Bildirim
Petrolün bitmesine kac gun kaldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Petrol biterse dünyadaki tek kullanılabilir araç doğan slx olacak. Çünkü sadece lpg ile çalışabilen üstün bir teknolojiye sahip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesla da var elektrikli
quote:
Orijinalden alıntı: RioShui
Tesla da var elektrikli
Bağyan arabası o.
bi 30-40 gün vardır -
dur olum daha arabayı yeni aldık bitmesin hemen -
quote:
Orijinalden alıntı: The Outsider
quote:
Tesla da var elektrikli
Bağyan arabası o.
Hepimizin icinde bir bagyan yok mü zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fukox
quote:
Orijinalden alıntı: The Outsider
quote:
Tesla da var elektrikli
Bağyan arabası o.
Hepimizin icinde bir bagyan yok mü zaten
tesla küçükmüş yav baktım sığamam ben buna
-
askerde mazot 1 TL disarida 5TL
quote:
Orijinalden alıntı: Last Mogolo
askerde mazot 1 TLdisarida 5TL
tamam -
quote:
Az kaldı diyolar araba alsak mı Petrol muhendisligi felan is varmi
Aslanım benim doğru yolu bulmuşsun texas houstonda ki calif şehirlerinden bile çok severim kendisini bolca iş buluyor petrol ve doğalgaz mühendisleri,ha direk vize alamadın diyelim petrol platformlarında verilen ücret astronomik hatta şu an odtü de çalışan bir hoca platfomdayken saatte 700 sterlin kazanıyormuş. Bu kadar olmasa sende kazanabilir ve yatırımcı göçmen vizesine başvurabilirsin. Petrolün bitmesine gelince hiç yeni kuyu açılmazsa ve petrol kullanımındaki artışta bu şekilde devam ederse 30 yıl sonra bitecek ama her yıl bilinen rezerv artıyor. Mesela hep derler birkaç kilometre ötede musula petrol çıkıyor bizde niye çıkmıyor, bunu diyenler fiziki haritaya bakmalı adam 30 metreden tulumbayla petrol çekerken bizim dağları delmemiz çok büyük maliyet artışına neden olur ama petrol azalırsa bu işlevsel olmayan yerlerde de faliyet başlar yani 100 yıl daha sıkıntı yok. Abdde senelik ücret 120k dolar bürüt. Kuzey ırakta 216k sterline varan iş ilanları gördüm....10 yıla yersin barbeküyü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X