Şimdi Ara

Peugeot 407 1.6 HDI Sahibi İçini Dökmüş :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
19.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: valenciaendoor

quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

quote:

Araba 40 Binde Başladı Ötmeye Kalkışlarda Felan Böğt Böğt Yapıyordu . Gittim Dediler Volant Bitmiş Bunlardaa Bu Km lerde Normalmiş İyi Dedik Biraz Daha İdare Et Dediler Ettimde 55 60 Bine Getirdim Arabayı Öyle Ama Baktım Sonra Cıkan Ses Kornadan Fazla Olmaya Başladı Dedim Değiştirelim 1300 Masraf Yaptım Değiştirdim .

kronik sorun mu bu ?

Bir nevi kronik sorun diyebiliriz; bende de 407 vardı, sattım; benzer sorunların tamamına yakınını yaşadım. Bu araçta volant bir şekilde sorun çıkarıyor; belli bir kilometresi yok; sorun çıkınca da baskı balata ve volant komple değişiyor, 1.500TL'ye yakın masraf çıkıyor. İlanı veren kişinin yaşadıkları illaki her 407'de olacak değil tabiki; fakat bu sorunların tamamını ya da bir kısmını yaşayan oldukça fazla 407 kullanıcısı var, bu da bir gerçek.

Her aracın problemleri olabilir maalesef peugeot un adı çıkmış bende 2006 407 sahibiyim ve de çok da memnunum...özellikle yakıtı çok ekonomik 100 km uzun yolda 90- 110 km hızla 3.9 litre yakıyor özellikleri zaten tartışılmaz o yüzden kilometre düşürülmüş kötü kullanılmış ucuz arabaları alıpta sonrada bu araçlar çok kötü demek bütün 407 leri kötülemek hoş değil..... satılık olan 407 lerin km lerine bakarsanız çoğunluğu 100 bin km civarında aracından memnun olmayan hiç kimse beğenmediği problemli aracı 100 bin km kullanmaz.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeo37 -- 27 Mart 2010; 22:52:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

Araca Ben 2006 Model Yazdım Ama Gördüğünüz Gibi Değişen Parçaları Felan Hesap Ederseniz Araç 2007 De Sayılabilir.

http://www.sahibinden.com/servisten_hic_cikmadi_tertermiz_70_binde_2006_siyah-18WQQaXQQ22788947WQQpXQQdisplayitem

bu tam bombaydı

• bu ilan gerçek olsa bile bu yazdıklarıyla satmayı düşünmesin
  • Adam resmen ben yandım siz yanmayın diyor
  • beni ibret alın der gibi
  • Merhaba Arkadaşlar

Bahsetmiş Olduğunuz İlan Benim İlanım ..

Bir Arkadaşın Mesaj Atması Üzerine Burayı Gördüm ..

Bir Kaç Şeyi Yanıtlamak İstiyorum .

Öncelikle Beş Dakikalık Mesafede Dizel Kullanmak Sorun Değil Dizel Alma Nedenimiz 2006 Yılındaki Araçlarda Ani Artış Olacagı Konusu Vardı Biliyorsunuz Bende Mecburiyetten 7 Bın Gibi Fazla Bir Para Vermemek İçin Mepa Daki Arkadaşların Yönlendirmesiyle Sanruflu İstediğim Halde Bunu Aldım .

Aracı Evet 60 bine Aldım Ve 27 28 Verildiğini Biliyorum Aracı Satmak İstemiyorum Doğrudur Bu Yüzden 38 Yazdım İstedimki İnsanları Kandırarak Araç Satışı Yapmasınlar Arac Süreklide Sorun Cıkarsa Karşılayacak Durumdayım Hamdolsun ..

İlandan Sonra En Az 20 30 Tane Arkadaşım Bizde Aynı Şeyleri Yaşadık Bu Arabaları Satmalıyız Lütfen Kaldırın Gibi Mesajlar Aldım .
    Şikayet Dahi Edildim .

Turbo Sorununa Gelince Araba Kullanmayı Bilkiyoruz Arkadaşım Yani Bi Pejo Kullanmadık Audisinide Kullandık Tek Turbolu Aracımız Bu Değildi.
    Ama Bir Aracın Turbosu Çalıştırır Çalıştırmazda Gitsen 150 Km Garantisi Olan Birşey 30 Binde 40 Bince Cartlarmı ?

Turbo Sorunu Bu Aracın Karın Agrısı
    Volant Karın Agrısı Hepsinde Var Bunlar.

