Şimdi Ara

PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
0
Favori
153.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda Şampiyonlar ligi kupasını aldık Chelsea ile dunya kupası maclarından sonra eklerim guncel ssleri. Avrupada ve dunyada yılın en iyisi odulunu almadan karıyerı noktalamıcam:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutduhanozkaya

quote:

Orijinalden alıntı: umutduhanozkaya

arkadaslar yeni basladım become a legend a suan atalantaya transfer oldum paso training mac oynuorm manager rating doluo maclardan sonra onu dolduruncamı 11 e gırcem yoksa onla bı alakası yokmu ????????????

???????????????????????????????

bilen yokmu herkezmi editorle oynuo bu oyunu 11'e nasıl grılıo manager rating doluncamı yoksa sanstan 11demi buluosun kendını
  • Traınıng macları hıc es gecme sureklı traınınge katıl 4 5 mac sonrası traınınglerde ıyı performans sergılersen yedeklere gırersın sonra performansına gore ılk 11
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

1-kartlar ne işe yarıyor
    2-Türk takımlarına nasıl gidebiliriz

???
  •  PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi)

PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi)

Herkese nasip olmaz avrupada ve dunyada en iyi oyuncu. 25 yaşında chelsea'de iken kazanabildim. Sırada milli takımda bir başarı yakalamam lazım. Nedense ondada gruptan çıkıyoruz. Karşımıza İspanya geliyor ikidir.

Kartlar ne işe yarar onuda açıklayayım sana ek özellıkler sağlar. Ek hareketler yani. Mesela 1e1 kartı. 1e1 de çok rahat belirli hareketlerle veya sağ sol yaparak adam geçmeni sağlar. Pasci kartı zor durumlarda bile isabetli pas atmanı filan sağlar bu şekilde.

Türk takımlarına gidemezsin. Fransa, hollanda, ispanya, italya, ingiltere ile sınırlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuestMember -- 3 Kasım 2009; 16:35:37 >

• ben barselonada fazla gelişemiyorum marsilyada çok çabuk gelişiyordum başka lige mi gitsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Herkese nasip olmaz avrupada ve dunyada en iyi oyuncu. 25 yaşında chelsea'de iken kazanabildim. Sırada milli takımda bir başarı yakalamam lazım. Nedense ondada gruptan çıkıyoruz. Karşımıza İspanya geliyor ikidir.

Kartlar ne işe yarar onuda açıklayayım sana ek özellıkler sağlar. Ek hareketler yani. Mesela 1e1 kartı. 1e1 de çok rahat belirli hareketlerle veya sağ sol yaparak adam geçmeni sağlar. Pasci kartı zor durumlarda bile isabetli pas atmanı filan sağlar bu şekilde.

Türk takımlarına gidemezsin. Fransa, hollanda, ispanya, italya, ingiltere ile sınırlı.

Pes 2009 dada bu kel veriyordu başka adammı yok kardeşim.

• become a legend modu benim icin hayal kırıklıgı oldu
    taç çizgisine paralel top süremeyen özürlü takım arkadaşlarım
    ve abuk sabuk gol yiyen kaleciler
    ilk defa bir oyunda bu da yenir mi be kadar da olmaz diyerek oyunu kapattım.
    hiç ama hiç beğenmedim.
    nedir bu kalecilerin durumu
    taç çizgisinde top süremeyen taca cıkan adamların durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: unluceyhun

become a legend modu benim icin hayal kırıklıgı oldu
    taç çizgisine paralel top süremeyen özürlü takım arkadaşlarım
    ve abuk sabuk gol yiyen kaleciler
    ilk defa bir oyunda bu da yenir mi be kadar da olmaz diyerek oyunu kapattım.
    hiç ama hiç beğenmedim.
    nedir bu kalecilerin durumu
    taç çizgisinde top süremeyen taca cıkan adamların durumu

sorma ya.takım arkadaşları oyunda biraz gerizekalı.top playerda rakip nasıl bize organize geliyosa became a legend da da aynı organize ataklar gözüksün.master ligde tp da rakip bize organize ataklar kurabiliyoken bal modunda amatörde oynar gibi atak yapıyo karşı takım.aynı şekilde bizim takımda yavaş yavaş sallana sallana çıkıyo ve organize hiç birşey yok.oyun zorluğu birtek rakip defansın yer tutmasını ve bizim özelliklerimizi oyuna yansıtmamızı etkiliyo.ki bu iş böyle OLMAMALI!

