Şimdi Ara

*PERİLİ KÖŞE -Yaşanmış Olaylar - EFSANE Topic (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.147
Cevap
150
Favori
131.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ekşiden alıntıdır:
    "bundan 16-17 sene kadar öncesi.
    gençlik yıllarımız. pederden binbir dil ile almışız arabayı, dört arkadaş, deniz kenarına gideceğiz. bahsettiğim yıllarda çevre yolu falan yok, akhisar'dan ayvalık'a gideceğiz. dolayısıyla, kırkağaç, soma, kınık, bergama, dikili dolaşa dolaşa gideceğiz.

    havalar sıcak olduğu için gece çıkalım dedik yola. sabaha karşı varırız. saat 03:30 sularında bindik arabaya. asiyiz ya, ellerde bira, son ses trash çalıyor. yolda bizi görenler 'siktir edin bulaşmayın bunlara' diyor. o derece gerizekalı görünüşümüz.

    kırkağaç'tan geçerken, klasik, anlattığımız bir olay var birbirimizi korkutmak için. duymuşsunuzdur belki. kırkağaç canavarı. duymayanları şok edebilecek bir katil bu adam. gerçekten yaşamış ve kırkağaç'ta o dönem 13-14 yaşındaki bir çocuğu lime lime doğrayarak lokantasında müşterilere servis etmiş.. bu haber ilk yayınlandığında liseye gidiyordum sanırım. inanılmaz etkilemişti.

    her neyse, iki kişi önde iki kişi arkada, trash metal eşliğinde, sabahın 4'ü, kırkağaç'a giriş yapıyoruz. yine bilenler bilir, o dönem kullanılan yol, mezarlığın dibinden geçer. ben piçliğine, araba sanki bozulmuş gibi yaparak orada bizim ****leri bi korkuttum. farları falan söndürdüm, bi anlığına ben de korktum, ama güzel eğlendim.
    neyse yola devam ettik. en boktan yola geldik. kınık - bergama arası. bu yol o kadar boktan ki, yaklaşık 10 km iki tarla arasında gidiyorsun. daracık yol. karşıdan bir araba gelse, mecburen tarlaya gireceksin, başka çaren yok.
    her neyse, farları yaktım uzunlara. ağır aksak devam ediyoruz. fırın aydınlattığı en uç noktada bir karartı gördük. yaklaştıkça bunun elinde bi çuvalımsı torbası olan yaşlı bir adam olduğunu gördük.

    lan dedim bizimkilere, alalım amcayı. onlar da kabul ettiler.

    neyse yanaştım yanına. yan koltuktaki arkadaşın tarafındaydı, 'amca nereye gidiyorsun' dedim. köye gidiyorum dedi. ama bize bakmıyordu. yani göremedim ben yüzünü. neyse bindi bu arabaya. leş gibi bir koku. çürük et gibi. allah'ım dedim bizi neyle sınıyorsun.. kırk yılın başı bir hayır yapalım dedik, burnumuzun direği kırıldı.
    neyse ilerliyoruz yavaş yavaş, amcayla göz göze gelemiyorum bir türlü. arabadaki sohbet de bıçak gibi kesildi. kimse konuşmuyor. bırakın biradan yudum almayı, neredeyse nefes alamıyoruz. herkes tedirgin. amcaya soruyorum, nereye gidiyorsun, sen devam et ben varınca söyleyeceğim diyor.
    be amına koduğum diyorum içimden, 10 km dümdüz yol var, dağlarda bile ışık yok, ne köyü bu?!

    amca diyorum, bergama'da mı oturuyorsun? ses yok. amca kimin kimsen yok mu? ses yok.

    arkadaki iki arkadaş sıçtı sıçacak. tek kelime söylemiyorlar. korkudan almama bin türlü şey geliyor. cin olmasın lan bu diyorum. suratını görmüyorum. ayaklarına bakamıyorum. götümden nasıl ter akıyor bilseniz...

    arkadaşların korkalım diye anlattıkları hikayeler geliyor aklıma. hep bu ve bunun gibi şeyler. inanılmaz korkuyorum. amca diyorum, seni nerede bırakalım? belli belirsiz, sen devam et, deyince artık iyice akli dengem sarsılıyor.

    allah'ım diyorum, bizi bu musibetten koru. "bismillahirrahmanirrahim" demeye niyetleniyorum çünkü ayet-el kürsi okuyup bu belayı def etmek istiyorum. daha bu düşünceler içimden geçerken amca hareketleniyor. "bismilla..." derken ben, bana karşı yüksek bir sesle, "durdur arabayı" diye bağırıyor. öyle sıkı asılıyorum ki frenlere, arkadaki iki kişi neredeyse sakatlanıyor.

    amca kapıyı kırarcasına açıp çıkıyor. ben o anda tüm gücümle gaza basıyorum. arkamızı dönüp bakamıyoruz bile. o gün bu gündür, bu dört arkadaş, bir araya gelip hiçbir şey yapmadık. o amca kimdi? bizden ne istedi? bize ne yapacaktı? bu konu hakkında tek kelime etmedik.

