Şimdi Ara

*PERİLİ KÖŞE -Yaşanmış Olaylar - EFSANE Topic (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.146
Cevap
150
Favori
132.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Az önce yazdığım hikayeyi okudun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serserim06 kullanıcısına yanıt
    İkisini de

• quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

İkisini de
    Birazdan 17 haziran 1998 de henüz 15 yaşındayken başıma gelen olayı anlatacağım.

• 1998 17 haziran henüz 15 yaşındayım.

O zaman kötü müstakil bir evde oturuyoruz. kasvetli iç sıkıcı Bir ev. Dünya kupası var o zaman Fransa 98, hatırlayan yaşı yeten bilir. maç izledim sonra uyumaya odama gittim. annemler yok, teyzem gildeler o gün 1 günlüğüne. Dedim ya ben hiçbir yere giymeyi sevmem, hep evde kalmayı tercih ederdim. neyse yaz her taraf açık. ama ev o kadar kasvetli ve semt o kadar ıssız bir yerki, insan kendisini korku filminde hissediyor. Neyse Gece yatarken garip garip sesler geliyor dışardan, ama çocuk sesleri oyun oynuyorlar. Ulan saate baktım gece 1.30. bu saatte bunların sokakta ne işi var dedim?

seslendim yatıyoruz evinize gidin bu saatte sokakta oyunmu oynanır dedim? garip garip bana bakıyorlar. ama bakış ne bakış korkunç. 4 kişiler suratıma dimdik bakıyorlar. Neyse tirstim ulan bu ne dedim, hemen yatağa Yusuf Yusuf ediyorum. Neyse ses kesildi tekrar bir bakim dedim, baktım dışarda dolaşan Bir adam şapkalı garip giyimli, yattığım odaya doğru bakıyor, başka hiçbir yere bakmıyor. abi kalpten gideceğim, daha yaş 15 düşünün. Hemen polisi aradım, hiç unutmam polis ciddiye bile almamıştı tamam diyip kestirip attı. O gün sabaha kadar ne çektiğimi Bir ben bilirim. annemlere anlattım inandiramadim. Hatta hala o günü o geceyi aradan 20 sene geçmesine rağmen rüyamda görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serserim06 -- 2 Temmuz 2018; 14:53:55 >

Cocuklarin ayaklarina bakmis miydiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Cocuklarin ayaklarina bakmis miydiniz?
    Hayır.

• Gelsin beyler hikayeler?

• Başından böyle geçen daha çok hikayem var

• Hala geceleri uyuyamıyorum işin kötü tarafı eşim bile artık yat diye yalvarır..

• Up

Hocam anlat daha varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coldplay3517

Hocam anlat daha varsa.
    Hocam çok var çok.

• Çok acayip şeyler yaşadım..

Bekliyoruz hocam yaşadıklarını anlat bizlere...

• Coldplay3517 kullanıcısına yanıt
    Hocam müsait olunca yazacağım birazdan yazarım.

• Garip sesler.

• Geçen yaz yine bu zamanlar hanım annesine gitmişti, Evde yalnızım. Ağustos ayı hiç unutmam ligin ilk maçını izliyorum Galatasaray Kayserispor 4.1 kazandı Galatasaray. Neyse maç bitti bende yatağı yapıp uzanır izlerim dedim. Ama öyle garip sesler geliyor ki disardan anlatamam. gece 1 oldu garip garip sesler, ve bu seslere normal olmayan kedi sesleri eşlik ediyor. Ama böyle bir kedi sesi yok resmen köpekler hirlar ya aynı onun gibi hirliyo kediler, ve eve doğru resmen evin içine bakıyorlar. tirstim hemde fena halde yatacağım dedim izindeydim zaten köpekler ve kediler 3 tane siyah köpek çok iğrenç görüntüleri var yanlarında gariptir kediler en az 10 tane kedi. Eve benim yattığım odaya bakıp ağızlarını hareket ettiriyorlar sanki konuşur gibi. Ulan evde kafayı yiyeceğim resmen izliyorlar evin içini. Ama havlama felan yok ilginç sadece eve doğru bakıp ağızları oynuyor birşeyler söylüyorlar sanki. Yusuf Yusuf ettim evdeki bütün ışıkları açtım hepsini yemin ediyorum. Sabah olmuştu neyse ki artık ev dubleks aşağı indim aşağıdaki bütün eşyalar yerlerde. Hiçbir açıklaması yok küçük kanepe yastıklari hepsi yerde. Tv kapattım Eminim aşağıdaki tv yi bir baktım açık. O gün birşeyler olmuş resmen aşağıda geceki o köpekler ve kediler de garipti. Çok enteresan başımdan geçen birçok olay var böyle. Birtanesini yine anlatacağım birazdan..

• CSB bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

arkadaşlar msnlerinizi veririmsiniz uykum yok tek başıma sıkılıdım

edit:arkadaşlar dediğime bakmayın forum diliyle sölyüroum yoksa abilerim ablalarımsınız hepmiz
    Adam msn yazmış ya la. vay be keşke o günler geri gelse.
  • up cok zevkli konu okuyacagim sonra, hatta 1-2 hikayem var onlarida yazacagim.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.