Şimdi Ara

Petlas Snow Master W651 ın fren testinde 49 lastik arasında 39.olması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazlık lastikte olduğu gibi kışlık lastikte de petlas şaşırtmadı yazlık lastik konusu >https://forum.donanimhaber.com/petlas-in-fren-testinde-54-lastik-arasinda-29-olmasi--126265342
    www.tyrereviews.co.uk
    2016 Winter Tyre Market Overview - Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2016-Winter-Tyre-Market-Overview.htm

• Ama...Ama... Petlas uçak lastiği üretiyordu . Kaynımgil köye zincirsiz cıkıyordu . Sanayideki lastikçi Hıdır , tavsiye ediyordu .

Her zaman söylüyorum . Kore lastiklerini alırım , Petlas almam . Hem ucuza maal et , hem de kaliteyi önemseme...

Ama fiyat çekerken , ithal tarifesi yap .

Barum , Semperit alınır bu teste ve fiyata göre . Ama bulunur mu burada bilmem .
    her kış bu lastiği öve öve bitiremiyorlar. Kendim ve çevremdeki herkese aynı fiyata sava eskimo s3+ aldırdım. Bir tane bile sorun yaşayan olmadı. CC etkiletli lastik, yakıt tüketimi bile yazlıklarımla aynı, yol sesi CP5 lerimden az. Kışın ne zaman karda buzda patinaj çeken birini görsem hemen arka lastiğine baktım. En az yarısı petlastı. Her lastik konusunda etiket değerlerine, yurt dışı testlerine bakmadan lastik almayın diyoruz fakat; forumda etiket değerinin bir öneminin olmadığını, yeni her lastiğin hemen hemen aynı olduğunu ıslarla savunan adamlar var. Ülkemin lastikçisine bakıyorsun onlar da aynı, her gelen arabaya 32-32 basıp geçeni mi ararsın, "bu yumuşak iyi yol tutar", "bu sert geç aşınır" diyerek, kurumların aylarca uğraşıp yaptıkları testleri tek dokunuşla yapanı mı her telden adam var.
  • snow 0.1 nedir. kar testi yapılmamış mı demek. sadece kuru zemine göre değerlendirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

snow 0.1 nedir. kar testi yapılmamış mı demek. sadece kuru zemine göre değerlendirmişler.

?????

Dry - 14%. Wet - 30%, Snow - 30%, Comfort - 3%, Rolling Resistance - 4%, Noise - 3%, Wear - 10%, Price - 6%

Petlasın hiçbir ürününü almayın kalitesiz ne yazık ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lastiğin sesi benim traktör gibi çalışan dizel motorun bastırıyordu. Çok kötü bir lastik gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1Abrams -- 22 Haziran 2017; 13:2:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

snow 0.1 nedir. kar testi yapılmamış mı demek. sadece kuru zemine göre değerlendirmişler.

Auto Bild considered places 28-49 so dangerous they did not test them in the snow.

28.lastikten sonraki lastikler çok tehlikeli ve güvensiz olduğundan sadece ıslak zemin frenleme değeri var
  • ama o yerli malı
  • Ama...Ama... Petlas uçak lastiği üretiyordu . Kaynımgil köye zincirsiz cıkıyordu . Sanayideki lastikçi Hıdır , tavsiye ediyordu .

Her zaman söylüyorum . Kore lastiklerini alırım , Petlas almam . Hem ucuza maal et , hem de kaliteyi önemseme...

Ama fiyat çekerken , ithal tarifesi yap .

