Şimdi Ara

PES 2012 Demo Çıktı (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
2
Favori
78.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: misanthropic

yapılan yorumları göz gezdirdiğimde arkadaslar buyuk yanılgıya dusmusler,ınsanları doğru bılgılendırmekte yarar war bu ıs sen nasıl rahat oynarsın seklınde değıldır,gerceklığıe,fızık kurallarına uygun en ıyı oyun hangısı? asıl soru aslında budur,daha oncekı pes serılerıne baktığımzda(2008-gunumuze) genellıkle fızık kurallarına aykırı,sacma sapan seyler oluyordu,baktığımda bı arkadas sutlar oncekı oyunlarda cok ıyıdı,bu oyunda cok yawas gıdıyo falan yazmıs,oncekı oyunlarda sacma salak yerlerden wurduğunda sureklı gol olabılıtesı wardı bu oyunda oyle bısey yok kaleyı gorduğunde onunde kımse yoksa muazzam wuruslar yapıyolar, bı arkadas top surmelere laf etmıs , yok artık lebron der ınsan buyuk ıhımalle pes tarıhının en ıyı top surus becerısı war oyuncularda.Oncekı oyunlarda patoyu alsan robınhoyu alsan bılmem ıste aguero yu alsan topla calım atma gıbı ıhtımalın yok anca messı dotan ronaldo wswsws... alıyodun yada calım kombınasyonu kullanıyodn yada karsındakı salaksa defans yapmayı bılmıosa oyle gecıyodn ancak bu oyun gercekcı olmus we defans oyuncularını bıre bırde zorlayacak bı top surus becerısı konmus bu oyunun en buyuk artısıdır.
    burda onemlı olan belırttığım gıbı en ıyı ben nası oynarım değıl objektıf olarak oyun daha gercekcı nası olur? fıfa mı pesmı tartısmaları yıllardır yapılıyor bu oyundada fıfaya benzetılms dıyenler war bana gorede alakası yok belkı sutlar bıraz benzemıstr onun dısında alakası yok...
    Bana sorucak olursanz bu oyun 4\4 lukmu hayr 4\3 luk belkı ama pes 11 den cok cok cok daha basarılı olduğunu soyleyebılırz

kalecıler hakkında pes 11 de abuk sabuk salak salak goller oluyodu bostakı topa atlayıp ıskalarlardı falan fılan...
    bu oyunda daha oyle seyler gormedım buyuk artı ama cok cok buyuk eksı war oda cekılen sutların %70 ını falan atlayıpda cıkaramamaları.Kollarını uzatmıyolar resmen topa.oyunun en kotu yanı bu olmus oda olsaymıs zaten muazzam bı oyun olacaktı.

Şutların bu tarz olması konusunda haklısın daha gerçekçi olmuş , eskisi gibi her vurduğunda fişek hızıyla giden toplar yok.Ama bir sorun var oda kaleciler bu tarz topların hepsini içine alıyorlar nereden vurursan vur.Defansın iyiliğinden söz etmişsin orasıda doğru çok kolay geçirmiyorlar ama bunu aşmanın 2 yolu var.

1. si orta açarsın , ortalarda inanılmaz derecede kademe hataları yapıyorlar ve rahat gol atıyorsun.

2. si ceza alanı dışından şut çekersin , %90 ı gol oluyor , gol olmayanlarıda kaleci sektiriyor(şu ana kadar doğru düzgün elinle top tuttuğunu görmedim) gol pozisyonu yaratıyor.

Kuzenimle oynadığım maçta 6,7 den fazla gol attım 2,3 tanesi orta açarak , diğerleride ceza alanı dışından saçma sapan toplar.

• rezalet.

fifa akıcak yine

Orijinalden alıntı: saameet_06

iyi günler arkadaşlar Fifa 11 in bitip 12 nin kalp atıslarını duydugumuz bu gunlerde sizlere Hjerpseth gibi skill yaparak attıgım gollerı bir video ile gostermek ısterım cok profosyonel bır vıdeo degıl ama goller sıze keyıf katabılır . yaklasık 9 aydır fifa 11 oynuyorum. 5 aydırda oyunumu skıllere yogunlastırdım ve daha yeniyim. Kendimi kısa surede ıyı gelıstırdıgımı dusunuyorum . umarım begenırsınız . ızleyen ızlemeyen herkese tsk ederım. Arkanızı yaslanın full screen yapın ve 6 dk lık fifa 11 zıyafetıne kendınızı bırakın . goller kendı ıcınde kolaydan zora dogru sıralanmıstır.

http://www.youtube.com/watch?v=s8hc__KiU8w

video iyiymiş,ilk goller son gollere göre daha güzel geldi bana bir de videodaki ilk şarkının adı ne acaba güzel şarkıymış?

