Şimdi Ara

PES 2012 Demo Çıktı (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
2
Favori
78.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: misanthropic

yapılan yorumları göz gezdirdiğimde arkadaslar buyuk yanılgıya dusmusler,ınsanları doğru bılgılendırmekte yarar war bu ıs sen nasıl rahat oynarsın seklınde değıldır,gerceklığıe,fızık kurallarına uygun en ıyı oyun hangısı? asıl soru aslında budur,daha oncekı pes serılerıne baktığımzda(2008-gunumuze) genellıkle fızık kurallarına aykırı,sacma sapan seyler oluyordu,baktığımda bı arkadas sutlar oncekı oyunlarda cok ıyıdı,bu oyunda cok yawas gıdıyo falan yazmıs,oncekı oyunlarda sacma salak yerlerden wurduğunda sureklı gol olabılıtesı wardı bu oyunda oyle bısey yok kaleyı gorduğunde onunde kımse yoksa muazzam wuruslar yapıyolar, bı arkadas top surmelere laf etmıs , yok artık lebron der ınsan buyuk ıhımalle pes tarıhının en ıyı top surus becerısı war oyuncularda.Oncekı oyunlarda patoyu alsan robınhoyu alsan bılmem ıste aguero yu alsan topla calım atma gıbı ıhtımalın yok anca messı dotan ronaldo wswsws... alıyodun yada calım kombınasyonu kullanıyodn yada karsındakı salaksa defans yapmayı bılmıosa oyle gecıyodn ancak bu oyun gercekcı olmus we defans oyuncularını bıre bırde zorlayacak bı top surus becerısı konmus bu oyunun en buyuk artısıdır.
    burda onemlı olan belırttığım gıbı en ıyı ben nası oynarım değıl objektıf olarak oyun daha gercekcı nası olur? fıfa mı pesmı tartısmaları yıllardır yapılıyor bu oyundada fıfaya benzetılms dıyenler war bana gorede alakası yok belkı sutlar bıraz benzemıstr onun dısında alakası yok...
    Bana sorucak olursanz bu oyun 4\4 lukmu hayr 4\3 luk belkı ama pes 11 den cok cok cok daha basarılı olduğunu soyleyebılırz

kalecıler hakkında pes 11 de abuk sabuk salak salak goller oluyodu bostakı topa atlayıp ıskalarlardı falan fılan...
    bu oyunda daha oyle seyler gormedım buyuk artı ama cok cok buyuk eksı war oda cekılen sutların %70 ını falan atlayıpda cıkaramamaları.Kollarını uzatmıyolar resmen topa.oyunun en kotu yanı bu olmus oda olsaymıs zaten muazzam bı oyun olacaktı.

Şimdi 2012'de saçma goller yok diyorsun yani öylemi? Hem de diğer oyunlara göre daha gerçekçi goller? Başka bişey demiyorum Tabi zevk meselesi

aynen hocam pes 10dan sonra soğumaya başladım en güzel şut olan pes te bence pes 6 pes 5 te iyi pes 5 te cisseeeee diyorum

• onca yorum yapılmış, hep pes olumsuz yönde, fifa nın iyi olduğu buradan belli

Şansın gerçekleşmesi için önce siz hazır olmalısınız. Şans hiçbir zaman aptalların peşinden koşmaz.
    Darrel Royal
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjerkely

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Bir an kendimi kuğu balesini izler gibi buldum. Top resmen yavaş yavaş süzülerek gidiyor.

sanırım arkadas oyun hızını düşürmüş.diğer izlediğim demo videolarda hızlıydı gayet

• quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

quote:

Orijinalden alıntı: bjerkely

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Bir an kendimi kuğu balesini izler gibi buldum. Top resmen yavaş yavaş süzülerek gidiyor.

