Şimdi Ara

PES5 türkçe spiker..(çıktı çıktı) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
21.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: antique

=================We Turka Gold Patch========================

=====ÖZELLİKLER=============

. %100 Gerçek Oyuncu Ve Takım İsimleri

. Takımların orjinal formaları

. Takımların Gerçek Logoları

. Güncellenmiş A Milli takım kadrosu

. Yeni Toplar

. Yeni Kramponlar

. Şükrü Saracoğlu , Samiyen , Olimpiyat stadları eklendi

. Tüm Stadyumlar Gerçeğine Benzetildi

. Trabzonspor eklendi

. Tüm Takımların Pankartları eklendi

. Yeni Reklam Panoları Eklendi

. Fb ve Gs nin tezahüratları eklendi

. PES Shop Açıldı

. Yeni Menü Resimleri ve Menü Müzikleri Eklendi

. Menülerin Bir Kısmı Türçe Yapıldı

. Fenerbahçe ve Beşiktaşın isim ve numara fontları eklenmiştir

. 4 Büyüklerdeki oyuncuların Gerçek Yüzleri Eklenmiştir

By Black Godwww.soccercenter.net

PART-1 indir

PART-2 indir

PART-3 indir

PART-4 indir

PART-5 indir

mükemmel ya

paylaşımın için sağol da

benim sistem part1 in sonunda solucan buldu pcye yüklemedi

bende megaupload dan deniyorum 203 mb

bakalım nolcak

• İyice kafam karıştı yaa Hangisini kurcaz türkçe spikeri düzeltmek için? 47 MB lık olan GOLD PATCH 2yi mi

yoksa 200 MB lık olan GOLD PATCH 1 i mii?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 6 Aralık 2005, 14:31:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

İyice kafam karıştı yaa Hangisini kurcaz türkçe spikeri düzeltmek için? 47 MB lık olan GOLD PATCH 2yi mi

walla benimde kafam karıstı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: leglolas

quote:

İyice kafam karıştı yaa Hangisini kurcaz türkçe spikeri düzeltmek için? 47 MB lık olan GOLD PATCH 2yi mi

walla benimde kafam karıstı...

Yok yok anladım o dosyaların hepsini indireceksin yani sıra önemli değil part 1 part 2 part 3 part 4 ve part 5 hepsini
    indireceksin antique kardeş 200 kusur MB olan dosyayı parçalara bölüp rapidshare e öyle upload etmiş! Sen bu indiriklerini part 1 den itibaren sırasıyla açacaksın biraz geç oldu ama çaktım

• arkadaşlar ikisi de(türkçe spiker ile gold patch) PES-5 için çıkartılmış keyfe keder yamalar yani bunları yüklemek zorunda değilsiniz..

türkçe spiker yamasını çıkartan arkadaş GOLD PATCH'li PES-5 e göre hazırladığını söylemiş, yani türkçe spikerden tam verim almak istiyorsanız bu gold patch'i de kurun diyor ama kurmak zorunda değilsiniz.. kurmayanlar formalar karardı diyor, sizin bilgisayarınızda kararmayadabilir, tamamen şans işi.. deneme yanılma yoluyla keşfedeceksiniz artık..

şahsen ben türkçe spikeri indirdim ama henüz kurmadım, orjinal halinden memnunum şimdilik.. yakında format atacam zaten, format atmadan önce deneyecem bazı şeyleri, olursa olur, olmadı zaten formatlayacam sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 6 Aralık 2005, 15:06:56 >
  • quote:

arkadaşlar ikisi de(türkçe spiker ile gold patch) PES-5 için çıkartılmış keyfe keder yamalar yani bunları yüklemek zorunda değilsiniz..

türkçe spiker yamasını çıkartan arkadaş GOLD PATCH'li PES-5 e göre hazırladığını söylemiş, yani türkçe spikerden tam verim almak istiyorsanız bu gold patch'i de kurun diyor ama kurmak zorunda değilsiniz.. kurmayanlar formalar karardı diyor, sizin bilgisayarınızda kararmayadabilir, tamamen şans işi.. deneme yanılma yoluyla keşfedeceksiniz artık..

