Şimdi Ara

Peugeot 206 Silindir Kapak Arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 Peugept 206 X-Design (Benzinli) aracım var.
    Selam arkadaşlar,aracım durduğu zamanlarda yere birkaç damla yağ damlatıyordu ve sürekli gözüme çarptığı için ustaya götürdüm keçelerden olabileceğini açmadan bilemeyceğini söyledi.Bir kaç gün sonra aracı bıraktım, sorunun keçelerden olmadığını silindir kapak contasından olduğunu söyledi.Bugün onu da sökünce
    araçta farklı bir sorun ortaya çıktı.Silindir kapağındaki su kanallarının olduğu deliklerin etrafı, ustanın söylediğine göre kötü antifriz yüzünden aşınmış bunun için silindir kapağıyla uğraşan bir yerden fiyat aldık silindir kapağına argon kaynağı yapılarak çukur kısımların dolduralacağını ve sonra düzleneceğini söylediler. sizce bu işlem randuman verir mi yoksa silindir kapağının değişmesi mi gerekiyor, silindir kapağı tahminimce 2500 tl civarı 2. el çıkmaları ise 1000 tl civarı,yorumlarınızı bekliyorum teşekürler.

• Su kanallarını kaynattırmanla hiç bir sorun yaşamazsın sıfır veya çıkma silindir kapağı düşünmene gerek yok. Kafana takılan bir mezvu olursa özel mesajla sorabilirsin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.