Şimdi Ara

PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
0
Favori
152.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler bnde BAL oynamak istiyorum ama oynayamıyorum. adamı yapıyorum ligi seçiyorum confirm diyorum oyundan atıyor. oyunu baştan yükledim işe yaramadı. oyunum orjinal değildir. lütfen yardım edin.

yardım edebilecekler aşağıdaki kendi konuma yazarlarsa daha iyi olur şimdiden saolun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35619812/tm.htm
  • Güncellerseniz sevinirim.

Forum Nicki : BerkoGame
    İsim : Berk
    Overall : 65
    Sezon : 5
    Takım : Liverpool
    Forma No : 7
    Mevki : CF
    Zorluk Seviyesi : Professional
    Resimler : ---
  • Forum Nicki :aktiveking
    İsim : Sercan AK
    Overall : 63
    Sezon : 2
    Takım : Deportivo La Cor.
    Forma No :
    Mevki : CF
    Zorluk Seviyesi :prof.
    Resimler :

PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktiveking -- 22 Ekim 2012; 13:41:25 >

• aşağıda yazdıklarıma ek olarak ;
    verdiğiniz muhteşem arapasının golle sonuçlanmasına seviniyorsunuz. bir bakıyorsun asist sana yazılmamış hatta asist yok.çünkü golü atan arkadaşın son vuruştan önce 1.sn durmuş ve topa öyle vurmuş. böyle saçmalık olmaz. o ne ya golden önce durmak nerden çıktı topu sürüyorsun vursana.
    ayrıca lazio takımının formasını giyerken ilk yarı sonucu 7-0 öndeyiz. hemde kupa finali kime karsı milana :)
    şaka gibi bir oyun olmuş.
    sildim ve oynamıyorum.

become a legend modu benim icin hayal kırıklıgı oldu
    taç çizgisine paralel top süremeyen özürlü takım arkadaşlarım
    ve abuk sabuk gol yiyen kaleciler
    ilk defa bir oyunda bu da yenir mi be kadar da olmaz diyerek oyunu kapattım.
    hiç ama hiç beğenmedim.
    nedir bu kalecilerin durumu
    taç çizgisinde top süremeyen taca cıkan adamların durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

bu modta yapay zeka cok kotuydu
    ozellikle size 10uzerinden verilen puanlar sacmaydi

mesela ileri ort saha kanat veya forv siniz
    cok iyi oynayip oyunu kurtardiginiz macta, atilan 3golu siz hazirladiniz ama asisti sizindegil
    asist yapip gol atmadiysaniz 5ten yukari alamiyorsunuz illa golden 1onceki pas size ait olacak
    takimin size bos old pozisyonlarda top istesenizde size degil daha zorda olan adama atmasi...
    geri pas ve enine paslar yapamamasi felaketti.

hala aynı

• Arkadaşlar bende BAL a başladım 4 sezonumu oynuyorum mevkim CF professional de oynuyorum oyunu ilk 1.5 sezon livornoda oynadım ve varlık gösteremedim toplam 4-5 gol attım sonra genoa ya transfer oldum ve yarım sezonda 7 gol attım sonra lazioya transfer oldum 18 gol attım ligde şampiyonlar liginde 5 gol attım şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık ama ligi 14. bitirdik şimdi de juventusa transfer oldum 4 maçta 2 gol attım ama juventusta işler yolunda gitmiyor yani gidip bariye 3-1 yeniliyoruz vernoyla berabere kalıyoruz ligde 5 maçta 12. durumdayız. geçen sene juventus 3. bitirdi ben hangi takıma gitsem gol atıyorum ama takım hep kötü oynuyor bunun benle mi ilgisi var anlamadım yapay zeka bence berbat ama oynamadığım maçlarda fln yeniyoruz rakipleri ben bunu çözemedim mesela oyuncum yorulmasın diye top rakipteyken hep poziyon alma tuşuna yani "Q" ya basılı tutuyorum ama top bizde oldu mu hiç poziyon alma tuşuna basmıyorum acaba burda mı hata yapıyorum anlayamadım bu konu da bilgisi olan arkadaş varsa bilgilendirsin lütfen şimdiden teşekkürler

• arkadaşlar yıldızlı kart alan varmı

varsa nasıl becerdiler bi anlatabilirseniz sevinirim.

yada alınıyormu alınmıyormu onu merak ediyorum
  • Bende yeni basladım oyunun bu moduna. AMF olarak oynuyorum Lazio ya transfer oldum daha ilk sezonumun ilk yarısındayım 2 kere macın adamı secildim 1 asist birde golum var. Yuvarlana yuvarlana gidiyoruz. Baslarda yedekteydim sonlara dogru belkı gırıyodum oyuna simdi ilk 11 baslıyorum ama 80 staminam olmasına ragmen sonlara dogru bitiyor ve cıkarılıyorum oyundan
  • staminam devamlı değişiyor mu? Ben ps3 de oynuyorum türkçe değil. staminam nedir. sadece yükselir mi yoksa düşer mi? her oyuncunun güç nosu var. benim şu anda 72. bu no nedir. kaç olursa yıldız futbolcu olurum. katlar nereden açılıyor. nasıl açabilirim.