Fan Club

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

iyi günler arkadaşlar Fifa 11 in bitip 12 nin kalp atıslarını duydugumuz bu gunlerde sizlere Hjerpseth gibi skill yaparak attıgım gollerı bir video ile gostermek ısterım cok profosyonel bır vıdeo degıl ama goller sıze keyıf katabılır . yaklasık 9 aydır fifa 11 oynuyorum. 5 aydırda oyunumu skıllere yogunlastırdım ve daha yeniyim. Kendimi kısa surede ıyı gelıstırdıgımı dusunuyorum . umarım begenırsınız . ızleyen ızlemeyen herkese tsk ederım. Arkanızı yaslanın full screen yapın ve 6 dk lık fifa 11 zıyafetıne kendınızı bırakın . goller kendı ıcınde kolaydan zora dogru sıralanmıstır.

video iyiymiş,ilk goller son gollere göre daha güzel geldi bana bir de videodaki ilk şarkının adı ne acaba güzel şarkıymış?

Goller güzelmiş , ama skill leri kullanarak çalım atmak çok daha güzel oluyor , bu videoda ki gibi

Yalnız adamın karşısında oynamak zor olsa gerek topu kaptırdığın anda yedin golü

• abate nin golu şık

quote:

sleigh bells - kids kardesım . begendıgıne sevındım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

quote:

quote:

Goller güzelmiş , ama skill leri kullanarak çalım atmak çok daha güzel oluyor , bu videoda ki gibi

Yalnız adamın karşısında oynamak zor olsa gerek topu kaptırdığın anda yedin golü

gol yemek veya yenılmek gıbı bı derdım olmadıgından cekınmeden her yerde yapıorum skıllerı :) gercı ılk baslar bu skıllerı mac esnasında yapmak ayrı bı deneyım ıstıyor . bu deneyımı kazanman gerekıyor . ark larla 2 vs 2 3 vs 3 yaparken az kufur yemedım alısana kdr

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

quote:

quote:

gol yemek veya yenılmek gıbı bı derdım olmadıgından cekınmeden her yerde yapıorum skıllerı :) gercı ılk baslar bu skıllerı mac esnasında yapmak ayrı bı deneyım ıstıyor . bu deneyımı kazanman gerekıyor . ark larla 2 vs 2 3 vs 3 yaparken az kufur yemedım alısana kdr

Pesciler kızacak konuyu kirletiyorsunuz diye onlardan özür diliyerek devam ediyorum . Bende 1,2 skill i yapabiliyorum maç esnasında çıkılmayacak yerlerden çıkıyorsun ve göze çok hoş geliyor skill le atılan çalımlar.

• Demoyu oynarken maçı bile tamamlayamadım. Pes 2011 den şikayetlenirken daha beteri geldi. Konami bitmiş arkadaş.
  • beyler 2.demo 14 eylülde çıkıyormuş,yani bu çarşamba.açıklamalara göre ilk demodaki kaleci ve defans yapay zekaları düzeltilmiş ve artık ''balık goller'' olmayacakmış
    http://www.merlininkazani.com/PES_2012_icin_ikinci_demo_tarihi_belli_oldu-oyun_haber-44673p1.html

Fan Club
  • arkadaşlar bu oyunu ps3 e nasıl yükleyebilirim storede oyunu bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

beyler 2.demo 14 eylülde çıkıyormuş,yani bu çarşamba.açıklamalara göre ilk demodaki kaleci ve defans yapay zekaları düzeltilmiş ve artık ''balık goller'' olmayacakmış
    http://www.merlininkazani.com/PES_2012_icin_ikinci_demo_tarihi_belli_oldu-oyun_haber-44673p1.html

Güzel haber.

• quote:

beyler 2.demo 14 eylülde çıkıyormuş,yani bu çarşamba.açıklamalara göre ilk demodaki kaleci ve defans yapay zekaları düzeltilmiş ve artık ''balık goller'' olmayacakmış

Beklemedeyiz. Bakalım lafda mı, gerçekten kalkmış mı balık goller.

• quote:

Büyük çekişme sürüyor. FIFA 12 mi, yoksa PES 2012 mi daha iyi tartışmaları fanlar arasında sürerken, yapımcı düzeyinde de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Daha önce PES ekibi, atmosfer ve görsellik konusunda FIFA 12'nin daha iyi olduğunu söylemişti. Şimdi yeni bir açıklama daha geldi.

