Şimdi Ara

Peki size bu iki sene boyunca kim Sampiyon olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu iki sene boyunca FB sizce ligde neler yapacak ?

Tehlikenin farkinda misiniz ?

65 mac yapan adamlar 34 mac yaptiginda neler olacak ?

FB 4. Yildizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gs yine 71 puan alırsa biz oluruz.

• Elimizdeki bazı oyuncular gidebilir, kaliteli yabancı zor getirirsin vs. Doğal olarak bunlar rakip takıma avantaj sağlıyor. 3 temmuz sonrası dağılan takımı ve gelen topculari hatirlayin

• Komiksiniz. Aziz yıldırım da şikeyi Fenerbahçe şampiyon olsun diye değil, kendisi şampiyon olsun diye yapmıştı.
  • O degilde önumuzdeki iki sene lig 2. ve 3. sü gidecek cl ye...Garip olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

O degilde önumuzdeki iki sene lig 2. ve 3. sü gidecek cl ye...Garip olacak

Bence şampiyon olan takım gider dostum.
  • RoLaN R kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl mantık arkadaşım ? Yönetimde birileri şike yaptıysa takımın taraftarları ve futbolcuları da mı şikeci oluyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tüm haberlere baktım, göremedim. Biz ne ara şikeden men edildik ki?
  • quote:

aynen son 2 senedeki gibi. oh wait ...
  • Hadi bakalim gorecegiz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bence 1. ve 4. gider =) şampiyonlar ligine =) yada 1.ve 3. =) en iyi ihtimal 1. ve 2. gider =) nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri anlamadım sanki son 2 yıldır lige ambargoyu koyan takımın adı GALATASARAY değil =)
  • 2 kere şampiyon olunca 4. yıldız olmuyo be kardeş. yanlış hesap var
  • uefa tahkim'den veya cas'tan cezanın ya tamamen kalkacağını ya da indirileceğini düşünüyorum...

3 temmuz sürecinde olduğu gibi bu olayda futbolcularımıza olumlu yönde yansıyacaktır. Maçlara daha motiveli, hırslı çıkacaklarını düşünüyorum...

Kısacası Şampiyonluk beklentim çok daha arttı...
  • Şampiyon siz olsanız bile şampiyonlar ligine biz gidiyoruz.
  • Başlamışlar gene.Kendilerini şampiyon ilan etmeler felan. Hesap yapıyorlardır şimdi. Gs yılda 50 maç yapsa ooo bunlar hem lig hem avrupa kaldıramaz oo şampiyonuz.
  • Volkan
    Gökhan Bruno Egemen Kadlec
    Topal
    Emre Alper
    Kuyt Webo Sow

Eğer Sow da giderse Stoch'un oynadığı düşünelim. Bu kadronun hücum hattı çok üretken değil ama taş gibi savunma var. Sow da gitmesse 4-4-2 falan da oynanır ve sapına kadar da şampiyonluk kovalanır. Ki durumun vahimliğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Çok kaliteli olmasa da orta düzey bi forvet alınır benim görüşüm.

• şimdiden bunu konuşmak çok saçma

• Evet ben de böyle düşünüyorum, bu sene ligin favorisi zaten Fener. Seneye de Fener olur.

• 2011-2012 sezonu başlamadan önce bir gsli arkadaşıma Selçuk İnan ile isimleri haberlerde dahi geçmiyorken dediğim söz geldi aklıma,"Selçuk'u kim alırsa o şampiyon olacak" demiştm. O da siz alacaksınız zaten demişti haberlerde gs ile adı geçmediği için.
    Hâlâ o arkadaşımın aklına geldiğinde sağda solda anlatır bu Selçuk İnan meselesini.
    2012-2013 sezonunun devre arasında Drogba ve Sneijder transferi olursa Gs 96-2000 yılları arası gibi üst üste şampiyonlukların geleceğini iddia etmiştim kendi çevreme üzülerek,üzülerek Sneijder'in hagi etkisi yaratacağını düşünmüştüm.
    Şimdilik Sneijder tahminim dışındaki hepsi tuttu,ne yazık ki 96-2000 yılları arası şampiyonluklardan daha fazlası olacak gibime geliyor,Gs kendi rekorunu geliştirecek gibi geliyor,ne yazık ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19o7_

2011-2012 sezonu başlamadan önce bir gsli arkadaşıma Selçuk İnan ile isimleri haberlerde dahi geçmiyorken dediğim söz geldi aklıma,"Selçuk'u kim alırsa o şampiyon olacak" demiştm. O da siz alacaksınız zaten demişti haberlerde gs ile adı geçmediği için.
    Hâlâ o arkadaşımın aklına geldiğinde sağda solda anlatır bu Selçuk İnan meselesini.
    2012-2013 sezonunun devre arasında Drogba ve Sneijder transferi olursa Gs 96-2000 yılları arası gibi üst üste şampiyonlukların geleceğini iddia etmiştim kendi çevreme üzülerek,üzülerek Sneijder'in hagi etkisi yaratacağını düşünmüştüm.
    Şimdilik Sneijder tahminim dışındaki hepsi tuttu,ne yazık ki 96-2000 yılları arası şampiyonluklardan daha fazlası olacak gibime geliyor,Gs kendi rekorunu geliştirecek gibi geliyor,ne yazık ki...

O kadar kolay değil. GS'ın 2 Yıldır şampiyon olması, fbnin eveli sene transfer yapamasından kaynaklanıyor. Tabiki kendileride güçlüler. Bunu göz ardı etmemek gerekir. Gs 4 Sene üst üste olduğunda fbnin kadrosu çok iyimi sanıyordun ? Unutma onlar 4 sene şamp. olduktan 1 sene sonramı ne biz 3.Sene üst üste şampiyonluğu tek maçta kaçırdık. Düşün bak gücü ve azmi.. Neyse sowun ve kuytun gideceğiniz düşünmüyorum. Giderse alves ve meireles gider. GS Clde zor bi gruba düşmezse, çeyrek ve yarı final hedefleyecektir. Buda 60 Küsür puan demek. Bizim elimizde ztk ile ile lig kalıyor. Lige asılırız. Bu sene şampiyoluğun 2 Adayından biri oluruz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.