Şimdi Ara

PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
0
Favori
153.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler other ligi takımları seçilmiyormu yada bi ligten bir takımı çıkartıp yerine başka bir takım alamıyormuyuz ?
  • Forum Nicki :5pinn
    İsim :Ümit Şahin
    Overall :59
    Sezon :1.sezon
    Takım :Sunderland AFC
    Forma No :9
    Mevki :Cf.SS
    Zorluk Seviyesi :Regular

14. hafta yeni bir başlangıç takımdan memnun'um :)
    2 gol'um ve 1 asist'im bulunmakta.

Buyrun Resim :
     PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 1 Aralık 2009; 2:38:13 >
  • Zorluk seviyesini nasıl değiştirebilirim ya. Oynadıkça kolay gelmeye başladı fazla kolay oluncada sıkıyor.
  • - sezon sonunda transfer dönemi başlıyor.. o zaman oyunun ZORLUK derecesini değiştirebilirsiniz

- oyuncu sahadaki pozisyonunu korursa, mesela kanat oyuncusu sadece kanatta oynarsa özellikleriniz daha hızlı gelişiyor

- kanat oyuncusu olarak gol atmak yerine asist yapmayı düşünürseniz reytinginiz yüksek oluyor

- ilk özelliklerinizin belirleneceği maçta elinizi depar tuşundan çekmeyin, heryere koşturun, gücünüzü tüketip bitirin ki maç sonunda "speed" yüksek çıksın

- arada sırada REST seçeneğine tıklayın maça çıkmayın dinlenin yorgunluğunuz sıfırlansın, bunu özellikle bir sonraki maça bakarak yapın

- PLAYER seçeneğinin içinde FOCUS diye bi olay var, hepsini eşit tutmayın, ilk başlarda STAMINA ya yüklenin, her değiştirmede bi özelliği full yapın diğerlerini kısın..

bu focus özelliğinin getiri tablosu;

ben oyuna WF pozisyonunda başladım, ilk olarak ASTON VILLA takımına girdim,
    baktım kadrosu berbat saha içinde saçmalayıp duruyorlar, sezon ortasında MAN.CITY'ye geçtim..

bunun kadrosu sağlamdı, robinho tevez adebayour gibi golcüler vardı, ben bunları kanattan sürekli besliyordum..
    özelliklerim hızla gelişti, ikinci sezonun sonuna geldim hala aynı takımdayım, speed 85 stamina 85 ve daha 18yaşındayım..
    şampiyonlar ligi final maçında chelsea'yi 5-1 yendik, asist kralı oldum..
    kupa finalinde de 4-0 yendik, orada da asist kralı oldum..
    ligin bitmesine 3 maç kaldı ve şu an ikinci durumdayız ve yine asist kralı olucam..

benim tavsiyem büyük takımlara hemen gitmeyin yoksa sürekli yedek oturursunuz..
    en güzeli orta düzey bi takımda her hafta ilk onbirde başlamak

• Sezon sonunda değiştirdim. Ama yeniden başlayacam ya Forvet hiç sarmıyor. En iyisi Ofansif orta saha veya orta saha ortası olur sanırım. Kanatta seviyorumda Wide kamera ile oynadığımızı düşününce uzakta kalan kanatta oynayınca biraz zor oluyor, vertical wideyede ben alışamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: unluceyhun

become a legend modu benim icin hayal kırıklıgı oldu
    taç çizgisine paralel top süremeyen özürlü takım arkadaşlarım
    ve abuk sabuk gol yiyen kaleciler
    ilk defa bir oyunda bu da yenir mi be kadar da olmaz diyerek oyunu kapattım.
    hiç ama hiç beğenmedim.
    nedir bu kalecilerin durumu
    taç çizgisinde top süremeyen taca cıkan adamların durumu

Pro veya Top playerde oynayınca bir sürü oyuncu çizgide top sürüyor(sürmeyi bırak çizgide çalım atanlar var), çok güzel paslar atıyor yada uzaktan goller atıyor.

