Bildirim
Pert olan aracın hurdaya ayrılması?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İşin bu kısmı sizi bağlamaz diye düşünüyorum. Araç kasko şirketiniz tarafından perte çıkarılmışsa size gereken ödeme yapılmış ya da yapılacak demektir. Paranızı aldıktan sonra araç üzerinde hak sahibi olamazsınız. Ötesi kasko şirketinin bileceği iş.. -
Araç engelli aracı olunca malesef hurdaya ayrılmasa, araç trafikten çekilirse daha sonra devlet ötv yi alıyor. Ne anladım ben o zaman o araçtan.quote:
Orijinalden alıntı: Sye88
İşin bu kısmı sizi bağlamaz diye düşünüyorum. Araç kasko şirketiniz tarafından perte çıkarılmışsa size gereken ödeme yapılmış ya da yapılacak demektir. Paranızı aldıktan sonra araç üzerinde hak sahibi olamazsınız. Ötesi kasko şirketinin bileceği iş..
-
kasko şirketleri arabayı satar yada yaptırıp kullanır.genelde acenteler alır -
-
-
bildiğim kadarıyla sizden bir kağıt alması gerekiyor sigorta şirketinin "araç tekrar satılabilir" gibisinden
ya da velaket istiyorlar vekaleti sadece hurdaya çıkarabilir olarak vermeniz lazım satabilir ibaresi yazıyor bazıları
böyle bir kağıt isterlerse kesinlikle imzalamayın ve böyle bir vekalet vermeyin -
kasko şirketi aracı trafikten çekmenizi ister.sizde emniyete plaka ve ruhsatla gidersiniz aracınıza trafikten çekme belgesi alırsınız.
hurda belgesi olan araç bir daha trafiğe çıkarılamaz.o yüzden sadece trafikten çekilir pert araç.kasko şirketi sizin adınıza aracı acentalara veya bu işten para kazanan ustalara vs satar aracınızı.aracı alan şahıs sizden vekalet ister.çünkü aldığı aracı yapıp muayenesini yaptırıp tekrardan trafiğe çıkaracak sonrasında satacak veya üzerine alacak aracı.vekaleti sadece bu durum için verin ve uzun süreli vekalet vermekten kaçının.
pert olan araçta prosedür bu yönde olur.
kendi aracımızda işleyen prosedür bu yöndeydi.40 günlük bir vekalet verdik.adam aracı 40 günde çıkardı ve kendi üzerine aldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: subaruwrcSTİ
Çok güldüm..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X