Şimdi Ara

PEUGEOT 407 1.6 HDİ COMFORT NASILDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    407 HDİ konusunda bilgisi olan arkadşların yardımını rica ediyorum.
    Özellikle yokuşlarda çekişi, sollamalarda ani fırlatması, ortlama yakıt sarfiyatı, servis ücretleri, yedek parça fiyatları, 2. eli, konforu, yol tutuşu, iç işçiliği, kalitesi nasıldır ?
    Cevap veren arkadaşlara teşekkürler...

• Alooo millet beni duyan var mı ?...
  • güzel araç ama parçasi pahali.

illa d segmenti istemiyorsan o paraya focus yada s40 dizel al derim
  • Test etmiştim geçen ay.Belki sınıfındaki araçlar içerisinde 1.6 olması,dizel olması,fiyatının uygunluğu ve tasarımıyla uygun bir araçmış gibi görünsede bana göre D sınıfındaki en zayıf araba.

İşçiliği ve malzeme kalitesi bir kere çok zayıf.D sınıfı bi araca yakışmıyor.Dışındaki albeni içinde malesef yok.Çok sade ve klasik.

Test ettiğim araba daha 10000 km civarıydı,exclusive modeliydi.Motor performans olarak c sınıfı 90 bg lik dizeller gibi bi performansı var.Yani kasayı kaldırıyor.Sollamalarda sıkıntı yaratıcağını sanmıyorum.

Beni en çok hayal kırıklığına uğratan 10000 km deki bi aracın her yerinden gıcırtı ve tıkırtı gelmesi oldu.Testi bile tamamlamadan geri döndüm zaten sırf bu yüzden.

Tercih sizin yinede.Beklerim diyosanız yeni Laguna 1.5 dci ve Yeni C5 i bekleyin.407 den çok daha iyi olacakları kesin.
  • hiç kullanma fırsatım olmadı ama bir kere tanıdıgın arabasına bindim.. motoru kalkışlarda zayıf kalıyor. sanki aranın el freni çekik gibi ben kulanmamama ragmen bana öyle geldi. arkadaşın dedigi gibi arabanın arka tarafından tıngırtılar geliyordu.
  • Bence fiyatına göre alınabilecek güzel bir araba. Executive versiyonu baya güzel.
  • Kesinlikle çok güzel bir araba..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 307 1.4 comfort
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dısı seni içi beni yakar misali
  • arkadas ben iki ay once 407 2.0litre 136beygirini aldim v6 yol dayanmiyor bana misin demiyor
    210u goruyor

konforlu gosterisli arac
    alirsan renk olarak siyahi tercih et en guzel gosteren siyah bi defilm cektinmi.

fotografini koymak isterdim siyah 407 min ama pixeli buyuk oldun dan kabul etmiyor
  • v6 ne
  • Görüntü çok güzel. Ama passat ve mondeo ile kıyaslayınca işçilik ve malzeme kalitesi zayıf. Çok sağlam bir araç görüntüsü vermiyor. Burada kullanıcılarında geneli çabuk döküldüğünden şikayetçi. Avantajı görünüşü ve 1.6 dizel motoru. Bu haftaki autoshow dergisindede yeni mazda 6, yeni laguna, yeni mondeo, passat ve 407 testi var. Alta sonucu gösteren resim ekledim. Tam tarayamadım burada 1.Vw Passat 2.Ford Focus 3.Mazda 6 4.Renault Megane 5.peugeot 407 şeklinde sıralanıyor. 407 laguna ile birlikte 4. olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukeya -- 3 Ocak 2008; 15:55:53 >

• yotube da bi video vardı bu araçların yol tutuşunu kıyaslıyolardı keşke izleseniz
    tükürmeye bile değmez
  • kalıbının arabası değil bence
  • Dış görünüm açısından beni etkileyen otomobillerin başında geliyor. Ama yapılan yorumlara bakarsak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ras1m

Dış görünüm açısından beni etkileyen otomobillerin başında geliyor. Ama yapılan yorumlara bakarsak...

Yalnız bu forumda değil , tüm forum ve tartışma platformlarında hakkında kötü birşeyler söylenmemiş bir marka yada model varmıdır ki? yoktur elbette.. kanıtı derseniz malum şikayet sitesine bir bakın, her marka , her model araçla ilgili şikayet var.. tabi bakarken araçların tahmini satış rakamlarına göre birde şikayet sayılarına bakın derim... eminim burada da bu eleştirileri yapanların bir çogu çalışıp 50.000 ytl civarı bir parayı kazandıktan sonra araba almak için tüm bu segment araçları incelemeden, deneme sürüşü yapmadan, şöyle eleştirdikleri araçları 100 km bile kullanmadan , kulaktan duyma şeylerle atıp tutuyorlar..

• Yorum yaptığım için kendi adıma konuşuyım,bırakın 100 km yi 10 km olmadan geri döndüm.Belki kullandığım arabada vardı bi problem ama daha 10000 km de ki bi arabanın bir çok yerınden gıcırtı tıkırtı geliyorsa ben o arabaya 50000 ytl vermem.Birisi sorduğu zamanda söylerim bunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bebeto85

Yorum yaptığım için kendi adıma konuşuyım,bırakın 100 km yi 10 km olmadan geri döndüm.Belki kullandığım arabada vardı bi problem ama daha 10000 km de ki bi arabanın bir çok yerınden gıcırtı tıkırtı geliyorsa ben o arabaya 50000 ytl vermem.Birisi sorduğu zamanda söylerim bunu.

Pederin 90.000€'luk mersedesinden de bozuk yolda ses geliyor.. Türkiye şartlarında bu yollarda ses gelmeyen araba varmış gibi konuşuyorsun. O bozuk yollarda önce benden ses geliyor, bu yolları bu hale getirenlere sövüyorum... Şuan bende 407 kullanıyorum, izmirdeysen gel bi dinle bakalım ses varmı. Normal yol şartlarında (otoban vs. degil) test edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acradres -- 4 Ocak 2008; 9:32:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

yotube da bi video vardı bu araçların yol tutuşunu kıyaslıyolardı keşke izleseniz
    tükürmeye bile değmez

7. saniyede...

• quote:

Orjinalden alıntı: Apache the Carisma

quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

yotube da bi video vardı bu araçların yol tutuşunu kıyaslıyolardı keşke izleseniz
    tükürmeye bile değmez

7. saniyede...

Kimse honda accord'ta almasın o zaman.. çöp baksana

• Bi takla atmadığı kalmış
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.