• Forum Nicki :SINIRYOK
    İsim :Recep Mutlu
    Overall :60
    Sezon :1.sezon
    Takım :A.C Siena
    Forma No :25 (12 den düşük bi numara gelmedi şimdiye kadar zaten :d)
    Mevki :AMF
    Zorluk Seviyesi :Professionel

Aslında Sienaya devre arasında geçtim nedeni ise formasının ve logosunun Siyah-Beyaz olması :D O yüzden fazla str puan alamadım yedek oturuken.

En önemli ve en ilginç olayım ise;

İlk resmi maçımda oyuna girdikten 30 sn Gol atmam oldu^^ üstelik ilk topa dokunuşumdu.

Bu arada @antique'nin dediği gibi ilk önce Stamina'ya önem verin 83-85 arasına getirdiğimden beri 90 dakika oynuyorum maçları(iyi oynadğım maçlarda :d)

Bu ilk oynadığımız gözlem maçı çok önemli. Antique belirmiş zatende yapabildiğiniz kadar fazla özelliği sarı yapmaya bakın o maçta. Hatta 4 az olursa tekrar oynayın, zorlaya zorlaya 6 tane sarı yaptım ilk maçta. Hava toplarını almaya bakın, top çalmaya/kesmeyede bakın nerde oynarsanız oynayın.. Fazladan def gelir ne güzel.

Birde soru sorayım. Pro da oynadığım için(gelecek sezon için top player düşünüyorumda yemiyo) özellikle dar alanda paslaşmak zorumda kaldığımda pres yediğimde hemen topu kaybediyorum. Topu zor kaybetmek için hangi özelliğe önem göstermem lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 7 Aralık 2009; 12:38:01 >

• Transferlerle ilgili sorularım olacak;

1- Transfer zamanında bizim istediğimiz takımı seçme hakkımız varmı varsa nasıl?
    2- Transfer olduğumuz takımdaki sözleşme süremizi nasıl görebiliyoruz?
    3- Sözleşme bittikten sonra aynı takım tekrar transfer etmek istersemi o takımda kalıyoruz?
  • Arkadaşlar oyunumun versiyonu 1,02 ve peseditin 1.2 yamasını yükledim. Bu şekilde BAL moduna girdiğimde İspanya ligi altında almanya ikinci lig takımlarının olduğu bir lig açılıyor. Diğer liglerde böyle bir sorun yok sadece ispanyada böyle oluyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
  • merhaba arkadaslar, PES 2010 da platinum trophy i almak üzereyim, sadece 4 trophy kaldi, bunlardan "The Super Hero" isimli trophy i bir türlü alamadim, Become a Legend modunda dünya da ve avrupa da en iyi futbolcu õdülü almam gerekliymis, ama dünya ve avrupa kupasinda gol + asist krali oldum, Sampiyonlar ligi ve UEFA kupasinda da gol + asist krali olmama ragmen trophy yok ortada, bi yardim lütfen... bütün liglerde gol krali mi olcam????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Transferlerle ilgili sorularım olacak;

1- Transfer zamanında bizim istediğimiz takımı seçme hakkımız varmı varsa nasıl?
    2- Transfer olduğumuz takımdaki sözleşme süremizi nasıl görebiliyoruz?
    3- Sözleşme bittikten sonra aynı takım tekrar transfer etmek istersemi o takımda kalıyoruz?

-Sadece teklif veren takımlara gitme hakkın var.
    -Bütün sözleşmeler 1 seneliktir.
    -Evet sezon bitince oynadığın takımın sözleşme teklif etmesi lazım orda devam edebilmen için.
  • teşekkürler.editör.
  • Daha ilk sezon Burnley FC'de ama şöyle bir sorun var.Normal derecede ki takımlarla oynarken formalarımız aynı oluyor,Liverpool,Arsenal,Chelsea ve Manu'yla oynarken farklı oluyor.Bunu düzeltme şansımız var mı?
  • Forum Nicki :_-_RVN17_-_
    İsim :NIHAT
    Overall : 81
    Sezon : 4
    Takım : Atletico Madrid
    Forma No : 30
    Mevki : WF (SMF)
    Zorluk Seviyesi : professional
    Resimler : ilk fırsatta
  • arkadaslar bi sorunum var... oyunu hep klavyeden oynuyordum dün yeni bi gamepad aldım.. şimdi become a legend modundan kariyerime devam etmek istiorm ama oyun hala bni klavyeye mahkum bırakıyor.. normal maç bile yapsam hep klavye yi "coach mode" da bırakmak zorunda kalıyorum.. bana şu klavyeyi oyunda iptal etme veya oyuna başlarken Controller 2 'yi (benim gamepad im oluyor) seçmeyi anlatabilir misiniz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLubTaXiM

