Şimdi Ara

Pendik Marmara hastanesi Doktor Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar İstanbul da Pendik Marmara üniversitesi hastanesi ve kartal Lütfü Kırdar Hastanesi'nde doktor Yok yani bildiğiniz sizi tedavi edecek doktor yok peki nerede bu hekimler derseniz cafe de çay kahve peki muayene yi kimler yapıyor derseniz 20 yaşındaki asistanlar yapıyor hadi öğrencidir yapsın diyeceksin ama WhatsApp da hocasına yazıp aldığı cevabı size söyleyip sizin ikinci sorunuzda yine kendi gibi bıyığı terlememiş vitaminsiz asistan arkadaşlarına sorması insana bu nasıl muayene yahu dedirtiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapcak birşey yok alışın artık.Türkiye de Kamuda Özelde herkes laylaylom buna bende dahil çünkü Kurum kültürleri artık böyle tepeden tırnağa boka sarmış herşey kimsenin hiçbirşey umrunda değil herkes tazminatımı versinler defolup gidiyip modunda çalışıyor bende öyle çalışıyorum kimse kızmasın çünkü başdaki yöneticilerin hiçbirşey umrunda değilse biz elemanların hiç umrunda olmaz.Kurumlarda disiplin die birşey kalmadı artık vahim bir durum.Doktorların iş kaybetme korkusu hiç yokdur hele heralde çünkü onların yerini doldurcak çok doktor yok o yüzden kafanıza göre takılın diyorlardır.Ülkede adalet hukuk olmamanın sonuçları çok ağır boyutta hisseedilir duruma geldi bunu gittiğiniz her kurumda hissededeksiniz artık.Nüfus müdürlüğüne ehliyet yenilemeye gittim orasıda öyleydi :) Ben yadırgamyom artık.Türkiye yönetilmiyor idare ediliyor.
  • Bu iki hastane de "eğitim ve araştırma" hastanesi olarak geçtiğinden asistanların bakması gayet doğal. Size tavsiyem "eğitim ve araştırma" eki olmayan hastanelere yönelmeniz.

• Belki mola veya izin suresindedir. 24 saat çalışamazlar.

Aynı seyi biz de yaşardık. Çok müşteri olurdu, nefes alamazdık, arada bir çay getirirlerdi, o çay müşterilere dert olurdu. Çayı bırakın da işimizi yapın derlerdi. Robotuz biz sanki.

• dobrasam kullanıcısına yanıt
    Çay kahvede dediğin doktorlar da zamanında aynı o asistanların yolunda geçerek o kıdeme geldi biliyorsun değil mi? İnsanlar robot değil ki çip yerleştirip asistanın sana her şeyi okumasını bekleyesin? Tabii ki hocasına soracak beğenmiyorsan özel hastaneler tonla istediğine gidebilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pendik Marmara hastanesi Doktor Yok!
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Dam üstünde saksağan....

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trde mantık aramayın o zamanlar geçeli cok oldu bence, vardır bir durum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmara diş VS Maltepe %50 tıp
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hastaneye gitmeyeli yıllar oldu anca bilincim kapanırsa gitmiş olurum heralde.

• Kovmadılar mı onları ya?
    Ohhh
    Koronadan sonra hep özele gittim, gidemeyenler düşünsün

• ry4n kullanıcısına yanıt

Özeller de ticarethane olmuş hocam. Girerken öde, doktora girmeden öde, tahlilleri yaptırmadan önce öde. Sonuç, şansın varsa iyi bir doktora denk gelirsin, tatmin eder. Tedavi kısmı şansa zaten, önce tatmin ol, sonra belki tedavi de olmuş olursun. Hani iyi hastaneyi iyi doktoru da bulmak lazım...

• Çocuk 20 yaşında hiç bir tecrübe yok WhatsApp ile hasta mı muayene edilirdi eskiden tabiki hayır doktor muayene eder di asistan bebe yanında izler tecrübe kazanmış olurdu

• Asistan dediğiniz doktor ,, 6 senelik Tıp eğitimini tamamlayıp pratisyen hekimlik yapma lisansı elde etmiş ve bunun üzerine birde TUS kazanıp uzmanlık eğitimi alan doktordur.. sonuçta beni hep proflar doçlar muayene etsin diyorsan kesenin ağzını açmanız gerekir..

• nasıl doktor olmaz

ama TOGG yaptık

• ry4n kullanıcısına yanıt

Özele gidilirmi yaaa.Bismillah demeden daha para istiyorlar özel tamamen şerefsizce vatandaşı soymak uzerine kurulu bir sistem.

• VolkanCOO kullanıcısına yanıt
    Tanıdık olmazsa zor oluyor evet ama şehir dışında da gitmiştim önerilen birine veya kuruma giderseniz aslında kolay kolay kazıklamaya falan çalışmazlar başta bende güzel hemşirelerin oyunlarına çok düştüm sanırım sonra tecrübe edinmişim

• Eğitim araştırmalardan fayda beklemeyin. Kalp için 3 hastane gezdim. 2 si devlet hastanesiydi biri eğitim araştırma. 2 devlet hastanesinde seçtiğim doktorlar kelli felliydi. Bayağı bilgili ve ilgiliydiler. Eğitim araştırmada yaşıtım denk geldi hiç bakmadan yolladı.

• Doktorlara defolsun gitsinler dendiğinde evinizde oturup dizi izliyordunuz! Dizini aç izle bu işleri de bırak.

• %99.99'u müslüman bir ülkede hastanede doktor olmamasına ben inanmıyorum.

• Yapcak birşey yok alışın artık.Türkiye de Kamuda Özelde herkes laylaylom buna bende dahil çünkü Kurum kültürleri artık böyle tepeden tırnağa boka sarmış herşey kimsenin hiçbirşey umrunda değil herkes tazminatımı versinler defolup gidiyip modunda çalışıyor bende öyle çalışıyorum kimse kızmasın çünkü başdaki yöneticilerin hiçbirşey umrunda değilse biz elemanların hiç umrunda olmaz.Kurumlarda disiplin die birşey kalmadı artık vahim bir durum.Doktorların iş kaybetme korkusu hiç yokdur hele heralde çünkü onların yerini doldurcak çok doktor yok o yüzden kafanıza göre takılın diyorlardır.Ülkede adalet hukuk olmamanın sonuçları çok ağır boyutta hisseedilir duruma geldi bunu gittiğiniz her kurumda hissededeksiniz artık.Nüfus müdürlüğüne ehliyet yenilemeye gittim orasıda öyleydi :) Ben yadırgamyom artık.Türkiye yönetilmiyor idare ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 23 Haziran 2024; 8:40:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.