Mesela barış özkaptan nosu 98 ama yıldız değil. tuncay 71 ama yıldız. Bu yıldız olmak neye göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawyer87 -- 17 Kasım 2009; 13:32:19 >
  • Fiorentinayla uefa kupasını kazandık turnuvanın asist kralı gol kralı oldum en değerli oyuncusu seçildim. Avrupa kupasında asist kralı oldum milli takımla. Gelen teklifler getafe catania sampdoria

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuujin -- 18 Kasım 2009; 6:45:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer87

staminam devamlı değişiyor mu? Ben ps3 de oynuyorum türkçe değil. staminam nedir. sadece yükselir mi yoksa düşer mi? her oyuncunun güç nosu var. benim şu anda 72. bu no nedir. kaç olursa yıldız futbolcu olurum. katlar nereden açılıyor. nasıl açabilirim.
    Mesela barış özkaptan nosu 98 ama yıldız değil. tuncay 71 ama yıldız. Bu yıldız olmak neye göre?

o yıldızın anlamı kartının olduğu anlamında galiba.

• bu aradahttp://downloads.moddingway.com/file/995.html

became a legend modunda zorluk değiştirmek için.önce kendi zorluğunuzu sonra olmasını istediğiniz zorluğu seçin.ardından uygulanmasını istediğiniz save game i seçin.bu kadar.denendi ve başarılı...
  • bal da 4. sezonum kazanmadığım kupa kalmadı, bütün skillerim 85-90 arası oldu ama bütün maçlarda 60. dakikadan sonra oyundan alınıyorum. artık dakika 60 ı geçtimi topu ayağım dadolandırmaya başlıyorum, oyun durmasın diye çabalıyorum, yoksa hemen oyundan alınıyorum. staminam 87 olmasına ve maç boyu bitmemesine rahmen alınıyorum. bunun sebebi ve çözümü nedir acaba? bi yardım edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

bal da 4. sezonum kazanmadığım kupa kalmadı, bütün skillerim 85-90 arası oldu ama bütün maçlarda 60. dakikadan sonra oyundan alınıyorum. artık dakika 60 ı geçtimi topu ayağım dadolandırmaya başlıyorum, oyun durmasın diye çabalıyorum, yoksa hemen oyundan alınıyorum. staminam 87 olmasına ve maç boyu bitmemesine rahmen alınıyorum. bunun sebebi ve çözümü nedir acaba? bi yardım edin...

başka takıma git bence.bide mevkiin dışındaki görevlerede koşturursan alıyo oyundan bende bazen...aklında bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Orijinalden alıntı: salagil

bal da 4. sezonum kazanmadığım kupa kalmadı, bütün skillerim 85-90 arası oldu ama bütün maçlarda 60. dakikadan sonra oyundan alınıyorum. artık dakika 60 ı geçtimi topu ayağım dadolandırmaya başlıyorum, oyun durmasın diye çabalıyorum, yoksa hemen oyundan alınıyorum. staminam 87 olmasına ve maç boyu bitmemesine rahmen alınıyorum. bunun sebebi ve çözümü nedir acaba? bi yardım edin...

başka takıma git bence.bide mevkiin dışındaki görevlerede koşturursan alıyo oyundan bende bazen...aklında bulunsun.

ooo benim koşuşturmadığım yer yokki, neyse biraz daha uysal oynamaya çalışırım bende...

• her yere koşmayın, bende 4. sezonun ortasındayım chelsea de amf oynuyorum. 3 maçta bir 90 dk çıkarıyorum diğerlerinde 85 de çıkarılıyorum
  • herkese merhabalar,
    ilk sayfadaki editörü indirdiğimde KIS virüs uyarısı veriyor ve dosyayı otomatik olarak siliyor.
    editörü indirip kullanan arkadaşlar böyle bir virüs uyarısı aldılar mı ? (antivirüs kullanıyorlarsa eğer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zige -- 25 Kasım 2009; 20:03:40 >
  • 2009'daki BAL modu daha iyiydi,bir türlü alışamadım 2010'a çok basit hatalar oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zige

herkese merhabalar,
    ilk sayfadaki editörü indirdiğimde KIS virüs uyarısı veriyor ve dosyayı otomatik olarak siliyor.
    editörü indirip kullanan arkadaşlar böyle bir virüs uyarısı aldılar mı ? (antivirüs kullanıyorlarsa eğer)

Bendede Kis 2010 var şimdi tarattım buluyor evet ama sıkıntı etme taranmayacaklara ekle birşey olmaz. İndirmeden öncede Ayarlar Koruma alt menüsünden Temizleyi işaretle Altındaki işaretli olmasın bu şekilde indirir temizleyemezse sadece uyarı verir.
  • 19 yaşındayım, 65 rating, top player. Manc City deyim. Ancak artık fazla gelişemiyorum hatta gol attığım maçlarda bile maçtan hiç exp alamıyorum. Manc City de mi bi problem var yoksa 19 oldum diye mi. 23e gelirsem düşmeye başlayacak heralde :D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.