Şimdi Ara

Penguen beslemek hakkında herşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
14
Favori
25.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar burada bir kaç aylık araştırmalarım sonrasında birkaç püf nokta ve genel olaylar öğrendim.
    Bes[simage][/simage]lemek için gereken ekipmanlar ve yaşamak için ihtiyaç duydukları koşullar.

Öncelikle arkadaşlar penguene ihtiyaç duyuluyor satış yapan yurtdışında bir kaç firma var öncelikle bu firmalarında üretim kapesiteleri ve penguenleri stoklama kapasiteleri belli ve bunlar ön sipariş yolu ile çalışıyorlar sadece 1 firma elinde sürekli penguen bulunduruyor ve o firmanında stokları tükenmiş durumda.

Arkadaşlar eğer gerekli şartları sağlarsanız bile öncelikle bulunduğunuz ilin gümrükle ilgili kısmına örnek hava limanları müracat edin ve ithalat hakkında bilgi alın zira airsoft replikalarını ithal etmek konusunda istanbul dışında bir dönem büyük sıkıntılar yaşanmıştır.

Satın alacağınız penguenler sanıldığının aksine zamanının tamamını suda geçiren canlılar değillerdir.
    Hatta sizinle uyuyabilirler , film izleyebilir , dolaşabilirler ama köpekler ve kediler gibi sudan süreğen bir uzak kalma durumlarıda yoktur !
    Onlar için bir şişme bebek havuzu yeterli olacaktır bu havuzun içine bir filtreli motor düzeneği kurarak hem temizliğini hemde yosunlanmasını engelleyebilirsiniz.
    Eğer birde çıkma radyatör bulup suyu dolaştırır soğutursanız oh demeyin penguenlerimizin keyfine

Beslenmesi ise gayet kolaydır.
    eğer her hafta taze balık bulabileceğiniz bir hal varsa tamamdır daha çok küçük balıklar ve kalamar ile beslenirler kalamar en sevdikleri besindir.

Sağlıkları açısından bir memeli oldukları için çoğu veteriner kolaylıkla ilgilenebilir fakat pengueni sipariş etmeden önce veterinerini bulup anlaşmalısınız.

Ve penguen size uyutulmuş olarak soğuk bir kutu içerisinde oksijensiz ve besinsiz 5 gün dayanacak şekilde gönderilirler.
    Uyandıklarında bulundukları ortam onlar için ideal ortamlardır penguenler çıt kırıldım canlılar deildirler zira 80c ısı değişimine uyum sağlıyacak şekilde yaratılmışlardır

Yinede fazla zorlamamakta fayda var havuzdaki suyun sıcaklığı düşük olmalıdır ve havuz dışında birde buz dağı oluşturmanız iyi olacaktır.

Bunun için yerel buz üreticileri veya daha fazla zamanınız varsa buz dolabınızın buzluk kısmını kullanabilirsiniz .

Muhtemelen size makaroni türü penguenler gönderileceklerdir bu hayvanlarda üstün yön bulma becerileri ve insanlara karşı cana yakınlıkları ile öne çıkarlar bu penguenler son derece hassas(duygusal anlamda) canlılardır mesela kolunuz bacağınız kırıldığında orayı başlarıyla ve diğer uzuvları ile okşarlar buda sizi ciddi oranda (piskoloijk olarak) rahatlatacaktır.

Bazı insanlar penguenleri evliliklerden önce çocuğa hazırlanmak için (duygusal anlamda) beslemek gibi bir düşünceye sahipler fakat penguenler uzun ömürleri ve kıskançlıkları ile buna uygun canlılar deiller.

Arkadaşlar eğer ben biraz daha harcarım 5 penguenle 1 odamı verironlarla yaşantımı sürdürürüm derseniz ki eğer 2-3 penguen alırsanız bunu yapmadığınız için pişman olacaksınız.

şu tarz bir liste hazırlamak akıllıca olacaktır
    oda içerisinde ısı ve ses (kuluçka ve eş bulma döneminde inanılmaz gürültülü olurlar)
    5 penguen
    http://www.yunuslarticaret.com/kar-makinasi.asp (bu cihaz olduğuna emin deilim herhangi bir kar makinesi) 300 TL gibi bir fiyatı var
    224 tl
    Penguenler ile ilk 3 ay haşır neşir olursanız ya sizi penguen sanarlar yada kendilerini insan eğer onlar kendilerini insan sanrlarsa ses faktörü büyük ölçüde ortadan kalkar.
    Fakat hayvan hayvandır.
    Not:Arkadaşlar 2 - 3 penguen fazla ses çıkartmazlar zira birbirleri ile yakın ilişkiler içerisindedirler ve bağırma ihtiyacı duymazlar.
    Ve bu penguenlerin ses faktörünü iyi yöndede kullanabilirsiniz mesela belirli bir tempoya alışırlarlarsa tempo bozulduğunda bağırırlar buda sizin uyanamayıp işe geç kalma sorununuzu ortadan kaldırır