    ama inanın, hayatımın en korkutucu 8-10 dakikasıydı. siz siz olun, gece vakti arabanıza hiçkimseyi almayın. hayır yapayım derken, aklınızı yitirirsiniz."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 12 Ağustos 2016; 5:58:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iDenis

    Ben de anlatayım 4-5 sene önce yazlıkta benim kuzenle geziyoruz saat olmuş 1-2 falan herkes evine çekilmiş bizim gezdiğimiz yerde de bir tane dere var, derenin kenarlarına da küçük tekneler park etmiş kuzenimin de sesi güzeldir gel dedi açık havada bir iki şarkı söyleyeyim sana derenin kenarından aşağı indik oturduk bir sandala bende de nokia 5800 var açtım ses kaydını çıt çıkmayan yerde kuzenim söyledi söyledi sonra kapattım bi dinleneyelim dedim ki açtığım an beynimde kan toplandı tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu o kadar kötü oldum ki biz hiçbir ses duymazken kuzenimin sesini bastıran bir ses ama öyle bir ses ki bir ağlama sesi, haykırış sesi insan sesine de hiç benzemiyor hiç nefes almadan çığlık atıyor sanki şuan yazarken bile tüylerim diken diken oldu koşa koşa kaçtık ordan sonra telefondan tekrar aes kaydı yaptım telefonda mı bir sorun var diye hiçbir sorun yoktu..

    Yok anasını artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Faıthful kullanıcısına yanıt
    Çok kötüydü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iDenis

    Çok kötüydü

    Hocam ses kaydını sildin mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çırak Web Master


    quote:

    Orijinalden alıntı: iDenis

    Çok kötüydü

    Hocam ses kaydını sildin mi.

    Sildim ananeme dinletmiştim sil hemen bunu demişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nieve kullanıcısına yanıt
    Kayakoyde bu tarz yerlerde esrar, alkol ictik gecen yazlarda. 5 6 kisilik kizli erkekli gruptuk. Her gece hem de bir hafta boyunca. Ne ormanda ne kalintilarda cin yoktu, isik misik yok zifiri karanlik buralar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0nuR^^ kullanıcısına yanıt
    sözlükçülerin başından geçen doğa üstü olaylar tabii csb ama emekle yazılmış olanlar var bunun gibi
  • Upp!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnançlı biri değilim ama birkaçını okudum yetti. Daha da girmem heralde bu konuya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.
  • Beyler bayanlar konu eski ama bende başımdan geçen bir olayı anlatayım.
    Not:Bir şey görmedim.

    Bir gün evde oturuyorum,film seyrediyorum.Saat 3 gibi falan neyse tuvalete gittim lambayı yaktım lambanın butonuda bildiğimiz evlerde olan buton ama sert.. bas açılsın ,kapa kapansın.işimi hallettim çıktım tv karşısına oturdum ,tık diye bir ses geldi gittim baktım lamba açılmış lan dedim ortadamı kaldı bu buton nasıl açılır neyse kapattım. Aradan 5dk falan geçti sanırım tık dedi yine açıldı .evde kimse yok:-O. Sonra dedim bu ne...nasıl açılır...gittim kapattım. çok gerildim bir lamba yüzünden nasıl açılır falan dedim.Yattım uyudum.birdaha açılmamış. Sabah baya bir inceledim butonu yok ya imkanı yok ortada kalcakta kendi kendine hareket edecek birşey ler olmuştu ama ne ?...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upliftingsky -- 1 Kasım 2016; 6:25:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • Bu ne boyle
  • Up
  • Up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birce

    Çok enteresan bi vaka gelmişti basıma onu anlatayım isteyen inansın istemeyen sukut etsin

    Bir gece tam uykuya dalmak üzereyken kulagıma sanki birileri çığlık atıyorcasına garip sesler gelmeye başladı ve bi ağırlık çöktü üzerime daha sonra karnıma birileri(üç harfli diye düşünüyorum) bastı ve o anda dizlerimin üstüne yere düştüm.bi an şaşırdım benim ne işim var burda ne oluyo diye kendime baktım ve bedenime dokundum şeffaftım geriye dönüp bi baktım yatakta bedenimi gördüm.reflex olarak da ben öldümmü dedim ve o anda bedenime geri dönüp gözlerimi açtım.hala ben bile inanamıyorum 4-5 yıl gecti üzerinden ama hala dün yaşanmıs gibi unutamıyorum..

    Astral seyehate başlamışsın tam o anda bilmeden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 11 veya 12 yaslarindaydim. Hastaydim okula gitmemistim sonra evde tek yatiyordum gozumu bi actim bole siyah montlu bi adam bana bakiyo sonra yok oldu anlayamadim ( halusinasyon olabilir)
  • upp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha fazlası yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.