< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Peugeot 208 Allure Selection Aldım

-
-
Hayırlı olsun.
Bende de 208'in 2015 modeli var, 2022 yeni kasaya geçmek istiyorum. Sürüş zevki nasıldır, konforu vs.. Yorumlarsınız artık.
-
Hayırlı olsun,geçen Şubat sürmüştüm gerçekten güzel araba hem hafif spor hem gündelik kullanım için biçilmiş kaftan bence .Plaka konusunda zamanında denk gelmişti seçmiştik ama sıfır araçlarımızda sıradan gelen plakayı direk takmıştık ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun öncelikle.. özel plaka için bağış istenir normal şartlarda. 2-3 bin ₺ den başlar ama talep ettiğin plaka direk isim/soyismi ile ilişkili ve 2 rakamlı sonu. Daha fazla talep edebilirler, emniyet ile direk siz veya doğrudan aracı ile bir görüşün..
Hocam kafamda 500-1500 arası bişey vardı 2-3 ve daha fazla isterlerse normal plaka alırımquote:
Orijinalden alıntı: auto_motiveHayırlı olsun öncelikle.. özel plaka için bağış istenir normal şartlarda. 2-3 bin ₺ den başlar ama talep ettiğin plaka direk isim/soyismi ile ilişkili ve 2 rakamlı sonu. Daha fazla talep edebilirler, emniyet ile direk siz veya doğrudan aracı ile bir görüşün..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ad soyad baş harfleri ve doğum yılı için bi arkadaşım 10 bin tl verdi geçen sene. 5000 tl isterler muhakkak.
Çok fazlaymış hocam ben yarın yinede sorarımda o kadar vermemquote:
Orijinalden alıntı: senged
Ad soyad baş harfleri ve doğum yılı için bi arkadaşım 10 bin tl verdi geçen sene. 5000 tl isterler muhakkak.
tanıdığın emniyet çalışanı varsa ise onunla git yoksa istediğin plaka için hiç gitme. tanıdıksız gidersen çıkacak rakam minimum 10 bin ben sana söyleyeyim :)
-
instagramda ozelplakahizmetleri diye sayfa var sor istersen
Hayırlı olsun fıstık gibi araba.. Motor şanzıman VS gayet güzel renk de güzel nazar değmesin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun. Tl nin geldiği son nokta vay be, 450 bin tl b segment hatchback....
450 bin TL ye B segment araba almak ! Yazık ...
Tl bir yandan ötv bir yandan.quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411
Hayırlı olsun. Tl nin geldiği son nokta vay be, 450 bin tl b segment hatchback....
Ötv ye adam akıllı sil baştan bir düzenlenme gelmesi lazım
Varmı 450 bine alınacak daha iyi sıfır bir otomobil ?quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
450 bin TL ye B segment araba almak ! Yazık ...
10 yaşında b segmentler cliolar 250k.
Çok haklısınız, matrah arttırımının gelmesi şart oldu artık. İnanılmaz bir vergi yükü ve kur politikamız var iğrenç bir ülke haline geldi
İsim soyisim baş harfi ile rakamların memleket uyumu için geçen sene bir yakınım arada tanıdık olmasına rağmen 5000 lira ödedi. Gerisini siz hesaplayın.
Değmez o zaman ben sembolik 500-1k bişeydir diye düşünmüştüm o zaman hazırda olanlarda varmı diye sorarım hazır basılanlardan ellerinde olunca veriyolar diye biliyorumquote:
Orijinalden alıntı: Mythologyİsim soyisim baş harfi ile rakamların memleket uyumu için geçen sene bir yakınım arada tanıdık olmasına rağmen 5000 lira ödedi. Gerisini siz hesaplayın.
Onu bilmiyorum. Ben araç bedelinin kalanını ödeyip plaka ruhsat işlemleri için bayiye vekalet vermiştim. Aynı günün akşamına üzerime kayıtlı diğer aracın borcu-harcı vs var mı diye e-devletten kontrol ederken adıma tahsis edilen plakayı ve aracı görmüştüm. Sıradan gelen plakayı aldım yani.
8.7 saniye. iyiymiş, gündelik değerlere göre iyi performans.
-
Millet 450 bini b sınıfı araca basıyor;sonrada indirim olacak olmalı diye feryat ediliyor.Çok beklersiniz.Neyse ben gidim araç ilanımı güncelleyeyim.
Bu arada lafım size değil sadece hayırlı olsun bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

|
10 yaşında b segmentler cliolar 250k. |
Benzer içerikler
- hava filtresi ne zaman değişir
- lpg filtresi tıkanma belirtileri
- vites değiştirirken gelen tak sesi
- katalizör iptali
- kredi çekmek mantıklı mı
- vw tayron
- 2021 dacia duster
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- fiat 600 fiyat
- c5 aircross 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X