Şimdi Ara

PES5 türkçe spiker..(çıktı çıktı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
21.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ok @fatal görmemişim tekrar koymuslar yine saolsunlar.rapid den bişey anlamadım be indiremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrayN -- 5 Aralık 2005, 18:45:12 >
  • Ya beyler ben filefactory den indirdim rarlı dosya bozuk çıktı açılmıyor Şimdi bide rapidshare den çekiyom umarım aynısı bidaha olmaz
  • Sıkıştırılmış dosyadan çıkan beni oku dosyasında

------------

**ÖNEMLİ BİR NOT **BENDE BLACK GOD'IN YAYINLAMIŞ OLDUĞU "GOLD PATCH 2 " YÜKLÜ..OPT.FİLE DE ONA GÖRE DİR..

------------

Ben türkçe spikeri yükledim, ama GOLD partch 2 yi nereden download edicem.???
  • quote:

Orjinalden alıntı: directX25

Sıkıştırılmış dosyadan çıkan beni oku dosyasında

------------

**ÖNEMLİ BİR NOT **BENDE BLACK GOD'IN YAYINLAMIŞ OLDUĞU "GOLD PATCH 2 " YÜKLÜ..OPT.FİLE DE ONA GÖRE DİR..

------------

Scn DEN
  • bu yamanın direkt download linkini yapıştıracak kardeş
  • ya arkadaşlar anlamadım tr spikeri yaptım fakat bazı oyuncuların formaları simsiyah oldu bu nedir yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

quote:

Sıkıştırılmış dosyadan çıkan beni oku dosyasında

------------

------------

Scn DEN

ya kardeş senden iki şey isticem bu Scn neresi birde daha online kapışamıyozmu bu oyunu ? yada şöle söleyim online maç yapabilcezmi hiç?

• işte bu yama ile ilgili bir sorun formaların siyah çıkması ama bir KARDEŞ link versin de download edelim hemen şu yamayı, sonra da fener ile galatasarayı kapıştıralım, yama süper olmuş. ilk defa türkçe spiker ile oynadığımdan gülmekten yıkıldım...
  • quote:

işte bu yama ile ilgili bir sorun formaların siyah çıkması ama bir KARDEŞ link versin de download edelim hemen şu yamayı, sonra da fener ile galatasarayı kapıştıralım, yama süper olmuş. ilk defa türkçe spiker ile oynadığımdan gülmekten yıkıldım...

yamayla formalar düzeliyomuymuş
  • yaw şimdi tam link verecek bi delikanlı yokmu?
  • evet, download ettiğin türkçe yamanın içinden beni oku diye bir dosya çıkmış olmalı, bu dosyanın içinde bu yamadan bahsediyor...
    Bulamadımşu scn içinde, aradım aradım yokkkk...
    bulsam hemen indiricem
  • biraz da benim faydam dokunsun.. alın size PES 5 GOLD PATCH 2.. aşağıdaki linke tıklayın, oradan kendi yolunuzu kendiniz bulursunuz artık

PES 5 GOLD PATCH için buraya tıklayın

EDIT: adresi doğru kopyalamama rağmen adres şöyle çıkıyor --->http://www.****.com/showthread.php?t=243506

isteyen bana PM atsın o zaman ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 5 Aralık 2005, 22:49:21 >

• pm attım antique bu arada türkçe spiker gold patch 1 ve default pes 5 lerde hata veriyormuş.

şekil 1 a da da ben varım gold patch 1 vardı hata raporu verdi bakalım gold patch 2 de de yapacaq mı??
  • ben de pm attım
  • evet bende de hata verdi.sadece ali sami yen yüklüydü benim pes5 de başka bi yama yoktu ama hata verdi.galatasarayın forması yandan yemiş bir hal aldı diğer formalarda simsiyah oldu.option file ı silincede formalar düzeliyo ama hasan abi oyuncu isimlerini söylemiyo bu seferde
  • pm attık cevabı yok yafffffffffffff
  • pm atanlara cevap gönderiliyor.. şimdi foruma girdim napiym

EDIT: pm atanların hepsine adresi gönderdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 5 Aralık 2005, 22:54:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

pm atanlara cevap gönderiliyor.. şimdi foruma girdim napiym

EDIT: pm atanların hepsine adresi gönderdim..

ama pm de de **** gözüküo ya tırlatıcam
  • evet, bende de
  • aynen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.