Şimdi Ara

PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
0
Favori
153.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Forum Nicki : Furkan Yağız
    İsim : Furkan
    Overall : 62
    Sezon : İlk Sezon
    Takım : Vitesse
    Forma No : -
    Mevki : DMF
    Zorluk Seviyesi : Top Player
    Resimler : Yakında...

Yeni bir macera başlıyoor.

dmf olarak çok iyi iş yapmışsın.şu bal modunda ya kanat olucan yada dmf-cmf-amf.kısaca orta saha.onun harici kurtarmıyo ya.salak arkadasların 15maçta 1ara pas atcakta gol atcam diye bekliyosun cf olunca...

Zaten pek sevmiyorum CF kanat falan olmayı. Defansif görev daha çok hoşuma gidiyor.

• Gol olunca neden spiker 5 sn susup sonrada saçma bişiler söylüo golllllllllllllllllllllllllllllllllllll diye bağırması gerekmiyo mu?Birde yeni pes oynamaya başlayan biri için özel tuş kombinasyonları var mı söyleyebilceğini çalım ,adam geçme için falan(klavyede oynuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

Gol olunca neden spiker 5 sn susup sonrada saçma bişiler söylüo golllllllllllllllllllllllllllllllllllll diye bağırması gerekmiyo mu?Birde yeni pes oynamaya başlayan biri için özel tuş kombinasyonları var mı söyleyebilceğini çalım ,adam geçme için falan(klavyede oynuyorum)

aynen ya.ne spiker seviniyo ne stadtan goool diye bi ses geliyo.yeah deseler bile yeter ya.hafif bi uğultu çıkıyo o kadar.saçma sapan sesleri var bu konuda konami nin.fifa seyirci sesleri bakımından daha iyi.spiker dahil.keşke o konuda da yama çıksa ama geçen senede beklemiştik çıkmamıştı...
  • Real Madrid e transfer oldum yıne antrenmana çıkıyorum ne biçim iş ıkı senede kendımızı yeterınce gösteremedık sanırım
  • Benim takım Heracles miş yav Vitesse değilmi. 2 idmana çıkınca anladım.
  • Arkadaşlar bu mevkilerimizi uyruklarımızı sonradan nasıl değiştirebiliriz?
  • quote:

quote:

Gol olunca neden spiker 5 sn susup sonrada saçma bişiler söylüo golllllllllllllllllllllllllllllllllllll diye bağırması gerekmiyo mu?Birde yeni pes oynamaya başlayan biri için özel tuş kombinasyonları var mı söyleyebilceğini çalım ,adam geçme için falan(klavyede oynuyorum)

aynen ya.ne spiker seviniyo ne stadtan goool diye bi ses geliyo.yeah deseler bile yeter ya.hafif bi uğultu çıkıyo o kadar.saçma sapan sesleri var bu konuda konami nin.fifa seyirci sesleri bakımından daha iyi.spiker dahil.keşke o konuda da yama çıksa ama geçen senede beklemiştik çıkmamıştı...

peki klavye tuşlarını özel hareketler neler ben bi hızlı gitme e yi biliyorum bide q var artistik hareket yapıo o kadar pozisyonda kendini yere atma var mı ps de var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Méchatronic

Arkadaşlar bu mevkilerimizi uyruklarımızı sonradan nasıl değiştirebiliriz?

Mevkiini editörden değiştirebilirsin fakat uyruk değişmiyor.
  • Overall : 82
    Mevki : AMF, CMF
    Zorluk : Profesyonel
    Takım : Manchester United

İlk sezonumda 17 yaşında sezonun yarısına kadar Portsmuoth'ta oynadım. Yarı sezonda Manchester City'den teklif geldi. Fa cup'ı alıp Eufa Avrupa liginde yarı finalde elendik. Ligde pek bi farklık gösteremedik 6. olabildik. Diğer sezonda yarı sezona kadar City'de devam ettim. Asist kralı olucakken Adebayor sağolsun kanser etti kaçıra kaçıra. Sezon yarısında Tottenham gittim. O sene içerisinde yarı finalde şampiyonlar liginde yarı finalde manchester'a elendik baya bir koydu. Sezonu ilk 5 te tamamladık. Diğer sezonda yarı sezona kadar Tottenham'da kaldım. Önceleri Arsenal'den ve Liverpool'dan teklif geldi. Ama takımlar kötü durumdaydı Tottenham'da kaldım o sezonda sonrası Manchester'dan teklif. İlk sezon lig şampiyonluğu.