Arkadaşlar oyunumun versiyonu 1,02 ve peseditin 1.2 yamasını yükledim. Bu şekilde BAL moduna girdiğimde İspanya ligi altında almanya ikinci lig takımlarının olduğu bir lig açılıyor. Diğer liglerde böyle bir sorun yok sadece ispanyada böyle oluyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

aynı sorun bende de var düzeltmek için bir yol var mı acaba?

(1.3 ve 0.8 yamalarını 1,00 versiyonunun üstüne kurunca da böyle sorun çıkıyor.)

sorun sadece bizde mi?
    sadece B.A.L modunda İspanya Ligi, Almanya 2. Ligi takımlarından oluşuyor hazırlık maçı yaparken normal İspanyol takımları var.

düzenleme : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaintSmiLe -- 20 Aralık 2009; 0:38:14 >
  • ARkadaşlar ilk sayfadaki ilk konunun en altındaki resimlerin birinde gay resimleri çıkıyor. Bir zahmet onları düzeltir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinc

arkadaslar bi sorunum var... oyunu hep klavyeden oynuyordum dün yeni bi gamepad aldım.. şimdi become a legend modundan kariyerime devam etmek istiorm ama oyun hala bni klavyeye mahkum bırakıyor.. normal maç bile yapsam hep klavye yi "coach mode" da bırakmak zorunda kalıyorum.. bana şu klavyeyi oyunda iptal etme veya oyuna başlarken Controller 2 'yi (benim gamepad im oluyor) seçmeyi anlatabilir misiniz ???

kimse bilmiyomu napıcağımı ya... bıktım BAL 'ı klavyede oynamaktan.. yepyeni gamepad kaldı dışarda :(
  • oyunun bu modu gerçekten çok dandik. 2 sene anca dayanabildim. amc yim 40m den bile golüm var 65 lik şutla. rakip yine az çok iyi oynuyor ama bizim takımı yine mal yapmışlar. resmen elele yürüyor adamlar. rakip sadece hızlı koşunca top kaptırıyor diğer türlü tek adam herkesi koşmadan geçebilir çünkü bizim mallar yanlarında yürüyorkar. güya markaj yapıyorlar. pes6 dan beridir düzgün maç yapamıyorum pc de artık. çok berbat, sıkıcı. yapay zeka gelişiyor diyorlar ama yapay zeka daha fazla saçmalamaya başlıyor. kıpkırmızı ronaldoyu yakalayan dandirik defanslar var. adamın profiline bakınca hızı 80. bu adam nasıl yakalıyor anlamış değilim. ayrıca yine diyorum bizim oyuncular her türlü mal. süpermal.
    şu oyunu oynayıpta birde orjinal alanlara allahakıl fikir versin diyorum. pes6 yı orj. aldım. sonrasında hiç almadım pesi orjinal. böyle mal gibi oyunlara para vermiyorum. hadi size kolay gelsin.
    ayrıca 17 yaşında 1.73 boyunda 65 kilo ağırlığında bir adamın hızı ne kadar 70 olabilirse bu oyun o kadar gerçekçi olabilir. seneye inş. fifa düzgün çıkarda KONAMI zor durumda kalır. aklı başına gelir düzgün oyun yapar.

• Arkadaslar ben size bişey sormak istiyorum..pes 2009 da bu become a legend modunu oynarken gamepad le LB tuşuna basılı tutunca bizim oyuncumuz cpu oluyodu yani kendi hareket ediyordu.2010 da ole bişey yok heralde ben göremedim de..bilen arkdaslar bi bakabilirler mi??
  • Editör kısmı ne öyle ya ilk mesajda.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.