Şimdi Ara

Pes 2013 Yeni Video: Full Kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes 2013'ün merak edilen manuel şut ve pas ve daha bir çok yönüyle resmi sitesinde video yayınlandı..
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=BaR0M9rS-yQ&feature=player_embedded#!]

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

Pes 2013'ün merak edilen manuel şut ve pas ve daha bir çok yönüyle resmi sitesinde video yayınlandı..
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=BaR0M9rS-yQ&feature=player_embedded#!]

PES 2013 gümbür gümbür geliyor, bu sene FIFA 2013 diye birşey kalmayacak...
    BU ARADA SANKİ BU OYUNU BANA SORUP YAPMIŞLAR, TAMAMEN BENİM OYUN SİSTEMİME HİTAP EDİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 22 Temmuz 2012; 2:37:10 >
  • Çok emin konuşuyorsun AYGIR KARDEŞ
  • Bende katılıyorum pes2012nin süslenip önümüze koyulmasıyla pes 2013 çıktı ortaya. pes2010dan pes2011e geçince değişikler güzel oldu. Benim tahminim ps4 çıkmadı çağ atlamayacak bu pes.
  • en güzel pes 2009 de benim için ondan sonra hep ayni terane oldu FİFA ya zaten ısınamadım acaip bi oynanış yapısı var adamlarda şaşırdı artık ne yapsak diye yılardır hep ayni hareketler eskiden street fighter mortal kombat oynardık eski serileri güzeldi şimdiki seriler 5 para etmez herşeyin clasik olanı güzel bana kalırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

en güzel pes 2009 de benim için ondan sonra hep ayni terane oldu FİFA ya zaten ısınamadım acaip bi oynanış yapısı var adamlarda şaşırdı artık ne yapsak diye yılardır hep ayni hareketler eskiden street fighter mortal kombat oynardık eski serileri güzeldi şimdiki seriler 5 para etmez herşeyin clasik olanı güzel bana kalırsa

Fifa banada çok garip geliyor nedense bende ısınamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rickie

Çok emin konuşuyorsun AYGIR KARDEŞ

BU OYUNUN OYNANIŞ BİÇİMİ TAM BENİM OYUN FELSEFEMLE BİRE BİR BUNDAN LAKABIM KADAR EMİNİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Orijinalden alıntı: Rickie

Çok emin konuşuyorsun AYGIR KARDEŞ

BU OYUNUN OYNANIŞ BİÇİMİ TAM BENİM OYUN FELSEFEMLE BİRE BİR BUNDAN LAKABIM KADAR EMİNİM

Anladım dostum. Peki şöyle söyleyeyim, bu sene çıktığı günden itibaren bir sürü ödül alan bir FIFA, ve esamesi okunmayan bir PES vardı.

Şimdi elbette PES bazı geliştirmeler yapacak, ben de buna katılıyorum. Ama sen dersen ki PES 2013 FIFA'yı siler atar, FIFA'nın yaptığı ve yapmaya devam ettiği geliştirmeleri görmezden gelmiş olursun. İstediğin oyunu beğenebilirsin, buna tabii ki karışamam, ama çıktığından itibaren rakibinin yaklaşık 10 katı sayıda satmış bir oyunu da gözardı edemezsin.

Dipnot: Bu linke bakarsan da satış rakamlarıyla ilgili bir haberi göreceksin.

• gençler bence bir meydan bulun orda kapışın ya senelerce aynı muhappet yok pesmiş yok fifaymış olaya güzel bir kız a bakıyor gibi düşünün ben sarışını severim sen esmeri .bırakın isteyen istedigini sevdigi oyunu oynasın yetti gari ya bu ne ya .
  • ps4 çıkmadan grafik beklemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

ps4 çıkmadan grafik beklemeyin

+1
  • fifa grafik motorunu değiştirmediği sürece kazanamıcak. fifa daha çok hoşuma gidiyordu ama 2013 oyun videosunu görünce bu yıl yine pes kazandı dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.