Şimdi Ara

Pes 2010 [ ANA KONU ] - 1.08 Geliyor - ( 8 Haziran ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.353
Cevap
0
Favori
218.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben en cok online sistemini merak ediyorum.

sorunsuz pes 6 sistemini geri getireceğiz diyorlar.
    duyduguma gore bir yarı host diğer yarı rakip host oluyormus

eğer tek cozumleri buysa yetmez, evet maclar adil olur.

fakat adamların duzeltmesi gereken lagların yok edilmesi, daha kaliteli bir baglantı.
  • PES 3 ten beri her sene günlerce saatlerce oynuyorum ve PES in artık kendini bazı konularda biraz geliştirmesi gerekiyor.Pes 08 in felaket kötü olması, ardından Pes 09 da biraz düzeltilince bizim gözümüzü boyadı.Aslında Pes 09'da da inanılmaz eksiklikler var.Bir kere zaten PES'in hiçbir oyununda tribünler ve spikerin maçla alakası yok.Yani gerçek bir simülasyon yakalamanız imkansız.Sonrasında iyi oyuncularda, çalım atmak çok kolay.Ben çalım atmanın çok zor olmasını istiyorum, yani orta sahada hazırlık pasları yapalım ordan oraya dönelim ardından kalkışalım birşeylere.Bir başlıyorum maça Messi 2 çalım, Eto'o ve gol.

Ayrıca şu zorluk seviyesinin bir üst seviyesinde, olayı aşmış olanlar için deli zorlukta bir seviye olsa.Yani mesela o seviyede maç kazanabilmek için çok kassak, bir hedefimiz olsa.Öyle bir oynasaki PC perişan etse, futboldan soğutsa bizi Evet bunu istiyorum

• İleri sayım başladı

http://www.konami-pes2010.com/
  • resimler güzel benziyor ama ps2de pek bi değişiklik olmaz heralde kadro harici
  • Konami bu sene online ekibini değiştirmiş.Sitelerinde geliştirilen özelliklerde "enchanced online experience" devamında yazıyor.Umarım online oyun çok daha iyi olur.Olmazsa zaten onlarda bizim gibi fifa nın yükselişini izlerler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .mRcan.

resimler güzel benziyor ama ps2de pek bi değişiklik olmaz heralde kadro harici

PS2 ye çıkmayacak.
  • bu sene yeni bir motorlamı yapılıyor oyun yoksa hala 5 senelik motorlamı idare edecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

PS2 ye çıkmayacak.

neden fifa 10 çıkıyor
  •  Pes 2010 [ ANA KONU ] - 1.08 Geliyor - ( 8 Haziran )

Pes 2010 [ ANA KONU ] - 1.08 Geliyor - ( 8 Haziran )

• oha ilk resim bomba :))
  • Futbolcu modellemeleri harika olmuş.
  • Uçuracak bu sene Konami.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

PS2 ye çıkmayacak.

neden fifa 10 çıkıyor

Ben mi çıkartıyorum? Niye bana soruyorsun? Ne bileyim ben.
  • pes 2010 un bu sene çok iyi olacağına eminim
  • görüntülerden görünüşe göre gerçekten bi gelişme var pes te fakat online olayını yine düzeltemezlerse beklenen ilgiyi göremiceğinden eminim
  • @.mRcan.

oyun ps2 yede çıkacak. sorun yok. ps2 başlığında vermiştim ben bu haberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 24 Haziran 2009; 1:34:11 >
  • şu çimleri ve kendi kendine adamlara kaymaları düzeltmeleri lazım o ne öyle ya kaç tan kart görüyorum onun yüzünden birde c.ronaldo dayken top diğerleri bi acayip oluyo aptallaşıyorlar konaminin bunları düzeltmesi lazım
  • "şu düzelmezse pes biter, şu olursa fifa yükselir, grafikler gene berbat olacak vs..."
    arkadaşlar kıvılcım çıkarmak istemiyorum ama şu saçma sapan yorumlardan vazgeçin. dünyadan haberiniz yok kendi aranızda paslaşıyorsunuz yok "pes bitti" bilmemne diye.
    fifa ile pes çok farklı kulvarlarda, "çok kolay çalım atılıyormuş, çok gol atılıyormuş" hep aynı laflar, bit kadar kaleleri olan, bit kadar sahada tabi zor çalım atılır, zor gol atılır. o zaman fifa en az 90dk oynanacak şekilde ayarlasın maçları ve 5-6 golden fazlası zor atılsın. yok böyle saçmalık, 10dk lık maçta 4 gol bile mantıksız sizin mantığa göre.
    grafiklere gelince tele/tower kameralarda bi pes maçı izlerken hiç de eksik görmüyorum fifaya göre.
    çoğu şeyin otomatik kıvamda cereyan ettiği bi oyun ile kontrolün nerdeyse tamamen oyuncuya ait olduğu birbirinden çok farklı iki oyun bunlar. pes de çok ince detaylara kadar, oyunun verceği tepkiyi kestirebiliyorsunuz, topun konumu ipucu veriyor her zaman. pes her zaman için reflex e ve kurgulara bakar. sürekli yeni gol atma kurguları oluşturabilirsiniz, tabi rakip bilmiyorsa işi en iyi kurgu sizin taktikle "çalım at gol". oynamayı bilen hurra dalmaz rakibe, bekler yer tutar, adam tutar en uygun zamanda basar, nasıl ki gerçek futbol da hemen topa hamle yapılmaması gerekiyorsa pesde de böyle. bu şekilde oynayan birine "çalım - gol" yapamazsınız kolay kolay.
    insanın 3 ay oynadıktan sonraki hali ile 8 ay sonra oynadığı hali arasında dağlar kadar fark oluyor, siz belki 30 saat oynayıp yorum yapıyorsunuz. ortada da genel bir yargı var "pes artık işe yaramaz" felan diye, dünya genelini bilmesem inanacam, pes e tek darbeyi vuran olay online daki lag meselesi yoksa taş gibi oyun yapıyor gerisi yalan, lisans olayı yılardır aynı genede oynanıyor deli gibi. bu "pes çöp" olayı, fifanın konsollara oyunu özel yapmasından kaynaklanıyor.

eskiden pes/we tamamen konsol odaklıydı o yüzden seviliyordu ("benim konsolum var, pesim de var fifa yalan"), şimdi fifa daha konsol odaklı, pes pc ye de ağırlık verdi durumlar değişti. konsol sahibi olmanın ayrıcalık olduğunu ispatlama çabası bunlar hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 24 Haziran 2009; 4:21:56 >

• benim için en önemli şeylerden biri online ı..o düzelirse pes düşünebilirim..
  • ön siparişimi verdim bile!!!yaşasın konami yaşasın shopto
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.