Şimdi Ara

Peugeot 206cc alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
17.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen sene 1.5 ay kadar bir maceram olmuştu normal 206 ile. Araç bel altı boyalı, kaput değişmiş, ön çamurluklar,bagaj, değişmiş, hırpalanmış bir araçtı anlayacağınız. 1.5 ayda 5 kere arıza çıkardı motorunda falan da arıza vardı yaptırmadım, sattım 2007focus aldım ve Allah'a şükür hiç bir sorunu yok.

Şimdi daha 60000km'ye gelmemiş bir 206cc buldum. Sıfır hatalı diyor sahibi.Otomatik vites-6'lı CD changer- Dijital klima-deri koltuk-navigasyon falan gibi özellikleri var. Ben de üstü açık bir araba istiyordum. Babama ilanı gösterince bana "bir daha 206 falan almam" dedi Neyse biraz ısrar ettim falan bir şey demedi. Ama yumuşatabilecek gibiyim. Türkiye'ye gelmesini bekliyorum.

Size sorum temiz bir 206cc alınır mı ? Fiyat olarak en fazla ne kadar verilir ? Bahsettiğim ilan 23.000TL ancak 27-28'e 307cc'ler var. İndirim yapar muhtemelen alıcı olarak gidersek. Acaba babama önce 307ccleri onay alamazsam sonra mı 206cc'leri göstermeli ? Arka koltuk falan çok önemli değil, bagaj çok önemli değil.

Kullanıcı yorumlarını da alırsam memnun olurum.

• Kullanici yorumu demissiniz ama, kullanici sizsiniz iste. Aracin farkli versiyonunu kullanmissiniz, biliyorsunuz. Kendi tecrubenizden ders cikarmaniz gerekir diye dusunuyorum. Ben de CC kullanmadim ama, normalini biraz kullandim. Sahin vs. disinda her bakimdan kullandigim en kotu arac oldugunu soyleyebilirim. Sevenlerini tenzih ederek soyleyeyim, benim nacizane 206 izlenimim bu aracin tumuyle yanlis, uzak durulmasi gereken bir platform oldugu yonunde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

Kullanici yorumu demissiniz ama, kullanici sizsiniz iste. Aracin farkli versiyonunu kullanmissiniz, biliyorsunuz. Kendi tecrubenizden ders cikarmaniz gerekir diye dusunuyorum. Ben de CC kullanmadim ama, normalini biraz kullandim. Sahin vs. disinda her bakimdan kullandigim en kotu arac oldugunu soyleyebilirim. Sevenlerini tenzih ederek soyleyeyim, benim nacizane 206 izlenimim bu aracin tumuyle yanlis, uzak durulmasi gereken bir platform oldugu yonunde.
    ama ben baya bir kaza almışını kullandım ve bunu da satarken öğrendim. herkes pejoya sorunlu falan diyor ama şöyle yola çıkıp bakınca da her yer pejo neredeyse. 206 307 207 308 407. bizim evin yanındaki yerin müdürü bile 307 kullanıyor, deri koltuklu falan gayet güzel. 206, 207, 307,308 arkadşlarımda bile çok var. bu kadar kötü arabalar olsa bunlar bu kadar kullanan olur muydu bilm iyorum. benim kide kazalı bir araçtı sonuçta, o kadar sorun çıkarması norm al diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

ama ben baya bir kaza almışını kullandım ve bunu da satarken öğrendim. herkes pejoya sorunlu falan diyor ama şöyle yola çıkıp bakınca da her yer pejo neredeyse. 206 307 207 308 407. bizim evin yanındaki yerin müdürü bile 307 kullanıyor, deri koltuklu falan gayet güzel. 206, 207, 307,308 arkadşlarımda bile çok var. bu kadar kötü arabalar olsa bunlar bu kadar kullanan olur muydu bilm iyorum. benim kide kazalı bir araçtı sonuçta, o kadar sorun çıkarması norm al diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    3 seneye yakın 206 kullanmış, ve son 3 senedir 307 kullanan biri olarak peugeot ve citroenlerin fiyat/konfor oranında rakiplerinin önüne geçtiği için tercih edildiklerini düşünüyorum..

şimdi sıfır bir araç alcak olsam bu peugeot olmaz açıkcası ...ama ikinci el de bence mantıklı..

• quote:

Orijinalden alıntı: mrttd

3 seneye yakın 206 kullanmış, ve son 3 senedir 307 kullanan biri olarak peugeot ve citroenlerin fiyat/konfor oranında rakiplerinin önüne geçtiği için tercih edildiklerini düşünüyorum..

şimdi sıfır bir araç alcak olsam bu peugeot olmaz açıkcası ...ama ikinci el de bence mantıklı..

