Şimdi Ara

Pepee Niye Bu Kadar Saçma ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

türk yapımı diye linç ediliyor.

Cayyu denilen teorik olarak mükemmel aile yaşamını konu alırken pepee en azıdan gerçek yaşamı konu alıyor.

Mesela bir örnek.

Cayyu denen kel evinin bahçesinde bisiklet sürüyor annesi sesleniyor.

Cayyucuğum bisikketinle çimlere girmemelisin vsvs iki saat laf söylüyor.

Fakat pepeede olay farklı.

Türk adetlerini ve aile yapısını çok iyi yansıtıyor.zürafa ile halay çekebilir normaldir adı üstünde çizgi film ben10 denilen nanenin uzaylıya dönüşmesinden daha olanaklı bir durum.

Pepee 3 tekerlekli bisikleti(bu bildiğimiz motor şeklinde olan) ile çimlere girer ve şen kahkahalar atar bu sırada nenesi çıkar ve

Allah seni pepee çık bakayım oradan der ve pepee çıkar.

Çizgi film ne kadar yapay olursa o kadar itici olur.

caillou lösemi hastası. O yüzden kel

• quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Pepee çakma zaten. Pocoyo nun çakması. Bizimkiler ancak kopyala yapıştır yapar. Birde çıkıp kanal kanal gezer Türk yapımı bilmem ne diye milleti kekler :)

Pepee Niye Bu Kadar Saçma ?

pocoyo pepeenin çakması değilmiydi pepeye çok benziyo

• Zaten bizim yaptığımız tek şey eleştirmek.
    Bu sektörde çok geriyiz ilerlemek için yapılan işleri kopyalayıp ondan örnekler alıp geliştiricez kendimizi ayrıca bence güzel bir çizgi film türk kültürünü anlatıyor ve bunu çoçuklara sevdirmek için çoçuk dilinde anlatıyor oda böyle oluyor.
  • @ Kivanc C

turk yapimlarini boyle ikide bir elestirir isek, zaten Turk yapimcilar yeni seyler asla yapamazlar.

Pepee yi bende sevmiyorum, izlemiyorum ama zaten benim yas grubuma hitap etmiyo. Ben 29 yasindayim.

5-10 yasinda ne diziler filmler izlerdik seve seve, ama su an izlesek tabi bize hitap etmez sacma gelir.
  • Kızım çok sever pepeyi mecburen bizde izliyoruz izlerken sıkılmıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Kızım çok sever pepeyi mecburen bizde izliyoruz izlerken sıkılmıyoruz

Bende mecburiyeten izliyorum aynı şekilde.Tutupta zürafa ile halay çekmesi falan saçma geliyo bana.Hane biraz gerçekçilik boyutu olsa daha iyi olur.Kardeşim nerdeyse 7/24 izliyo bunu.
    Biraz faydalı bişey olsa ne var.

Oncelikle kardesin tam olarak kac yasinda.

Kucuk cocuklara ekranda zurafa gostersen kahkaha atarak gulerler eglenirler. Tam onlara yonelik olmus.

Tekrar soyluyorum bu program cocuklara yonelik bir program. Yetiskin mantigi aramak ne kadar dogru emin degilim.
  • Pepee Türk adetlerine göre yapılıyor diyenlere küçük bir sorum var.

Türkiyede zürafa yaşıyormu ? Bunun neresi Türk adetlerine uygun acaba ?
  • ÇİZGİLİM
    ÇİZGİLİM
    ÇİZGİLİM
    ÇİZGİLİM
    ÇİZGİLİM
    ÇİZGİLİM
    ÇİZGİLİM
  • Kardeşim izliyor bazen bende izliyorum gayet güzel
  • Gene bunlar iyi beyler yeğenim bakugan izleye izleye çok saldırgan oldu. Saldırganlığı geçtim sabah akşam tv izleye izleye 5 yaşına geldi hala 1 yaşında gibi ne konuşuyo ne bi laftan anlıyo tv karşısında akşama kadar gıkı çıkmadan otuyor yazık valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metiletilfenol

Gene bunlar iyi beyler yeğenim bakugan izleye izleye çok saldırgan oldu. Saldırganlığı geçtim sabah akşam tv izleye izleye 5 yaşına geldi hala 1 yaşında gibi ne konuşuyo ne bi laftan anlıyo tv karşısında akşama kadar gıkı çıkmadan otuyor yazık valla.

Pepee VS Pocoyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mea97

beyler pepee ney calliou ney biri anlatsın ney bunlar

sorana bak
  • Çocuklara yönelik olduğu için olabilir mi? Ulan ne biçim adamlarsınız orda gidip saçma sapan elinden top çıkaran narutoyu bleach'i falan izler japonlara özenirsiniz bizimkiler yapınca laf atarsınız.HERŞEY ÇİZGİFİLM
  • Bu sipastik animasyonları izleyeceklerine looney tunes çizgi filmlerini izleselerdi daha zeki olurdu şimdiki çocuklarımız.. Bakıyorum hepsi birbirinden saf. Yeğenimi karne günü okulundan alırken 2. 3. sınıftaki çocukların karnesine baktım hepsinin 3-4 bir tanesinin 5 olduğunu görmedim. Saf salak yetişiyor şimdiki çocuklar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.