Milli takımda rezil şekilde dünya kupasında elendik. Menajer güveni 0 a indi. Sen git erdinci mevlutu oynat beni dakika 80 den sonra oyuna sok elenince kadro dısı yap. Sonra yine kadroya aldı Avrupa kupasında gruptan çıktık şimdi bakalım avrupa kupasında neler yapıcaz.

Resimler:

PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi)

Sezon sonları resimleri guncellestiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuestMember -- 30 Ekim 2009; 23:08:59 >

• İlk 2 sene match experience pointler çok iyi arttı 3. sezondayım birden azalma oldu. Sebebini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

İlk 2 sene match experience pointler çok iyi arttı 3. sezondayım birden azalma oldu. Sebebini bilen var mı?

Eh özellik yükseldiği için doğal olarak artış miktarı düştü.
  • Forum Nicki : Vito Scaletta
    İsim : Krank
    Overall : *66
    Sezon : 2. Sezon
    Takım : Almeria
    Forma No : 8
    Mevki : RMF
    Zorluk Seviyesi : Medium
    Resimler :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 31 Ekim 2009; 11:40:29 >

• Bu fotoğrafları da yeni çektim.

3. ve 4. çok güzel tam temalık yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

İlk 2 sene match experience pointler çok iyi arttı 3. sezondayım birden azalma oldu. Sebebini bilen var mı?

Eh özellik yükseldiği için doğal olarak artış miktarı düştü.

Dediğim gibi ilk 2 sezon match experience pointler aşırı fazla yükseliyordu. 3. sezona başladım aniden azalma oldu. Bazı maçlar full kendimi göstersemde artmıyor. Oyuncunun staminası biraz arttı acaba ondan mıdır?
  • YAS 21 OLDU OYUNDA ŞAMPIYONLAR LIGINDE CEYREK FINAL MACINA CIKICAZ OYUNDAN ATMAYA BASLADI GITTI KARIYER

BU 3. 4. SEZONDA OYUNDA ATMA SORUNUNU YASAYAN VARMI ?
  • quote:

quote:

quote:

peki klavye tuşlarını özel hareketler neler ben bi hızlı gitme e yi biliyorum bide q var artistik hareket yapıo o kadar pozisyonda kendini yere atma var mı ps de var mı?

• kendimi tutamadım editörden özelliklere dokundum az.bide güzel kartları ekledim kendime.ne yalan söyliyim çok keyifli oldu oyun.özelliklerden dribbling accuracy dışındakileri abartmadım.çoğunada ellemedim.ama daha çok zevk alıyorum bu haliyle.oyun her şekilde zor...
  • Forum Nicki : slyman_b
    İsim : süleyman
    Overall : 79
    Sezon : 2. sezon bitti
    Takım : barça
    Forma No : 20
    Mevki : SS,AMF,CMF
    Zorluk Seviyesi : regular
    Resimler :

2. sezonda şampiyonlar ligi , fransa ligi , fransa kupasında gol kralı oldum ve 2. sezonda yılın oyuncusu seçildim

hangi takıma gideyim sizce tekliflerden

forma bulamam diye istemiyordum ama barçaya gittim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 31 Ekim 2009; 20:17:37 >

• forum nicki:cansix1
    isim:muhammet
    overall:
    zezon:2010-2011
    takım:man.city
    forma no:9
    mevki:cf
    zorluk derecesi:regular
    resimler:şimdilik yok

benide ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cansix1 -- 31 Ekim 2009; 17:53:16 >
  • Lyon seç. :D .Şaka şaka sen bilirsin ama bArça bence.

Arkadaşlar bişi sorcam Most impressive player MIP ne bu ben çözemedim.Birde benim lig tablosunda şampiyonlar ligine gidebilecek sıralama ve uefa gidecek sıralama (Yani örneğin mavi renk uefa gibi)çıkmıyor onlar neden?.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.