Şimdi Ara

Pert Kaydı ve yuksek hasar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun samımı bı dostumun rıcası uzerıne 2010 honda cıvıc 1.6 bakmaya gıttık aracın alındıgı yıldan 31 bın hasar kaydı var once tavanı bı ınceledın kusur yok boya yok kapı dıreklerı ıslemsız yani takla yok bagaj bıraz sıkıntılı sag kısım daha ıcerde ıslem gormus camurluk temız tampon orantısız on kısım kaput ışlem gormus motor cıkartılmıs bellı 1 saat kadar kullandık motor ısınıyor kaputa dokundugunuzda baya hıssedıyosunuz hararet sıkıntısı yok aırbag hatası var patlamıs tekrar yapılmamıs sasede sıkıntıya rastlamadım temız kaynak vs. Yok gıdısınden anlasılıyor zaten yururde hıc problem yok tahmınımce zıncırleme kazaya gırmıs 31 bın tl cıddı bı rakam sızce neden olabılır pazartesı expertıze verılcek satan adamda bıse bılmıyor 110 bın kmd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracı perte çıkartıp parasını almışlardır. Sonra tekrardan tamir edip trafiğe sokmuş olabilirler.
  • Alınmaz. Sanayide anlattığınız tarzda bir Civic'e rastladım.. Ölsem o aracı almazdım herhalde, adamlar derme çatma dükkanda Civic topluyordu. Sensörlerin vb yerlerini ne kadar bildikleri de tartışılır.. Kesinlikle uzak durulası..

• Ha bu arada araca ıstedigi fıyat 19 bin lira buda suphelendırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Ha bu arada araca ıstedigi fıyat 19 bin lira buda suphelendırıyor

Araba ölmüş ağlayanı yok.. Gitsin o paraya eli yüzü düzgün Stilo-Megane vb alsın..

• ucuz diye alma niyetiniz var galiba, parayı sokaktan topluyorsunuz herhalde.
  • sase de direkte bişey yok ve 19bin tl 2010 civic bide çalışıp yürüyor almazsan bana mesaj at nosunu falan yaz ben talip bulurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Ha bu arada araca ıstedigi fıyat 19 bin lira buda suphelendırıyor

Şüphelenecek ne var anlamadım açıkçası,bence her şey gayet ortada...

Yanına bile yaklaşmamanızı öneririm.
  • Alınmaz. 31.000TL hasar kaydı olan araba ne olursa olsun düşünülmez bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.