sanırım arkadas oyun hızını düşürmüş.diğer izlediğim demo videolarda hızlıydı gayet

hayır dostum hep boyle sut cekıyo oyuncular kalecılerde yıyo bu sutları

• demoyu iki maç yapmamla silmem bir oldu bu kadar rezalet bir oyun görmedim. tek artısı saha dışı kameramanlar hocanın hareket etmesi vs. saha içi rezalet olduktan sonra napıyım sahanın dışını. çizgifilm gibi çimler balondan şişirme top aman ben elimi uzatıp yorulacağıma gol olsun diyen kalecilier. demo resmen fiyasko açık söylüyorum oyunu orjinal almıyacağım bu fiyaskodan sonra fifanın demosunu bekleyelim bide o da böyle çıakrsa bu yıl futbol oynıyamıyacaz anlaşılan
    İBRAHİM Ç.
  • Çalım atmak çok kolay, oyuncu kontrolü 11'den sonra iyileşmiş, kör pas olayı halen devam ediyor, kaleciler arada saçmalıyor (ben bundan rahatsız değilim), faul biraz fazla geldi, şutlar daha isabetsiz. Goller yine farklı. PES 11'e göre bariz düzelme var ama yetmez.

Oyun içi pas şiddetini gösteren adeta gökkuşağı yüzdesi çok dikkat dağıtıyor, ayrıca menüler geçen yılın aynısı daha sade olmalıydı, taktik ekranı da keza aynı şekilde. Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi alınmış ancak yetmez bunlar.

Not: Bu Hesap Ortak Kullanılmaktadır
  • Amazon'da ön sipariş alınamya başlanmış oyunun full sürümü için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKatip -- 7 Eylül 2011; 18:36:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

yorumlara bakılırsa forever fifa

yorumlara bakma, oyunu oyna
  • shopto.net ten bugün ön sipariş verdim. yaklaşık olarak kargoyla beraber 25 euroya denk geldi. oda 73 tl gibi bişey. oyun çıktığında ülkemizdeki yaklaşık fiyat aralığı 100-120 tl olacak gibi. orjinal almak isteyen varsa ön sipariş daha ucuz.
    bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım!
    ve ben buna, layığım!
  • iyi günler arkadaşlar Fifa 11 in bitip 12 nin kalp atıslarını duydugumuz bu gunlerde sizlere Hjerpseth gibi skill yaparak attıgım gollerı bir video ile gostermek ısterım cok profosyonel bır vıdeo degıl ama goller sıze keyıf katabılır . yaklasık 9 aydır fifa 11 oynuyorum. 5 aydırda oyunumu skıllere yogunlastırdım ve daha yeniyim. Kendimi kısa surede ıyı gelıstırdıgımı dusunuyorum . umarım begenırsınız . ızleyen ızlemeyen herkese tsk ederım. Arkanızı yaslanın full screen yapın ve 6 dk lık fifa 11 zıyafetıne kendınızı bırakın . goller kendı ıcınde kolaydan zora dogru sıralanmıstır.

http://www.youtube.com/watch?v=s8hc__KiU8w

Orijinalden alıntı: saameet_06

iyi günler arkadaşlar Fifa 11 in bitip 12 nin kalp atıslarını duydugumuz bu gunlerde sizlere Hjerpseth gibi skill yaparak attıgım gollerı bir video ile gostermek ısterım cok profosyonel bır vıdeo degıl ama goller sıze keyıf katabılır . yaklasık 9 aydır fifa 11 oynuyorum. 5 aydırda oyunumu skıllere yogunlastırdım ve daha yeniyim. Kendimi kısa surede ıyı gelıstırdıgımı dusunuyorum . umarım begenırsınız . ızleyen ızlemeyen herkese tsk ederım. Arkanızı yaslanın full screen yapın ve 6 dk lık fifa 11 zıyafetıne kendınızı bırakın . goller kendı ıcınde kolaydan zora dogru sıralanmıstır.

http://www.youtube.com/watch?v=s8hc__KiU8w

Arkadaşım mesajı yanlış konuya attın heralde, ama yinede videonu izledim, gayet güzel goller var, ama videonun bütünü içerisindeki gollerin çoğunluğu hep aynı tarz ve aynı skill. Açıkçası gollerin çoğu aynı olunca yarıda kapattım.

• olsun yarısına kdr olsada ızlemıssın sorun deıl. jenerıklık degılde butun bır sezonun toplam gollerını koydm dıyebılırım . yane gerı kalan vıdeonun yarısındada cok degısık goller var devamını ızlersen gorebılırsın . tabe ben oyunu konsolda degıl pc de oynuyorum ve konsol kdr skıll yelpazemız yok malasef . kırpılmıs pc versıyonu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.