PES 2012'nin önemli yapımcılarından Shingo 'Seabass' Takatsuka, FIFA 12'yi deneme fırsatı bulmuş ve FIFA 12'nin PES 2012'den daha gerçekçi göründüğünü belirtmiş Digital Life adlı siteye. Ayrıca yapımcı, futbol oyunlarında gerçekçilik ve eğlence unsurlarının dengesini tutturmanın çok önemli, ama çok zor olduğunu, kendilerinin bunu PES 2012'de başardıklarını düşündüğünü de dile getirmiş.

PES ekibi, yaptığı açıklamalarla FIFA 12'yi övmeye devam ediyor. Bakalım sonuç ne olacak.

Bu oyunlarda zevk kişilere göre değişir. Pesin yapımcısı bunları söylemiş. Eğlenceyi tutturmuş bu sene ama fifa daha gerçekçiymiş. Yanlış anlamasın pesi gerçekten severek oynayan arkadaşlara. Lafım pesi yetişkinler fifayı küçükler oynar diyenlere. Yapımcılara ters düştü sanırım bu düşünceleri. Şimdi bunlara hitaben pesi eğlence arayan gençler fifayı gerçek bir simulasyon isteyen yetişkinler oynar dersek haksızmı oluruz ? Cümle olarak haklı oluruz fakat. Peside fifayıda hem yetişkiler hemde gençler oynuyor. Bilmem anlatabildimmi :))

• oyun fipes olmuş kişiliğini kaybetmiş
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • yine aynı oyun motoru, yine aynı robotumsu hareketler. 2008den beri değişmeyen tek oyun pes, kendini geliştiremeyen tek firma da konami. inş. demo gibi olmaz oyun da bizi yanıltır.

Orijinalden alıntı: mawice

quote:

Büyük çekişme sürüyor. FIFA 12 mi, yoksa PES 2012 mi daha iyi tartışmaları fanlar arasında sürerken, yapımcı düzeyinde de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Daha önce PES ekibi, atmosfer ve görsellik konusunda FIFA 12'nin daha iyi olduğunu söylemişti. Şimdi yeni bir açıklama daha geldi.

PES 2012'nin önemli yapımcılarından Shingo 'Seabass' Takatsuka, FIFA 12'yi deneme fırsatı bulmuş ve FIFA 12'nin PES 2012'den daha gerçekçi göründüğünü belirtmiş Digital Life adlı siteye. Ayrıca yapımcı, futbol oyunlarında gerçekçilik ve eğlence unsurlarının dengesini tutturmanın çok önemli, ama çok zor olduğunu, kendilerinin bunu PES 2012'de başardıklarını düşündüğünü de dile getirmiş.

PES ekibi, yaptığı açıklamalarla FIFA 12'yi övmeye devam ediyor. Bakalım sonuç ne olacak.

Bu oyunlarda zevk kişilere göre değişir. Pesin yapımcısı bunları söylemiş. Eğlenceyi tutturmuş bu sene ama fifa daha gerçekçiymiş. Yanlış anlamasın pesi gerçekten severek oynayan arkadaşlara. Lafım pesi yetişkinler fifayı küçükler oynar diyenlere. Yapımcılara ters düştü sanırım bu düşünceleri. Şimdi bunlara hitaben pesi eğlence arayan gençler fifayı gerçek bir simulasyon isteyen yetişkinler oynar dersek haksızmı oluruz ? Cümle olarak haklı oluruz fakat. Peside fifayıda hem yetişkiler hemde gençler oynuyor. Bilmem anlatabildimmi :))

Bunu pes fanlarına anlatmak güç , pesin yapımcıları bile demiş fifa daha gerçekçi bunlar hala daha fifa çocuk oyunu herşey aynı diye tutturmuşlar.Şunu deseler anlayacam , fifa daha gerçekçi ama biz pes oynamaktan zevk alıyoruz deseler en ufak lafımız olmaz ama pes fanları tutturmuşlar pes fifadan daha gerçekçi fifa çocuk oyunu böyle devam ediyor...

• arkadas baslık pes ama pesten cok fifa muhabbeti var...nasıl iş anlamadım...gidin kardesim pes baslıgından hosunuza gitmiyorsa...hem para verip oyun almazsınız, korsan takılırsınız, ama lafa geldin mi yok kendini geliştirmedi yok aynı oyun...para verip alanlar bukadar eleştirmiyo arkadas...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.