• BAL deki saçmalıklar var ama kızdırıcak cinsten değil. Mesela ben bayadır oynuyorum iyice cözdüm. Kücük takımlarda sürekli kaleci değısıklıgı olusuyor. Mesela citydeken ben 3kaleci vardı 1 kaleci en fazla 2 mac kalıyordu ne kadar formda olursa olsun. Buda gol yemenıze sebebıyet saglıyor. Karsınızdakı en dandık takım barca gıbı oynayabılıyor. mesela ben cıtydeyken adebayordan cektıgımı kımseden cekmedım. Pas ata ata gına geldı gol atamıyor saf. ayagınada top geldımı pas yapmyıro calım yapıyordu. Ama man utd chelsea gibi takımlara gittiginizde takım oyunu oynuyorsunuz sureklı pas pas ısteyerek yırtınmanıza gerek kalmıyor. bu sorun ıyı bır takıma gıdene kadar. Mesela edıtorden duzeltmeler yapmayan bırı 3 sezonda messi gibi ozellıklere sahıp olmak ıstıyor. ama o kdr sezonda bu ımkansız en az 5 sezon ben 25 yasında ıstedıgım ozellıklere ulastım. Zaten sen basarı elde edınce takım senın uzerıne oynuyor ben suan chelsea deyım pas ıstemeden topu ılk fırsatta bana aktarıyorlar ve kanatlardanda etkılı ataklar cıkarabılıyoruz. takımızda sızın ve onunda sızı besleyecegı oyuncu sart mesela cıtyde tevez onu 2 3 mac gol yollarında beslersenız oda sızı beslıyor man utd rooney de boyle. man utd oynadıgımda sureklı kalecı degısıklıgı olkuyordu foster kuzch. bır eleman daha bu yuzden cok mac kabettık chelsea de cech ve reına var ıkısıde panter. ben arsenal ıle sezon basında ılk macta pro modda 5dk macta 5 gol attım ve tam 7 mac yedek kaldım menajer sızı bır kalemde sılebılıyor boyle sacmalıklardan dolayı bu ezıyetler saglam bır takıma gıdene kdr chelsez veya madride gidin tamamdır olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuestMember -- 4 Kasım 2009; 3:09:56 >

• Zorluk seviyesini değiştirmemiz mümkünmü? Evetse nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Zorluk seviyesini değiştirmemiz mümkünmü? Evetse nasıl?

44. haftadan sonra general settings ten değiştirebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Zorluk seviyesini değiştirmemiz mümkünmü? Evetse nasıl?

44. haftadan sonra general settings ten değiştirebiliyoruz.

Anladım mutlaka son haftaları bekleyecz yani.
  • bal da türkiye kadrasu..

• 1.5 sezon geçtim Fulham'da sonra Manu'ya transfer oldum herşey yolunda gibi ancak bir kaç şey var. Mesela oyuncumun fiziksel özelliklerini tekrar değiştiremiyorum, bu iyi olmamış. Gerçekçilik açısından doğru ancak ben fiziksel özellikleri tekrar değiştirmek istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı?

Ha birde, saç stillerinde Very Short u BAL'a başlarsanız kendi oyuncunuz üzerinde seçemiyorsunuz. Bug mudur yoksa kasıtlı yapılmış birşey mi anlamadım. Kasıtlı yapıldıysa durum çok daha vahim tabii.
  • türk takımları seçilseymiş keşke yaa other lig olsaydı bi lig daha
  • türkiyenin kadrosuna bak
  • Porstmouth'da başladım kariyerime. 2 sezon oynadım. İlk sezon Premier League'de şampiyonluk yaşayıp gol kralı oldum. İkinci sezon da hem Premier League'de, hem FA Cup'da hem de Champions League'de şampiyonluk yaşayıp gol kralı oldum. Milli takıma seçildim bu sürede, gol kralı oldum. 10 numaralı forma bende. Şu an üçüncü sezonumda Liverpool'a geldim.
  • İspanyada başladım kariyere şuan 2. sezonun yarısındayım fakat ispanyadan başka transfer teklifi gelmiyor siz nasıl ingiltereye gidiyosunuz
  • bayern münih de başlıyan kariyerim ve 2 sene burda kaldıkdan sonra milan ın yolu gözükdü yarım sezon milan da oynadıkdan sonra juventus transferi ve sezon bitiminde hayallerimin takımı real madrid,3.sezonun başlarındayım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.