3 sene nasıl geçti 206nızla ve kaç modeldi*
  • quote:

quote:

3 sene nasıl geçti 206nızla ve kaç modeldi*

Alıntıları Göster
    @ SieGeRRR ;

2000 model di..cok km yapmadıgımdan kaynaklı ( ayda max 1200 km ) pek sorunda çıkarmıyordu..çok memnundum açıkcası...bu nedenle sonrasında 307 alırken düşünmedim hiç..ama 307 ile yılda ortalama 35000 km yapıyorum..zaman zaman masraf cıkarıyor ama bu kadar km için normal diye avutuyorum kendimi..yinede kendisini severim :)

• quote:

@ SieGeRRR ;

2000 model di..cok km yapmadıgımdan kaynaklı ( ayda max 1200 km ) pek sorunda çıkarmıyordu..çok memnundum açıkcası...bu nedenle sonrasında 307 alırken düşünmedim hiç..ama 307 ile yılda ortalama 35000 km yapıyorum..zaman zaman masraf cıkarıyor ama bu kadar km için normal diye avutuyorum kendimi..yinede kendisini severim :)

tamamdır. ayda ben de 1000 1500 km arası yapıyorum. fikrim netleşti. babam geldiğinde konuşacağım temiz bir cc bulursam alacağım dediğim gibi herkes sorunlu sorunlu diyor ama kullanan arkadaşlarım da var şikayetçi olanı yok. benim 206m için se muhtemelen kötü bir kaza geçirdiği için öyle olduğu kanaatindeyim. tekrar bi pejo macerası hadi bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet Kalos Alınır mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Peugeot Rcz Alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Peugeot 206 cabrio alınır mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

@ SieGeRRR ;

tamamdır. ayda ben de 1000 1500 km arası yapıyorum. fikrim netleşti. babam geldiğinde konuşacağım temiz bir cc bulursam alacağım dediğim gibi herkes sorunlu sorunlu diyor ama kullanan arkadaşlarım da var şikayetçi olanı yok. benim 206m için se muhtemelen kötü bir kaza geçirdiği için öyle olduğu kanaatindeyim. tekrar bi pejo macerası hadi bakalım

Alıntıları Göster
    hocam aman ben yönlendirmiş olmayı seni..sonra kızma bana :) bence 2.el araba olayı tamamen şans..iyice araştır derim sen yinede..

• quote:

hocam aman ben yönlendirmiş olmayı seni..sonra kızma bana :) bence 2.el araba olayı tamamen şans..iyice araştır derim sen yinede..

yok hocam sonuçta ben kaşınıyorum

zaten focus alırkende sürekli araba götürdüğüm bir usta var, yine ona götürürüm, açılma/kapanma mekanizmasını falan da adam gibi kontrol etirmeden almam
  • quote:

quote:

yok hocam sonuçta ben kaşınıyorum

zaten focus alırkende sürekli araba götürdüğüm bir usta var, yine ona götürürüm, açılma/kapanma mekanizmasını falan da adam gibi kontrol etirmeden almam

Alıntıları Göster
    umarım seni üzmez..dedim ya tamamen şans işi bence..şimdiden hayırlı olsun..

• quote:

sağ olun
  • quote:

quote:

sağ olun

Alıntıları Göster
    Hadi Rastgele :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

Hadi Rastgele :)

Alıntıları Göster
    206 cc dış görünüm hariç çok sade.Focustan sonra o kokpit hoşunuza gitcek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

206 cc dış görünüm hariç çok sade.Focustan sonra o kokpit hoşunuza gitcek mi ?

pek gitmeyecek ama gözüm alışkın daha önceden kullandığım için. ki dijital klima, deri koltuk, navigasyon falan hoş gözüküyo içi.
  • 206 cc arka koltuk yok gibi. Bence 307 cc icin israr edin. Dis gorunus olarak 206 cc cekici degil ama 307 cc leri begenirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyildiz2

206 cc arka koltuk yok gibi. Bence 307 cc icin israr edin. Dis gorunus olarak 206 cc cekici degil ama 307 cc leri begenirim

ilk tercihim 307cc zaten. ama 206cc olursa da farketmez. ikisi de sevdiğim arabalar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hyildiz2

206 cc arka koltuk yok gibi. Bence 307 cc icin israr edin. Dis gorunus olarak 206 cc cekici degil ama 307 cc leri begenirim

ilk tercihim 307cc zaten. ama 206cc olursa da farketmez. ikisi de sevdiğim arabalar

Alıntıları Göster
    tercıh sızın ama once 307 cc ıcın sansınızı deneyın bakalım ya tutarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

bence önce 307 cc bakın hele ki beyaz kadranlı 18 jantlı 180 bg lik bulursanızz...miss gibi..ancak tavan mekanizmasına çook dikkat edin..hoş tamiri ve masrafı üzer..haricinde harika karizma araçç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

şöyle 27 28 bin civarına bulabilsem belki ikna edebilirim babamı.

206cc ise 22 23 bin tl.

tabi 2010 kışına girerken baktığım 25 26bin tllik 307ccler şimdi 30 32 bin tl ye satılıyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-307-emsalsiz-siyah-inci/detay/ 28,5 istiyor belki pazarlıkla 27 ye indirilebilir. km sinin 130bin olması dışında pek kötü durmuyor araç. koltukları falan da yıpranma belirtisi az var. iyi bakılmış gibi geldi bana.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-307-cc-temiz-113-00-km-de-42877957/detay/ bu aslında güven vermedi bana ama 28,5 en iyileri bunlar

@peugeot 406,

bahsettiklerin bunlar sanırım. bunlara lpg uyumu var değil mi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 26 Mayıs 2011; 10:48:07 >

• bu araba için tavanına küçük diyorlar ama kullananlara baktım öyle birşey yok arka koltukları küçükde değil
    zaten bu araç aile arabası değil gayet normal küçük olması bagaja üstü açıkken birşey koyamassın ama arka koltuklar var
    onlara koyabilirsin araç ama alınmaz masrafları çok bide parçaların kolaymı zormu bulunduğu belli değil bence daha
    iyi bir araba al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.