikinci el piyasasında diğer benzer otomobillere göre daha düşük bir değere sahiptir.

Eğer bir Peugeot 407 1.6 HDI satın almayı düşünüyorsanız, potansiyel kronik sorunların farkında olmalı ve satın almadan önce kapsamlı bir inceleme yaptırmanız önerilir. Bu sorunlar, aracın kullanım maliyetlerini önemli ölçüde artırabilir ve sürüş keyfinizi azaltabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yurdum insanı işte...

ama aracın değişmeyen parçası kalmamış dediği gibi bence 38bin lira çok bu araca... etmez o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

yurdum insanı işte...

ama aracın değişmeyen parçası kalmamış dediği gibi bence 38bin lira çok bu araca... etmez o kadar...
    Geyik yapmış birazda sanki,satmaktan ziyade...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Canı sıkılmış, canı
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Alıntıları Göster
    bir an bizim kuzen ilan verdi sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: impress

bir an bizim kuzen ilan verdi sandım

Alıntıları Göster
    5 dk lık mesafeye dizel alıyorlar, üstüne kullanmayı bilmiyorlar turbo patladımıda niye patladı oluyor?Bu saf arkadaşta aracı 60 bine aldığı için 38 bine kelepir verdiğini düşünüyor.Arabasının gerçek piyasasının 27 bin civarı olduğunu bilse ne yapardı acaba.407 yi karalamak içinde açılmış olabilir belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

5 dk lık mesafeye dizel alıyorlar, üstüne kullanmayı bilmiyorlar turbo patladımıda niye patladı oluyor?Bu saf arkadaşta aracı 60 bine aldığı için 38 bine kelepir verdiğini düşünüyor.Arabasının gerçek piyasasının 27 bin civarı olduğunu bilse ne yapardı acaba.407 yi karalamak içinde açılmış olabilir belki

5 dklık mesafede kullanılmaz mı dizel? Öyleyse dizel araba üretmesinler, şehir içi çoğu zaman gideceğiniz yer 5 km ve aşağısında, dizeli olan taksi mi çağırsın. Kullanım kitapçıklarında 5 kmden kısa mesafelerde kullanılmaz diyor mu? Yada durunca 3 dk stop etmeden bekleyin. Bunların hepsi servislerin durumu kurtarma çabasından başka birşey değil. Benim arabanın kitapçığında ilk çalıştırmada motoru ısıtmak için beklemenin gereksiz olduğu, kısa bir mesafe aracı zorlamadan gitmenin faydalı olacağı yazıyor. Mantıklı olan da bu zaten. Kim durduktan sonra arabayı stop etmek için 3 dk bekler.

Bu arada 407'lerin ilk çıkanlarının birçoğu böyle sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

quote:

5 dklık mesafede kullanılmaz mı dizel? Öyleyse dizel araba üretmesinler, şehir içi çoğu zaman gideceğiniz yer 5 km ve aşağısında, dizeli olan taksi mi çağırsın. Kullanım kitapçıklarında 5 kmden kısa mesafelerde kullanılmaz diyor mu? Yada durunca 3 dk stop etmeden bekleyin. Bunların hepsi servislerin durumu kurtarma çabasından başka birşey değil. Benim arabanın kitapçığında ilk çalıştırmada motoru ısıtmak için beklemenin gereksiz olduğu, kısa bir mesafe aracı zorlamadan gitmenin faydalı olacağı yazıyor. Mantıklı olan da bu zaten. Kim durduktan sonra arabayı stop etmek için 3 dk bekler.

Gerginlik yaratma birader!Yazdığımı anlamaya çalış önce.İlandaki adam ş.dışına bile çıkmamış.Hep 5 dk lık mesafede kullanmış.Evet bu tür kullanımda dizel almak saçma bence.Üstelikte gereksiz ama illa dizele binicem diyorsa millet beni bağlamaz.ben sadece fikrimi söyler geçerim.

Böyle insanlar yüzünden 70 bini geçen dizele eşek muamelesi yapıyolar ona kızıyorum.Sen önce kullanmayı öğren.Tamam her kullanımda 3 dk beklemek abartı olmuş ama yinede 10-15 sn beklemek gerek.Beklemezsen alırsın eline böyle turboyu

• quote:

quote:

quote:

Gerginlik yaratma birader!Yazdığımı anlamaya çalış önce.İlandaki adam ş.dışına bile çıkmamış.Hep 5 dk lık mesafede kullanmış.Evet bu tür kullanımda dizel almak saçma bence.Üstelikte gereksiz ama illa dizele binicem diyorsa millet beni bağlamaz.ben sadece fikrimi söyler geçerim.

Böyle insanlar yüzünden 70 bini geçen dizele eşek muamelesi yapıyolar ona kızıyorum.Sen önce kullanmayı öğren.Tamam her kullanımda 3 dk beklemek abartı olmuş ama yinede 10-15 sn beklemek gerek.Beklemezsen alırsın eline böyle turboyu

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    kedidir o kedi

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Sakin olun yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

Sakin olun yahu

Alıntıları Göster
    Ben bu ilanın doğru bir ilan olduğunu sanmıyorum,407 yi kötülemek isteyen bir arkadaş olmalı..Eminim satılık bir aracı yoktur bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kızmayın birbirirnize bi 407 için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kusmuş daha çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 16 Mart 2010; 23:39:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17

kusmuş daha çok

Alıntıları Göster
    fake ilan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

fake ilan

Alıntıları Göster
    veren bu forumda ama soylemeyeceğim benzetmediysem tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

veren bu forumda ama soylemeyeceğim benzetmediysem tabiki

Alıntıları Göster
    soru olurda bu kadarda olmaz herhalde yani biraz abartma var gibi ama tabi gerçekte olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

soru olurda bu kadarda olmaz herhalde yani biraz abartma var gibi ama tabi gerçekte olabilir.

Alıntıları Göster
    vavuuuuu... yönetici arkadaş editlemiş mesajları...

neyse sorun da zaten bizde, hiç uğruna boş yere tartışıyoruz işte...
  • quote:

quote:

Turbo , araç çalışırken yağ pompasının sağladığı yağ basıncı ile beslenir, kontağı kapattıktan sonrada turbodaki ısı ve hareket devam eder ,dolayısıyla kontağı kapatmadan önce bir miktar beklemek turbodaki ısı ve hareketin düşmesini sağlar.Bu işlemi yapmak turbonun ömrünü uzatır .

• quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

vavuuuuu... yönetici arkadaş editlemiş mesajları...

neyse sorun da zaten bizde, hiç uğruna boş yere tartışıyoruz işte...

Silinmesi gereken bir iletiye alıntı yaparsanız veya o mesajla ilgili bir mesaj yazarsanız sizin de mesajınızın silinmesi gerekir.

Konu Dışı Bölüm Kuralları madde 5'de yazıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.