Şimdi Ara

Perma ban açılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
13.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah kelimesi yasaklı kelime olamaz herhalde ama Allaha küfür ettiğinide sistemin anlaması biraz zor. Ama kürt kelimesi direkt yasaklı arasında ırkçılıktan report ederseniz önceki oyunlara bakılmadan direkt 14 gün, 2.sinde ise perma. Ama onun içinde bir şey yapılması lazım her oyun Allah kitap söveni nefret söyleminden reportluyorum ama sistem banlamıyor. Artık ticket sistemine reportlama geldi adamı reportlamadan direkt oraya yazarsan nefret söyleminden 14 gün ban yiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-280666920

Allah kelimesi yasaklı kelime olamaz herhalde ama Allaha küfür ettiğinide sistemin anlaması biraz zor. Ama kürt kelimesi direkt yasaklı arasında ırkçılıktan report ederseniz önceki oyunlara bakılmadan direkt 14 gün, 2.sinde ise perma. Ama onun içinde bir şey yapılması lazım her oyun Allah kitap söveni nefret söyleminden reportluyorum ama sistem banlamıyor. Artık ticket sistemine reportlama geldi adamı reportlamadan direkt oraya yazarsan nefret söyleminden 14 gün ban yiyor.
    Ticket atınca da ceza veriyorlar mı?
  • Evet yeni geldi. Ama eğer o adami reportlamışsan otomatik robot cevap veriyor onun için reportlamadan yaziyorum gerekli disiplin işlemini uyguladık diye cevap geliyor rahatlıyorum

• Perma banlanan hesaplar oyundan siliniyor aynı isimle 0 dan hesap aç ve sakin olmaya çalış tr de oynamamak daha verimli olur ama euw de daha çok türk var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TimeDevil T kullanıcısına yanıt
    Silinmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-280666920

Arkadaşım bana kürt yazdı 14 gün ban yedi ırkçılıktan ikimizde kürdüz
    Benim de kuzenim zenci özentisiydi "açık mert korkusuz beyazları" yazdığı için perma yedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahah

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız daha demin smurf kasarken adama sinir olmuştum. Hakaret falan etmedim ama baya bi' feedledim, normal oyunda. Sadece tek oyunda 14 gün ban yedim oyun bittikten 5 dk sonra.

Ban sistemi, report edilirse çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genzo Wakabayaşi

Neye göre kime göre perma ban haksızlık? Bu kadar emeğe ve zamana değer veriyorsanız küfür veya başka yollara başvurmayın. Lolün ban sisteminin çalıştığı sevindirici
    hocam bence perma yerine 30gün-40gün vesaire vermeliler daha adil olur adam hala devam ediyorsa arta arta gider50gün 60 gün vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Bu mesaj silindi.
    verdiğin örnek çok saçma adam cezanın ağırlığından bahsediyor ve bence de haklı gerçekten hiç küfürden ban yemedim ama küfür ettim arada sırada olsa da bu adama perma yerine artan bir şekilde 30-40-50-60 gün ceza vermeliler daha adil permada maddi-manevi yüksek kayba ulaşıyor insan.
  • bogazicibenimdir B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hesap hakkında hiç bir şekilde hak iddia edemezsin. İstersen zibilyon lira para yatırıp trilyonlarca saat oyna. O hesap sana ait bir şey değil. Bitti.

Onun ettiği küfürü ne sen biliyorsun, ne ben biliyorum. Adamın hak edip hak etmediği yargısına nasıl varabiliyorsun?
    Ben cezanın boyutu, haklı/haksız muhabbeti yapmadım. Konuyu açan arkadaşın cümlesinden alıntı yaparak anlaşılan şey,
    "abi perma ban haksızlık, o kadar emek verdim ben" cümlesi. Bunun da ne kadar saçma olduğunu gösterdim.
    Kediye 5 liralık mama almadın diye ölmesi ne kadar makul ise, bu olay da o kadar makul.

