Şimdi Ara

PES5 türkçe spiker..(çıktı çıktı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
21.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya adresin içinde geçen kelimenin yıldız yıldız görünme nedeni DH forumdan kaynaklanıyor..
    neyse arada boşluk bırakarak tekrar gönderdim ve linkler şu an çalışıyor
  • banada bi pm atında bende görim
  • lütfen bana da bir pm
  • pm atarmısın tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 5 Aralık 2005, 23:29:27 >
  • abi o allahın belası siteden inmiyor bu gold patch ya 2 saattir deniyorum olmuyor olmuyor
  • ya bunu indirsen bile net bir anlatım birde 2 - 3 tane program gerekiyor bildiğim kadarıyla onlar içindemi acaba
  • beyler çıktııııııııııhttp://www.hasanmustan.com/mustan/index.html işte bu adreste indirdim ve denedim SÜPER çooooooooooooook güzel tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 5 Aralık 2005, 23:37:50 >

• sayfa görüntülenemiyor
  • ya beyler yeter artık bu şu gold patc için neden kimse şuraya link koymuyo pmlerle neden hallediyoruz olmuyo çıldırcam yaa biri upload etsin bizahmet walla çok makbule geçcek hayra gircek
  • ya işin garibi arkadaş aralarda boşluk bırakarak pm attı yine yıldız gözüküo şansıma benim s......

neyse bi de eminsiniz dimi bunun gold 2 olduğuna bende birincisi var boşu boşuna yüklemiim
  • ii bi fikrim var linki bilen birisi windows ta not defteri açıp içine link i yazsın sonra da o not defterini rapid e upload etsin bu kadar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin8888

ii bi fikrim var linki bilen birisi windows ta not defteri açıp içine link i yazsın sonra da o not defterini rapid e upload etsin bu kadar basit

ahada bulmuş yapın bizahmet
  • Up
  • ============ WE TURKA GOLD PATCH ============

Download Filefront
    http://files.filefront.com/Gold_Patchrar/;4364065;;/fileinfo.html
    Download megaupload
    http://www.megaupload.com/de/?d=KK8ZDFDZ
  • =================We Turka Gold Patch========================

=====ÖZELLİKLER=============

. %100 Gerçek Oyuncu Ve Takım İsimleri

. Takımların orjinal formaları

. Takımların Gerçek Logoları

. Güncellenmiş A Milli takım kadrosu

. Yeni Toplar

. Yeni Kramponlar

. Şükrü Saracoğlu , Samiyen , Olimpiyat stadları eklendi

. Tüm Stadyumlar Gerçeğine Benzetildi

. Trabzonspor eklendi

. Tüm Takımların Pankartları eklendi

. Yeni Reklam Panoları Eklendi

. Fb ve Gs nin tezahüratları eklendi

. PES Shop Açıldı

. Yeni Menü Resimleri ve Menü Müzikleri Eklendi

. Menülerin Bir Kısmı Türçe Yapıldı

. Fenerbahçe ve Beşiktaşın isim ve numara fontları eklenmiştir

. 4 Büyüklerdeki oyuncuların Gerçek Yüzleri Eklenmiştir

By Black Godwww.soccercenter.net

PART-1 indir

PART-2 indir

PART-3 indir

PART-4 indir

PART-5 indir

• quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Ya beyler ben filefactory den indirdim rarlı dosya bozuk çıktı açılmıyor Şimdi bide rapidshare den çekiyom umarım aynısı bidaha olmaz

bendde de dosya bozuk diye açılmıyor...iki linkten de indirdim aynı sorun...sen nasıl hallettin?
  • Pes5
  • evet hasan kardeşin bu sitesinden oyunda spiker konuşmalarının bir kısmını türkçeleştiren yama mevcut...ben de rapid ile indirdim..boyut yaklaşık 40mb...pes4deki gibi oldukça iyi bir yama olmuş yalnız tek eksik biraz kısa olması..yani oyun içinde bayaa bi sessizlik oluyor...eklenti yamanın yakın zamanda çıkması dileğiyle diyelim...(ayrıca çok komik bir hatada şuydu..GSde saidou yu "sadyo" diye seslendirmiş..umarım bunlar da düzelir...)
    quote:

Orjinalden alıntı: usernick

Hasan Mustan kendi sitesinde rapid ve filefactory linki vermiş
    http://www.hasanmustan.com/mustan/index.html

• arkadaşlar we turka gold packi bilgisayara indirdim ama DKZ Studio programını kurunuz diyor ben bunu nerden bulcam içinde yok ki niye içinde verilmemiş??? nerden bulcam bunu??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.