Barum , Semperit alınır bu teste ve fiyata göre . Ama bulunur mu burada bilmem .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her kış bu lastiği öve öve bitiremiyorlar. Kendim ve çevremdeki herkese aynı fiyata sava eskimo s3+ aldırdım. Bir tane bile sorun yaşayan olmadı. CC etkiletli lastik, yakıt tüketimi bile yazlıklarımla aynı, yol sesi CP5 lerimden az. Kışın ne zaman karda buzda patinaj çeken birini görsem hemen arka lastiğine baktım. En az yarısı petlastı. Her lastik konusunda etiket değerlerine, yurt dışı testlerine bakmadan lastik almayın diyoruz fakat; forumda etiket değerinin bir öneminin olmadığını, yeni her lastiğin hemen hemen aynı olduğunu ıslarla savunan adamlar var. Ülkemin lastikçisine bakıyorsun onlar da aynı, her gelen arabaya 32-32 basıp geçeni mi ararsın, "bu yumuşak iyi yol tutar", "bu sert geç aşınır" diyerek, kurumların aylarca uğraşıp yaptıkları testleri tek dokunuşla yapanı mı her telden adam var.

• Michelin ve diğerleri, bu işin nirvanası Michelin dir. 20 den fazla markayı satan ve bu listedeki lastiklerin hepsini iyi bilen biri olarak bence sıralama şu şekilde olmalıydı.

1. Michelin Alpin 5
    2. Nokian WR D4
    3. Pirelli Cinturato Winter
    4. Continental WinterContact TS 860
    5. Goodyear UltraGrip 9
    6. Yokohama W drive V905
    7. Bridgestone Blizzak LM001
    8. Dunlop Winter Sport 5
    9. Hankook Winter i cept RS2
    10.Vredestein Snowtrac 5

Barum Polaris 3 ve Semperit Speed Grip 2 ortanın bir tık üstü lastiklerdir ama kesinlikle ilk 10 da olamazlar.
  • polatcoskun P kullanıcısına yanıt
    michelin alpin 5 kuruda testlerde biraz zayıf olduğu görülmüş bence lider conti ts860 dır.
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    kore malı hankook da güzel hocam
  • Petlas demle bir tanemm PETLASS
  • Geçen kış kullandım. 5000 km yol yaptım. Şehiriçi ve dışı bir sıkıntısını görmedim. Gayet güzel lastik.

• Yinede şükretmek gerek.

• K@sToR kullanıcısına yanıt
    Hiç bir zaman ne yakınlarıma ne de cevremdeki kimseye test sonuçlarına bakmadan lastik almadım aldırmadım. Bir tek istisna Petlas için yaptım. Aldığım ve aldırdığım zaman gerçekten fiyat performans lastiği olabilecek fiyatı vardı. Fakat şimdi olay değişti. Allah var beni de çevremdeki kimseyi de zor durumda bırakmadı. 4 sene Van koşullarında kullandım yarı yolda koymadı. Ancak ıslak ve kuru frenlemesi berbat.

Van gibi şehirlerde kar bir başlar 5,6 ay nerdeyse kalkmaz, karlı havada zaten hız limitlerini belli bu yüzden tam performansını göremiyoruz lastiğin. Özellikle İstanbulda yaşayanlar kış lastiğinin her koşulda ne mal olduğunu test edebiliyorlar.

Bu sonuçları gördükten sonra elimi dahi sürmem.

• petlas alacağınıza sava eskimo s3 plus öneririm.

urun.n11.com
    Sava 205/55 R16 91t Eskımo S3 +(plus)kış ( Üretim 2017) - n11.com
    https://urun.n11.com/oto-lastik/sava-20555-r16-91t-eskimo-s3-plus-kis-haziran-uretim-2017-P128351936

• Petlas lastik alan var mı hala?

Arge yok, yenilik yok, yeni desen çalışması yok, hamurda değişikliğe gidilmiyor. Bunlar yapılıyorsa da etkili değil. Alan kaç kişi varsa yorumlarında sesli, kütük gibi, başarısız yol tutuş, çok yaktırıyor laflarından başka bir şey duymadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.tyrereviews.co.uk
    2016 Winter Tyre Market Overview - Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2016-Winter-Tyre-Market-Overview.htm

• petlas dusunuyordum bende ama burada yazılanlar sonrasında emın olamadım. Lassa nasıldır ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.