Şimdi Ara

Pes 2010 [ ANA KONU ] - 1.08 Geliyor - ( 8 Haziran ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.353
Cevap
0
Favori
218.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: caglar_sss

online duzelsin baska hicbir sey istemiyorum.

Düzelecek.
    Bu sefer Pes6'nın online sistemi kullanılacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

quote:

Düzelecek.

nerden biliyorsun?
  • Konaminin artık ciddi şekilde PES de büyük değişiklikler yapmasını bekliyorum gerek online alt yapısı çok gelişmiş bir şekilde olmasada oynanabilir bir şekilde olması ve oynanabilirlik vb diğer detaylarda bu sene konamiden çok iyi işler bekliyorum artık efsanenin geri dönmesi gerekiyor.

Pes 2010 [ ANA KONU ] - 1.08 Geliyor - ( 8 Haziran )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 9 Haziran 2009; 22:52:15 >
  • kwnc1988

Oyuna çok zevk katan, yapmadıkları o kadar çok şey varki.....

FiréLord

Bence fifa çok iyi deniyor hatta diyorum ama, fifa da oyuncu hareketleri,top fiziği gibi bir çok özellikte eski serilerden aman,aman öldüm,bittim denecek bir fark yok. Açın fifa 2005 i gol sevinçlerinin bir çoğu hala aynı. Bu konuda sağlam rakip lazım. Araba yarışlarında Ms,codemasters felan derken GT aşama kaydetti.
  • kumanda

Fifa da yine oyunun geliştirildiği ve her sene istenilen tüm özellikleri olmasada belli seviyede bazı yenilikler yapıldığı belli , ben hiç fifa oynamam yani her sene alırım ama en fazla 10 dk falan oynarım sene başına , Sürekli pes oynayan biri olarak 2008 ve 09 oyunlarından memnun değilim yine süper oyunlar bence yani kendini yine oynatır ama daha iyisini yapabileceklerine inanıyorum , konami nin online alt yapısına bakarken bir MGS ye bakıyorum bir de Pes e sanki hiç alakası olmayan oyunlar gibi.

Ama bu senede unutluyum inşAllah hüsrana uğramayız ve beklenen Pes geldi deriz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 10 Haziran 2009; 1:57:58 >
  • arkadaslar oyun 1080p'yi desteklicekmi bi bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reizena

quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

quote:

Düzelecek.

nerden biliyorsun?

quote:

PES 2010 To Use PES 6 Online System
    Reports from the latest “La Foire de Paris” (Paris Trade Fair) suggest that Konami have said that PES 2010 will use the successful and reliable online system of PES 6. The trade show was a reliable source for news last year, with certain licenses confirmed at the event. How it will use an old gen online system is right now confusing, but here’s hoping they meant PES 6 quality online rather than technically.

• Motion Capture kullanılması bir yenilik ama ilk yayınlanan videoda MC yalan olmuş gibi duruyor Messi'nin koşuşu yine aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WitchKing-o5

Motion Capture kullanılması bir yenilik ama ilk yayınlanan videoda MC yalan olmuş gibi duruyor Messi'nin koşuşu yine aynı.

devekuşu misali
  • quote:

Orjinalden alıntı: WitchKing-o5

Motion Capture kullanılması bir yenilik ama ilk yayınlanan videoda MC yalan olmuş gibi duruyor Messi'nin koşuşu yine aynı.

Messi'nin doğal koşuşu öyle zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiréLord

kumanda

Fifa da yine oyunun geliştirildiği ve her sene istenilen tüm özellikleri olmasada belli seviyede bazı yenilikler yapıldığı belli , ben hiç fifa oynamam yani her sene alırım ama en fazla 10 dk falan oynarım sene başına , Sürekli pes oynayan biri olarak 2008 ve 09 oyunlarından memnun değilim yine süper oyunlar bence yani kendini yine oynatır ama daha iyisini yapabileceklerine inanıyorum,

Bu kadar mı? aynı olur. Aynen yazdığın gibi....

quote:

konami nin online alt yapısına bakarken bir MGS ye bakıyorum bir de Pes e sanki hiç alakası olmayan oyunlar gibi. Ama bu senede unutluyum inşAllah hüsrana uğramayız ve beklenen Pes geldi deriz artık

Online e hiç girmedim. Aslında ne yaparsa, yapsın. Bu futbol oyununda sırf türübündeki taraftar topluğu üzerine neler sayılır neler. Diğer oyunlar ne kadar gelişti. Şu pes i aç, away maç da, taraftar azlığına göre (illaki olaması lazım.) gol olduğunda olması gereken ses üzerine bir sayfa yazı yazılır. Sanki ; ev sahibi ol veya deplasman takımı, gol yediğinde yada attığında gol tezahüratı hep aynı. Buda mı, bilmem ne pes in oyun motoruyla alakalı.. Neyse.... Yok işte. Yapmıyor.

• Valla 2009 içinde online modu geliştirildi demişlerdi ama berbat ötesiydi, o yüzden 2010'un online'ı için hiç umudum yok. Tek dileğim tek başıma oynamamı daha çekici hale getirmeleri.
  • PES 08 için 18GB'lik oyun olacak deniyordu... ne cıktı hepimiz gördük...

PES'i sırf adı yüzünden alan kitle dısında büyük patlama olmaz bence... Ben PES 6'dan sonra körü körüne olan PES fanlıgımdan kurtuldum ve FIFA ile cok mutluyum acıkcası.. ama gönül isterki adam gibi bi oyun yapsınlar... dahada 22 tane devekusu değil gercek gibi oyuncu görmek istiyorum
  • güzel bi spiker vede ateşli taraftar istiyorummmmm:)
  • 09 da spikerler sanki teknik direktör,

2.devre başladıgında bagıra bagıra (hele 1-0 gerideyseniz) ''bu menejer ne halt yiyor yolunumu kaybetti geride olmasına ragmen değişiklik yapmadı'' sanane arkadaşım ahmet çakar mısın ? rıdvan dilmen misin? sergen yalçın mısın?
  • Bence lisanslar sesler bi şekilde patch ile düzeltiliyor ama konami artık takım ve lig sayısını arttırmalı kaç yıl oldu tık yok PS2 de ki oynanırlık PC ve PS3 den daha güzel artık bişeylerin değişmesi lazım MC olayı belki bunu düzeltir
  • Şimdi bu çabaların resimlerini gördükten sonra gel de orjinal oyun alma...
  • ellerine saglik cok guzel hazirlamissin bomba gibi bir oyun geliyor bayiliyorum su pese
  • quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

PES 08 için 18GB'lik oyun olacak deniyordu... ne cıktı hepimiz gördük...

PES'i sırf adı yüzünden alan kitle dısında büyük patlama olmaz bence... Ben PES 6'dan sonra körü körüne olan PES fanlıgımdan kurtuldum ve FIFA ile cok mutluyum acıkcası.. ama gönül isterki adam gibi bi oyun yapsınlar... dahada 22 tane devekusu değil gercek gibi oyuncu görmek istiyorum

Haklısın dostum, ben de büyük umutlarla almıştım hatta PS3 almamdaki en büyük etken PES 2009 idi ancak büyük hayal kırıklığı yaşadım. FIFA 09 büyük bir devrim yaptı ve kendini tekrar sevdirmeyi başardı. Şimdi 2010 çıkacak onu dört gözle bekliyorum. PES'ten çok fazla bir umudum yok doğrusu..ama Konami olur da bir sürpriz yaparsa o zaman PES tekrar sevdirir kendisini

• Up

Diğer konuda kavga çıktı, buradan devam edelim ya da başka ana konu başlığı varsa oradan da olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.