Şimdi Ara

Pendik sahil yolunu deniz basti.Dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asagidaki fotograflar az once bir arkadasim tarafindan cekildi.Siddetli lodos sahil yolunun Kartal-pendik arasini seyir yapilamiyacak hale getirdi.Mahsur kalanlara Allah kolaylik versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 1 Şubat 2015; 19:00:50 >

• Sel hasarlı 2.el araçlar coming...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Otomotiv Bunu Beğendi.

Bu arada o yol doldurma olduğu için orayı daha çok su basar.
  • Lodos öyle bir halde ki, tren ve uçak seferlerini de aksatıyor.
  • Sahil yolunda arada parkların olduğu bölge var ,yola benzemiyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 1 Şubat 2015; 21:43:36 >
  • Herkese çok geçmiş olsun en az 200-300 binlik hasar vardı bence. Sanayidekiler sevindi sigortacılar üzüldü. Allah herkesin yardıcısı olsun.
     Pendik sahil yolunu deniz basti.Dikkat! Pendik sahil yolunu deniz basti.Dikkat! Pendik sahil yolunu deniz basti.Dikkat!

• doldurun denizi yetmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seaways yazsalarmış keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Final Otomotiv Bunu Beğendi.

bu arkadaşlar neden eksi alıyor? yol doldurma değil mi? bizim görmediğimiz birşey varsa söyleyin biz de bilelim

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Final Otomotiv Bunu Beğendi.

bu arkadaşlar neden eksi alıyor? yol doldurma değil mi? bizim görmediğimiz birşey varsa söyleyin biz de bilelim

Bu forumda eksi olayını zaten anlıyamadım doğruyu söylersin yine eksi yersin.
  • Milletin suyu gördüğü halde suyun ortasına gitmesine anlam veremiyorum. Hayır, araba geçemeyecek belli, ne diye gitmeye uğraşırsın? Dön geri, suya girme. Ama yook, illa gidecek.
  • 1999 depreminde de Karamürsel taraflarında dolgu alanlar vardı,hepsi yıkıldı gitti,suyun altında kaldı...

Bu daha hiçbir şey değil...Neler olacak neler...Doğaya saygısızca, ülke beton yığınına çevrildi...

Elbette doğa günü geldiğinde kendisinden çalınanı geri alacak...Ama o zaman bile bazıları hâlâ suçu ona buna yıkacaklar...
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Çok takmayın hocam belki Final Otomotiv çalışanlarıdır.

Hocam çok takmayın bence.En azından ben takmıyorum genelde.

Sürekli mesaj yazmamdan rahatsız olabilirler.

Belki yolun doldurma olmasının su basması ile alakalası yoktur onlara göre. (Mühendis Abilerimizse).

Ha ya da canları sıkılmıştır.

Boşuna kafa yormaya değmez bunlara.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    1-Arabalar orada park haline duruyordur.Sahipleri suyu görünce çıkarmak istemiştir.

2-Dön Geri demişsiniz.Ama sahil yolu benim bildiğim kadarıyla çok ayrım olan bir yol değil ve denize paralel bir yol (Aynı Karadeniz

Sahil Şeridindeli yollar gibi).O nedenle dalga ile su gelince hem aracın arkasına hem önüne su geliyor.

Yani kısaca suyun ortasına girmiyorlar.Zaten suyun ortasında kalıyorlar. Ortada da yüksekçene refüjler mevcut yani yan yola geç

git gibi bir imkan yok.Olsa da zaten diğer tarafıda su almış.

3-Ha siz de haklı olabilirsiniz.Ama ben fotoğraflarda baktığım kadar gitmeye çalışan çok yok.Genelde alt geçit vs. geçmeye

çalışanlar çok olur.Videolarda da görürüz.

Hatta Ankara'da alt geçit bol olduğundan zaman zaman görürüz.Göz göre göre dikkatsizce hızla suya girenler çok oluyor

oralarda:

Sizde bunlar gibi algıladınız sanırım.Ama öyle değil.Bu gördükleriniz yağmurla genel zamanla biriken sular.Ama genelde

denizden gelenler birikerek değil dalgaların şiddetlenmesi ile bir anda gelir.

• Tek sebep dolgu olması değil , ayrı konu ama o yol dolgu evet. Bu tip fırtınalar dolguya bakmaz. Ne dalgakiran dayanır ne altyapı. İnşallah afetlere karşı bir farkındalık oluşur...

Zarar görenlere geçmiş olsun.

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    Ben bodoslama gidenleri kast etmiştim hocam. Araç duruyorsa veya dediğiniz gibi dalga, ani su baskını gibi durumlarda yapacak bir şey yok.

• plakları not edin,ikinci elde ileride karşınıza çıkmasın,bu araçların hepsi pert olmuştur,deniz suyu yiyen metal,aksam iflah olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

plakları not edin,ikinci elde ileride karşınıza çıkmasın,bu araçların hepsi pert olmuştur,deniz suyu yiyen metal,aksam iflah olmaz.

Yollardaki tuzlu kar suyunu yiyen araçda bir nebze kötüdür, kar geçtikten sonra aracı hemen yıkatmakda, jantları disklere ve alt taralara bol bol su tutulmasında fayda vardır.
  • Hizmet icin degil gosteris icin calisan belediyelerimizin durumunun vahimligini gosteriyor. Maalesef her zaman yerin ustune calisiyorlar yerin altini dusunen yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

plakları not edin,ikinci elde ileride karşınıza çıkmasın,bu araçların hepsi pert olmuştur,deniz suyu yiyen metal,aksam iflah olmaz.

Sen bi konu daha ac !
    ( ikinci el alacaklar dikkat : sel hasarindan dolayi fiyatlar dusecek herkesin araclari elinde patlayacak ) diye (:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.