Gösterişli Ve Konfolu Bir Araba Evet Ama Kronik Sorunları Var

Bende İlk Başlarda MemnunDum Ama 2. Turboyu İstemesi Canımı Sıktı.

Biride Satacak Arabası Bile Yoktur Demiş

Aracım EmseLLerinin Arasında 10 Numaradır Sorunları Olmasına Ragmen
    Sigara İçilmemiş Her Yaz Temizlik İşlemleri Yapılmış '' sadece dış ''
    Boyasına Daha Herhangi Bir Uygulamam Yapılmamış Cam Gibi Bir Araç .

Söylemesem Sorunları 407 Almak İsteyen Herkesin Almak İsteyeceği Bir Araba .

• Birşeye Daha Cevap Vermek İstiyorum ..

Arkadaş Diyorki Kimse Begenmediği Araca 100 Km Binmez Arkadaşım 60 Binlira Para Vemişim Arac Daha 70 Binde 25 Bin Para Veriri Bir Galericiye Gitsen Benim Nedenim Bu Değil Ama Böyle Olunca Kim En Az 100 Bin Binmeden Satar
  • erdem hocam size mesaj atan bendim tarzınızı çok hoş buldum ondan mutlaka görmek isteyeceğinizi düşündüm hem bu ortamda birçok sorununuzada cevap bulabilirsiniz

Zaten her "kelime" başını büyük harfle yazışınızdan çok enteresan bir insan olduğunuz belli

forumumuza hoş geldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 28 Mart 2010; 21:51:25 >

• Arkadaşlar Araç 55 e Felan Geliyordu Bazı EKSTRALAR Koydum Ses Sistemi felan jbl Birazınada Kredi Kullandım 60 a geldi bana Ben Aracın Satışına Bakmam Verdiğim Paraya Bakarım . Birde Hepsinde Öylemi Bilmiyorum Ama Aracın Ekranı Renkli Ekran .

Bir Arkadaşda Şase Olayından Bahsetmiş Evet Cok Ampul Patlatıyordu Bir Ara Ama Geçti Bende Şase Cektirdim Hatta Arka Stopun Contasının Üzerinden Gecirmiş Cocuklar Ordan Su Sızmış Yedek Tekerin Orası Havuz oLmuŞTu Baktım Park Sensoru KrikoyLa Beraber Tekerin Jantının Üzerinde Keyif Yapıyor ..

O Yapan Arkadaşların Hatasıydı Arabanın Sucu Yok ..

Onlara Bi Arkadaki Cd Kutusuna Bir Park Sensorüne Birde Far Contasına MaaL oLmuşdu
  • HoşbuLduk Arkadaşım SagoL : )

VaLLa İyi Oldu Tam Galatasaray Üzüntüsü Batıracaktıki Pejo Nun Talihsiz SancıLarı Tuttu Mesajınızdan Sonra Biraz DagıTTım Kafamı İyi oLdu SaoL : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdemErdogan1
    Ordan Su Sızmış Yedek Tekerin Orası Havuz oLmuŞTu Baktım Park Sensoru KrikoyLa Beraber Tekerin Jantının Üzerinde Keyif Yapıyor ..

Onlara Bi Arkadaki Cd Kutusuna Bir Park Sensorüne Birde Far Contasına MaaL oLmuşdu

:)) Alışıksınız hocam her sene Fenere dağılıyorsunuz zaten.

Cd kutusu sanırım bagajdaki player. Benim 406 nın lazım olan orjinal sıfır philips playerına burda astronomik bir fiyat vermişlerdi ve cihaz zaden burda bulunmuyordu. Bende almanyadan bulup getirtip kendim taktım. siz epey bir masraf yapmışsınız satıp kurtulmak en iyisi. Gerçi konuyu okuyuncaya kadar 407 lerin çok sağlam araba olduğunu biliyordum, hatta burada bir arkadaş Alman bilmemne odasının yıllık arıza veren araç listesini yayınlamıştı biraz aranırsa bulunur, orada en az arıza veren araç 407 olarak geçiyordu. Fakat tabi almanyada kaç tane 407 var ayrı bi konu.

• adam güzel yazmış ama
  • Gs Pejodan Beter .

Aynen Ondan Bahsediyorum . Zaten PejoLarı Satacagın Zaman Parçalıycan ÖyLe Satıcan Uğraştırır Ama İyi Para Bırakır : )
  • bu durumda arabanıza talip olan çıktımı peki?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.