Şimdi Ara

PES5 türkçe spiker..(çıktı çıktı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
21.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pes5 türkçe spiker çıktı ama %100 türkçe değil.. aşağıdan download edebilirsiniz..
    http://www.filefactory.com/get/v2.1/f2.php?f=52506fc4bb3da595a67ed6b2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamcream -- 5 Aralık 2005, 17:06:59 >

• inşallah çıkmıştır bilen ark. lar warsa
  • bildiğim kadarıyla daha cıkmadı.ama pes4 üünki soccercenter'da var.
  • Çıkmadı galiba ama ben sürekliwww.soccercenter.com buradan takip ediyorum çıkınca sizlere haber veririm
  • kesinlikle çıkartıcaktır soccercenter ekibi pes4 teki yaptıkları spiker oldukça tuttu hasan muştan super spiker ya hele ordan golu var deyişi yokmu kopartıyor beni

sabırsızlıkla bekliyoruz pes5 turkçe spikeri
  • fifa2006yi bi ark. türkcelestirmişti??? nekadar iyi bilmiyorum ama pes5 prefesyonel spiker varsa (ercan taner) sunarsa super olur
  • cıktı beyler haberiniz olsun soccercenter.nette var hadi kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

cıktı beyler haberiniz olsun soccercenter.nette var hadi kolay gelsin

ben göremedim yafffff tam link atsana
  • yok çıkmadı salladı o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenement Funster -- 5 Aralık 2005, 15:24:08 >
  • beyler çıkmış hasan mustan kardeşiöizin kendi sitesinde var fakat bazı terbiyesizler alıp kendi sitelerine koymuşlar hasan mustanda zannedersem dosyayı kaldırdı ve konuyu kilitledi
  • Sallamayalım beyler tr spiker yok bu oyunun.
  • beyler türkçe spiker çıktı ama ftp nin açığından dolayı bi diğer pes sitesi dosyanın ismini değiştiter ezikliklerini göstermiştir bunu için link su anda kaldırıldı
  • Varsa link verin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

beyler türkçe spiker çıktı ama ftp nin açığından dolayı bi diğer pes sitesi dosyanın ismini değiştiter ezikliklerini göstermiştir bunu için link su anda kaldırıldı

olan bize oluyor acaba o arada indiren varmı yamanın nasıl olduğu hakkında bilgi verebilirmi
  • surda burda cıktı diyenler link verinde görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

beyler türkçe spiker çıktı ama ftp nin açığından dolayı bi diğer pes sitesi dosyanın ismini değiştiter ezikliklerini göstermiştir bunu için link su anda kaldırıldı

olan bize oluyor acaba o arada indiren varmı yamanın nasıl olduğu hakkında bilgi verebilirmi

ben indirdim ama 2 dakka baktım kapadım bu sefer arkada yorumcuda var ''cık cık'' yapıyo gol kaçırınca

@errayn galiba okumuyon adamlar linki kaldırdı diyoz

• quote:

quote:

quote:

ben indirdim ama 2 dakka baktım kapadım bu sefer arkada yorumcuda var ''cık cık'' yapıyo gol kaçırınca

rapide atabilirmisin

• Beyler deneyen arkadaşlar yorum yapsın ona göre download yapalım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

rapide atabilirmisin

eee hayır

• Hasan Mustan kendi sitesinde rapid ve filefactory linki vermiş
    http://www.hasanmustan.com/mustan/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirdöven -- 5 Aralık 2005, 17:54:31 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.