şahsen ben türkçe spikeri indirdim ama henüz kurmadım, orjinal halinden memnunum şimdilik.. yakında format atacam zaten, format atmadan önce deneyecem bazı şeyleri, olursa olur, olmadı zaten formatlayacam sistemi

Dsotum Part 1 in sonunda sorun war virüs buldu

• quote:

Orjinalden alıntı: whiteman28

arkadaşlar we turka gold packi bilgisayara indirdim ama DKZ Studio programını kurunuz diyor ben bunu nerden bulcam içinde yok ki niye içinde verilmemiş??? nerden bulcam bunu??

http://rapidshare.de/files/6805934/DkZ_Studio.rar
  • ya beyler bi şeyi açıklığa kavuşturalım.bende gold patch 1 var.bu sakın 1 olmasın??antique arkadaş bu attığın linkler gold patch 2 mi emin misin??

yabancı sitelerde gold patch 2 die aratıom hep 1 çıkıo 1 mi yoksa boşu boşuna indirmiim beyler başladım indirmeye gerçi hemen birisi bunu açıklığa kavuşturursa ii olur
  • quote:

quote:

arkadaşlar ikisi de(türkçe spiker ile gold patch) PES-5 için çıkartılmış keyfe keder yamalar yani bunları yüklemek zorunda değilsiniz..

Dsotum Part 1 in sonunda sorun war virüs buldu

o yamaları hazırlayan ben değilim.. link istediniz verdim.. bundan sonrasıyla benim alakam yoktur duyurulur

• ya beyler part 1 in sonunda kaynaktan sağlanan bağlantı beklenmedik bir biçimde sonlandı dio yaffffffff

antique kardeş soru sordum yafffff gold 2 olduğundan emin misin die??
  • şimdi ben 200 mb lık bir gold pack indirdim bu 1mi 2 mi???
    eğer birse 2yi üzerine mi kurmam lazım????
    Ayrıca yukarda bana program adresini söleyen fatalflex'e teşekkürler
  • ya part 1 exe yi indiren yok mu başka bi yere upload etsin inmio yafffff
  • formaların kararması sonradan folder 1 eklenen opt dosyası yüzünden ben bunu eklemedim ve oyuncuların "comment name" ini patchi hazırlayan arkadaşın verdiği ismlerlerle kendi opt dosyamın üzerine ekledim zor oldu :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: erpay

formaların kararması sonradan folder 1 eklenen opt dosyası yüzünden ben bunu eklemedim ve oyuncuların "comment name" ini patchi hazırlayan arkadaşın verdiği ismlerlerle kendi opt dosyamın üzerine ekledim zor oldu :P

sonradan eklediğin dosyayı rapid e atsana sana zahmet
  • Part1 hata veriyor inmiyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL

Part1 hata veriyor inmiyor ?

eft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 6 Aralık 2005, 18:19:08 >
  • quote:

formaların kararması sonradan folder 1 eklenen opt dosyası yüzünden ben bunu eklemedim ve oyuncuların "comment name" ini patchi hazırlayan arkadaşın verdiği ismlerlerle kendi opt dosyamın üzerine ekledim zor oldu :P

Evet o dosyayı silince formalar normale döndü ama benim eski options file gitti
  • Alın bakalım bozulmalar olursa sorumlu değilim yedek her zaman bulundurun.

http://rapidshare.de/files/8722557/KONAMI-WIN32PES5OPT.html
  • quote:

Alın bakalım bozulmalar olursa sorumlu değilim yedek her zaman bulundurun.

http://rapidshare.de/files/8722557/KONAMI-WIN32PES5OPT.html

eyvallah birader
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.