Şimdi Ara

Penis Üzerindeki Kıllar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Penisimin Üstündeki Kılları Jiletle Aldım Bir şey Olurmu Bu arada K.b Böyle Bir Konu Açtığım İçin

• paketinden yeni çıkmış blue3 le vücudunun istediğin noktasındaki kılları kes 0 kanama oluyor.

tek şart bu tarz hazır jiletler tek kullanımlıktır. reklamlarda 8 tıraşa kadar diyor ama bakma sen ona. ilk tıraştan sonra eskisini kaybediyor. hemde tek seferden çok kullanım sağlığa zarar.

bazen para kalmayınca 2 kere kullanıyorum ama ilk seferki etkisini göstermiyor bir de 2. de kanama yapabiliyor. tabi 2. seferi taşağına yapma o bölge hep tek atımlık. koltuk altı ve taşak ayrı kullanıyorum. koltuk altını 3-4 kere kesebilirsin pek sorun olmuyor. paran çoksa kullan at onada.

blue3 çokpahalı tanesi 3 lira mı neysi en son. kullan atmaya göre çok pahalı.. sakalımı makineyle alıyorum. sadece diğerbölgeler blue3.

ayrıca tıraş olurken köpük, jel v.s kullanma. vücudun taşakların kuru olsun. ıslatmadan kes. o zaman çok hızlı ve temiz kesiyor. kıllar kuru olduğu için jilette kalmıyor ıslak olursa jiletin ağzını tıkıyor iyi kesmiyor.

blue3 ü vücudunun hangi noktasına hangi açıyla hangi sertlikle vurarsan vur bir şey olmaz kanama olmaz.

ben taşaklarıma bile bastırarak rastgele pozisyonda vuruyorum. daha 1 kere kanama yapmadı. alet sönükken kes bu arada. kan hücum etmişken kesme

• bu dediğimi sakın bizim o klasik ismini bile unuttum markanın derby mi neydi onun sarı ambalaj kafalı beyaz plastikli permatikleri ve yeşil başlı plastiği beyaz olan jiletleri ile yapma.

onlarlada zamanında kesitim. sakın o permatik diye ismi olan jileti kullanma. diğer markalara göre fiyatı çook ucuz. hem iyi kesmiyor hem çok kanatıyor. böyle her açı ile rastgele vuramıyorsun. permatiği bile kanatıyor adamlar jilet yapmayı bilmiyor.
  • aga yaaa
  • Jilet tehlikeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 2 Ağustos 2018; 23:49:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.