Emek verdiğin şey o kadar önemli ise, bir zahmet nefret söyleminde bulunma. Yazı yazmamak bu denli zor olmasa gerek.
  • quote:

Öncelikle hesap hakkında hiç bir şekilde hak iddia edemezsin. İstersen zibilyon lira para yatırıp trilyonlarca saat oyna. O hesap sana ait bir şey değil. Bitti.

Onun ettiği küfürü ne sen biliyorsun, ne ben biliyorum. Adamın hak edip hak etmediği yargısına nasıl varabiliyorsun?
    Ben cezanın boyutu, haklı/haksız muhabbeti yapmadım. Konuyu açan arkadaşın cümlesinden alıntı yaparak anlaşılan şey,
    "abi perma ban haksızlık, o kadar emek verdim ben" cümlesi. Bunun da ne kadar saçma olduğunu gösterdim.
    Kediye 5 liralık mama almadın diye ölmesi ne kadar makul ise, bu olay da o kadar makul.

Emek verdiğin şey o kadar önemli ise, bir zahmet nefret söyleminde bulunma. Yazı yazmamak bu denli zor olmasa gerek.
    yapılan şeyi onaylamıyorum kendim de çok yapmıyorum böyle bir ceza da almadım bizim ortak noktamız yapılan şey kötü kurulan mantık yanlış ortak noktalarımız burası ama verilen cezayı ben çok fazla görüyorum hiçbir zaman perma ban ya da idam gibi cezaları etik görmeyeceğim katlana katlana gün cezasını daha adil görüyorum

• bogazicibenimdir B kullanıcısına yanıt
    Nefret söylemi dışında, hiç bir şekilde süresiz ceza almazsın.
    Ortada küfür yok sadece. Kafayı sıyırmış derecesinde din/ırk/cinsiyet vs. dümdüz gitmen lazım.
    Veya, öncesinde de defalarca ceza almıştır.
    Zaten haklı olduğunu düşünen bir insan, chat log'u da oraya koyardı. En azından bunun üstüne tartışacağımız bir şey olurdu.

Riot'un, küfür ve hakaretlere göre ceza vermesini gösterdiği bir konu vardı, Eğer onu bulursam editleyerek koyacağım. Ama sadece nefret söyleminden, veya ekstrem bir olay sonucunda süresiz ceza alındığına eminim.

Kaldı ki, şöyle geniş bir açıdan bakalım konuya: Belki de arkadaş hiç ceza almadı, veya kendi uydurduğu bir şeydi.
    Ne ceza alıp almadığından emin değiliz, ne de küfür ettiğinden. Varsayım üstünden konuşuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 3 Eylül 2019; 22:6:22 >
  • quote:

Nefret söylemi dışında, hiç bir şekilde süresiz ceza almazsın.
    Ortada küfür yok sadece. Kafayı sıyırmış derecesinde din/ırk/cinsiyet vs. dümdüz gitmen lazım.
    Veya, öncesinde de defalarca ceza almıştır.
    Zaten haklı olduğunu düşünen bir insan, chat log'u da oraya koyardı. En azından bunun üstüne tartışacağımız bir şey olurdu.

Riot'un, küfür ve hakaretlere göre ceza vermesini gösterdiği bir konu vardı, Eğer onu bulursam editleyerek koyacağım. Ama sadece nefret söyleminden, veya ekstrem bir olay sonucunda süresiz ceza alındığına eminim.

Kaldı ki, şöyle geniş bir açıdan bakalım konuya: Belki de arkadaş hiç ceza almadı, veya kendi uydurduğu bir şeydi.
    Ne ceza alıp almadığından emin değiliz, ne de küfür ettiğinden. Varsayım üstünden konuşuyoruz.
    ben genel olarak hiçbir şey için perma cezayı uygun görmüyorum katlana katlana gün cezası vermek çok daha iyi bir seçenek

• riota konu açtım tabi takıp bakarlarsa.

• Gayet adaletli, çok iyi olmuş.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 8 Eylül 2019; 5:48:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.