Bir penguen beslemeye karar vermeden önce ilk olarak
    bulunduğunuz ilin gümrükle ilgili kısmına
    Veterinere
    Aparman sakinlerine
    ve küçük balık alabileceğiniz yer ile
    temasa geçmeniz gerekir ama sırası ile yapmanız sizin salak durumuna düşmenizi engeller yani herşey hazır olsa bile gümrük işi hal olmaz ise ne işe yarar

artık yorum yaparsınız sorularınızı cevaplamak isterim zira beni sistem tavsiyede bayağı ezdiniz

ne kadar penguen olursa o kadar iyidir
    Arkadaşlar 25 dolar ile 100 dolar arasında değişken fiyatlara sahiptirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldnomy -- 24 Haziran 2012; 0:43:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Penguen Beslemek: Her Şeyi Kapsamlı Bir Kılavuz

Penguenler, muazzam ilgi uyandıran kuşlardır ve birçok insan evde penguen beslemeyi düşünmüştür. Ancak penguenler vahşi hayvanlardır ve evde beslenmeye uygun değillerdir. Bu kapsamlı kılavuzda, penguenlerin evde beslenmesinin neden uygun olmadığını ve penguenlerin doğal ortamlarında nasıl beslendiklerini inceleyeceğiz.

Evde Penguen Beslenir mi?

Hayır, penguenler evde beslenmeye uygun değildir. Penguenler, özel diyet, yaşam alanı ve sosyal ihtiyaçları olan karmaşık hayvanlardır. Evde uygun bir ortam sağlamak neredeyse imkansızdır ve bu da onların sağlığı ve esenliği için ciddi riskler oluşturur.

Penguenler Evde Beslenir Mi?

Bu sorunun cevabı da hayırdır. Penguenler doğal ortamlarında yaşamaya uygundur ve evde beslenmeleri uygun değildir. Antarktika ve çevresindeki soğuk sularda yaşarlar ve özel bir diyet ve sosyal yapıları vardır.

Evde Penguen Beslemek

Evde penguen beslemek, hayvan için acımasız ve yasa dışıdır. Vahşi hayvanlar evde beslenmeye uygun değildir ve bu onları doğal ortamlarından koparmak anlamına gelir. Penguenler sosyal hayvanlardır ve türdeşleriyle etkileşim kurmaları gerekir. Evde tek başlarına tutulmaları yalnızlık ve depresyona yol açabilir.

Penguen Beslemek

Penguenler, doğal ortamlarında kril, balık ve kalamar gibi küçük deniz canlılarıyla beslenirler. Her gün vücut ağırlıklarının yaklaşık %10'unu tüketmeleri gerekir. Vahşi doğada, yiyecek bulmak için günde yüzlerce kilometre yol kat ederler.

Penguenler Beslenir Mi?

Evet, penguenler doğal ortamlarında beslenirler. Ancak evde beslenmeye uygun değillerdir. Özel diyetleri, yaşam alanları ve sosyal ihtiyaçları evde sağlanamaz. Vahşi hayvanları evde beslemek yasa dışı ve hayvanın sağlığı ve esenliği için ciddi riskler taşır.

Sonuç

Penguenler vahşi hayvanlardır ve evde beslenmeye uygun değillerdir. Onları doğal ortamlarında gözlemlemek ve korumak en iyisidir. Evde penguen beslemek, hayvanın sağlığı ve esenliği için ciddi riskler taşır ve vahşi hayvanları evde beslemek yasa dışıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sen misin ?

• küvette beslersin.
  • Besliyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

Sen misin ?

İlgim yok
  • penguenler de memelidirden sonrasını okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Besliyor musun?

evet 1 penguenim var Dayım avusturalyadan getirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayvana yazık be.
  • adam ciddi ciddi araştırmış yazmış.
    yazıyı okumadan sorayımi bu sıcak havada penguen için soğuk ortamı nereden bulacaz?
  • o kadar guzel anlattıki valla yarına bi penguen alasım var

• Mesajım bulunsun almayı düşünüyodum iyi oldu

edit: Bütün hepsi fakemiş boşuna 3 sayfa okumayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütüphane -- 24 Haziran 2012; 13:40:11 >
  • onların yeri burası değil. Hele hele ekvator ülkeleri asla. Yazıktır. Günahtır.

• fotografini koysana seninkinin
  • arkadaşlar bu penguenler californiada ve avusturalyada yaşamak için evrim geçirmiş penguenler sıcak hava konusunda dayanıklılar ama b*kunu çıkarmamak şartı ile yazı içerisinde var her detay

• quote:

Orijinalden alıntı: oldnomy

arkadaşlar bu penguenler californiada ve avusturalyada yaşamak için evrim geçirmiş penguenler sıcak hava konusunda dayanıklılar ama b*kunu çıkarmamak şartı ile yazı içerisinde var her detay

Adam ciddiymis

• ne bilelim o penguenin senin oldugunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost Buster -- 24 Haziran 2012; 1:08:58 >
  • ulan vallaha özendim yav şimdi açardım ona klimayı , paytak paytak dolaşırdı salonda.
  • severken ısırmıyo dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

ne bilelim o penguenin senin oldugunu ?

eve gel sana bi kahve ısmarlıyım ama bi iddası olması lazım şindi bana bi sistem toplarmısın mesela
  • Ben deep freeze'de besliyorum.. Seveceğimde mikrodalgada buzunu çözüyorum, sevip geri deep freeze'e atıyorum..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.