Şimdi Ara

Peugeot 307 SW Hk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda Mitsubishi Colt AMT 1.3 kullanıyorum. (Otomatik Vites) Tüketimi ve performansından çok memnun olsamda, çocuğumda olduğu için artık daha büyük bir araca terfi etmek istiyorum. o yüzden B sınıfı (Bu sınıfın bence en iyisi zaten Colt) araç bakmıyorum. Citroen Picasso ya para yetmediği için 307 SW lere baktım. CAm tavan olan modeller hoşuma gitti.

Bu araçlar ile ilgili bir kaç şey sormak istiyorum. Bazı ilanlarda açılır cam tavan yazmışlar. Bu tavanlar açılıyormu açılıyorsa nasıl açılıyor. Bana sabitmiş gibi geldi. Açılmasını geçtim içeriden kapanıyormu ?

Benim baktığım modeller genelde 2004 model 307 SW Triptonik Full araçlar. Bu araçlarda Otomatik şanzıman ile ilgili sıkıntılar olduğunu duydum. Bu ne kadar doğru. Bu forumda da bir kaç arkadaşta benzer problemler okudum. Şansmı yoksa kronik bir problemmi var.

Son olarakta 307 SW tavsiye edermisiniz?

• O İş Biraz Şans Şanzıman Arızası ,Cam Tavan İse Sabit,Sadece Üstünde Perdesi var istediginde kapatıp açabiliyorsun,Şahsım Adına Aile İçin Öneririm..
  • 307 SW için söylenecek tek şey var oda tam bir aile ve keyif aracı olduğur.

Ben 307 HB'ten sonra 307 SW'ye terfi ettim.İmzamdaki aracı 1,5 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar periyodik servis bakımlarından başka bir masrafı olmadı.

Benzinli otomatik modeli için bir yorum yapamayacağım ama 1.6 110 HP'lik dizeli mükemmel.Hem yakıt hemde performans hepsi bir arada.

Cam tavan malesef acılabilir değil.İçeriden elektrikli bir perdesi var.Gece yolculukları doyumsuz oluyor.Hele hava bulutsuzsa

Son olarak alacağınız aracı her ne olursa olsun mutlaka yetkili servisine gösterin bu size biraz zaman ve paraya mal olacaktır ama ileride karşılaşacağınız büyük zaman ve para kaybından iyidir diye düşünüyorum.

Şimdiden hayırlı olsun

Keyifli sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 16 Haziran 2010; 17:32:58 >
  • ACİL YARDIM.
    Arkadaşlar 2. ufaklığın gelmesine çok az kaldı. Getzimi de sattım. Peugeot 307 SW alacam ama bir arkadaşım son anda caydırmaya çalışıyor. Bahanesi 1 Peugeot alma 2 aracın fiyatı yüksek.

Araçta ABS ESP dijital klima 6 hava yastığı park sensörü panoramik cam çelik jant, 5li cd çalar var. Araç 2006 model 135000 km de. Fiyatı 26000. Kazasız sorunsuz. Ekspertiz raporu yaptırdım. Tüm bakımları zamanında servisinde yaptırılmış.

Aracı kullandım. Eşimde bende çok memnun kaldık. Uzun yıllar kullanmayı düşünüyoruz. İnternette araştırdım fiyat bana makul geliyor ama galericiler fiyatına pahalı diyor. Yardım edin lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    peugeot 307
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.