Şimdi Ara

Peki size bu iki sene boyunca kim Sampiyon olacak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Volkan
    Gökhan Bruno Egemen Kadlec
    Topal
    Emre Alper
    Kuyt Webo Sow

Eğer Sow da giderse Stoch'un oynadığı düşünelim. Bu kadronun hücum hattı çok üretken değil ama taş gibi savunma var. Sow da gitmesse 4-4-2 falan da oynanır ve sapına kadar da şampiyonluk kovalanır. Ki durumun vahimliğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Çok kaliteli olmasa da orta düzey bi forvet alınır benim görüşüm.

Avrupa'dan men kararı yerli oyuncular üstünde motivasyonu arttırır ama yabancı oyuncular için aynı şeyi söylemek zor. Alves, Sow, Kuyt gibi adamlar bizim yerliler gibi bakmıyor olaya çünkü. Onlarda da aynı hırs oluşursa o zaman bu yıl zevkli bir lig izleriz hatta belki şampiyon Fenerbahçe bile olabilir ama ters tepme şansı da var aşırı motivasyonun.

• Galatasaray'in yeni yapacagi transferlerle birlikte Galatasaray sampiyonluk serisini surdurur. Galasaray bir hirs takimidir. Istersek 70 mac yapalim farketmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

İki sene önce sizde sadece 34 maç oynadınız. 34 maçta 9 puan fark koyduk ona ne diyeceksin?

Ayiptir sormasi 2 sene once siz kac mac oynadiniz? 60 felan mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolores O'Riordan

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

O degilde önumuzdeki iki sene lig 2. ve 3. sü gidecek cl ye...Garip olacak

Bence şampiyon olan takım gider dostum.

Yok hani biz ceza aldık ya o yüzden 2. ve 3. olanlar gidecek.
  • Şampiyonluğu düşünüyorsunuz dq fener küme dusmicek mi sanıyorsunuz ?

Kupa trabzona gidecek tazminat davasi ile hem trabzona hem yatırımcılara cok buyuk paralar ödenecek.

Tahmini zarar 300 milyon euro ve üzeri kendinizi hazırlayın bence bunları uzmanlar söylüyor.

• Bu sene ikinciliği bile zorlayabileceğiniz meçhulken 2 sene üst üste şampiyon olacağız demek pek manidar olmuş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Elimizdeki bazı oyuncular gidebilir, kaliteli yabancı zor getirirsin vs. Doğal olarak bunlar rakip takıma avantaj sağlıyor. 3 temmuz sonrası dağılan takımı ve gelen topculari hatirlayin

3 temmuzun devre asrında sow gelmişti
  •  Peki size bu iki sene boyunca kim Sampiyon olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OscaR Cardozo

quote:

Orijinalden alıntı: 19o7_

2011-2012 sezonu başlamadan önce bir gsli arkadaşıma Selçuk İnan ile isimleri haberlerde dahi geçmiyorken dediğim söz geldi aklıma,"Selçuk'u kim alırsa o şampiyon olacak" demiştm. O da siz alacaksınız zaten demişti haberlerde gs ile adı geçmediği için.
    Hâlâ o arkadaşımın aklına geldiğinde sağda solda anlatır bu Selçuk İnan meselesini.
    2012-2013 sezonunun devre arasında Drogba ve Sneijder transferi olursa Gs 96-2000 yılları arası gibi üst üste şampiyonlukların geleceğini iddia etmiştim kendi çevreme üzülerek,üzülerek Sneijder'in hagi etkisi yaratacağını düşünmüştüm.
    Şimdilik Sneijder tahminim dışındaki hepsi tuttu,ne yazık ki 96-2000 yılları arası şampiyonluklardan daha fazlası olacak gibime geliyor,Gs kendi rekorunu geliştirecek gibi geliyor,ne yazık ki...

O kadar kolay değil. GS'ın 2 Yıldır şampiyon olması, fbnin eveli sene transfer yapamasından kaynaklanıyor. Tabiki kendileride güçlüler. Bunu göz ardı etmemek gerekir. Gs 4 Sene üst üste olduğunda fbnin kadrosu çok iyimi sanıyordun ? Unutma onlar 4 sene şamp. olduktan 1 sene sonramı ne biz 3.Sene üst üste şampiyonluğu tek maçta kaçırdık. Düşün bak gücü ve azmi.. Neyse sowun ve kuytun gideceğiniz düşünmüyorum. Giderse alves ve meireles gider. GS Clde zor bi gruba düşmezse, çeyrek ve yarı final hedefleyecektir. Buda 60 Küsür puan demek. Bizim elimizde ztk ile ile lig kalıyor. Lige asılırız. Bu sene şampiyoluğun 2 Adayından biri oluruz.

Ufak at da civcivler yesin. 4 sene sampiyon olduktan sonraki sene fenerbahce, ondan sonraki sene yine biz sampiyon olduk. 6 senede 5 sampiyonluk.

• Galatasaray Slye 2 3 sene boyunca garanti olarak direk gidecegi icin, sampiyonlukta iddiasini daha da buyuttugu icin bunun yani sira Fenerbahce de kuculecegi icin korkmadan para dokerek transfer yapabilir bu bu da aradaki farki acacaktir .

• quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Elimizdeki bazı oyuncular gidebilir, kaliteli yabancı zor getirirsin vs. Doğal olarak bunlar rakip takıma avantaj sağlıyor. 3 temmuz sonrası dağılan takımı ve gelen topculari hatirlayin

3 temmuzun devre asrında sow gelmişti

Hocam zaten yazın patladı olay tıpkı şimdi olduğu gibi. Nianglar luganolar santoslar gidip saatciler geldi :D zaten dediğin gibi devre arasında geldi sow çünkü bir sonraki sezon için bir sıkıntı yoktu ve ilk sene için alacagi ücret çok iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

quote:

2011-2012 sezonu başlamadan önce bir gsli arkadaşıma Selçuk İnan ile isimleri haberlerde dahi geçmiyorken dediğim söz geldi aklıma,"Selçuk'u kim alırsa o şampiyon olacak" demiştm. O da siz alacaksınız zaten demişti haberlerde gs ile adı geçmediği için.
    Hâlâ o arkadaşımın aklına geldiğinde sağda solda anlatır bu Selçuk İnan meselesini.
    2012-2013 sezonunun devre arasında Drogba ve Sneijder transferi olursa Gs 96-2000 yılları arası gibi üst üste şampiyonlukların geleceğini iddia etmiştim kendi çevreme üzülerek,üzülerek Sneijder'in hagi etkisi yaratacağını düşünmüştüm.
    Şimdilik Sneijder tahminim dışındaki hepsi tuttu,ne yazık ki 96-2000 yılları arası şampiyonluklardan daha fazlası olacak gibime geliyor,Gs kendi rekorunu geliştirecek gibi geliyor,ne yazık ki...

O kadar kolay değil. GS'ın 2 Yıldır şampiyon olması, fbnin eveli sene transfer yapamasından kaynaklanıyor. Tabiki kendileride güçlüler. Bunu göz ardı etmemek gerekir. Gs 4 Sene üst üste olduğunda fbnin kadrosu çok iyimi sanıyordun ? Unutma onlar 4 sene şamp. olduktan 1 sene sonramı ne biz 3.Sene üst üste şampiyonluğu tek maçta kaçırdık. Düşün bak gücü ve azmi.. Neyse sowun ve kuytun gideceğiniz düşünmüyorum. Giderse alves ve meireles gider. GS Clde zor bi gruba düşmezse, çeyrek ve yarı final hedefleyecektir. Buda 60 Küsür puan demek. Bizim elimizde ztk ile ile lig kalıyor. Lige asılırız. Bu sene şampiyoluğun 2 Adayından biri oluruz.

Ufak at da civcivler yesin. 4 sene sampiyon olduktan sonraki sene fenerbahce, ondan sonraki sene yine biz sampiyon olduk. 6 senede 5 sampiyonluk.

Haklısın 2003 2005 miş o son maçta 3.yü kaçırdığığımız. Arada 2 sene varmış. Çok atmışım az. 4 Sene şampiyonlukla iyi övünmelisin. 15 Sene üst üste şampiyon olamadın çünkü.

• GS 3 yıl boyunca Cl garanti buda demekki ekstradan fazla para demek GS için maddi imkanlar büyürken, Fb için küçülüyor Fener yabancı oyuncu getirmekde, zorlanırken Biz daha rahat oyuncu getiricez geçen seneki başarılar tekrarlanırsa en az Porto seviyesine çıkar bizim takım arada maddi olarak fark açılacaktır artık Türk oyuncular içinde ilk tercih Gs olur.
  • yahu kimsede dememişki fb transfer için kredi aldı transfer yaptı bu paralar nası ödnecek fener kadroyu şl için yaptı ama şlye gidemiyor şlden parada gelmiyor fbyi çok zor günler bekliyor mecburen oyuncu satacaklar oyuncu satarlarsa güç kaybederler satmazlarsa maddi olarak çok zorlanırlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısın 2003 2005 miş o son maçta 3.yü kaçırdığığımız. Arada 2 sene varmış. Çok atmışım az. 4 Sene şampiyonlukla iyi övünmelisin. 15 Sene üst üste şampiyon olamadın çünkü.

14 sene şampiyon olamadım, maddi sıkıntılardan futbolcularım antremana çıkmadı, 23 sene basketbolda şampiyon olamadım, dünya yıldızı olur umuduyla getirdiğim ribery'nin maaşını ödeyemedim, sezonu eksi averajla 8. bitirdim, rakiplerimden fark yedim. Tüm bunlara rağmen ait olduğum camianın adına leke sürdürmedim, emek hırsızlığı yapmadım, kirli oyunlar oynamadım, ''biz maçın sadece sahada kazanılmayacağını öğrendik'' şeklinde başkanıma açıklama yaptırtmadım, mapus damlarına düşmüş bir zatı kulubün başında oturtmadım, milyonları kandırarak arkamda sürüklemedim. Ben kim miyim ? Ben Galatasarayım !

• quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

yahu kimsede dememişki fb transfer için kredi aldı transfer yaptı bu paralar nası ödnecek fener kadroyu şl için yaptı ama şlye gidemiyor şlden parada gelmiyor fbyi çok zor günler bekliyor mecburen oyuncu satacaklar oyuncu satarlarsa güç kaybederler satmazlarsa maddi olarak çok zorlanırlar.

Fb maddi olarak hic sikinti yasamadi bu zamana kadar merak etmeyin siz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

14 sene şampiyon olamadım, maddi sıkıntılardan futbolcularım antremana çıkmadı, 23 sene basketbolda şampiyon olamadım, dünya yıldızı olur umuduyla getirdiğim ribery'nin maaşını ödeyemedim, sezonu eksi averajla 8. bitirdim, rakiplerimden fark yedim. Tüm bunlara rağmen ait olduğum camianın adına leke sürdürmedim, emek hırsızlığı yapmadım, kirli oyunlar oynamadım, ''biz maçın sadece sahada kazanılmayacağını öğrendik'' şeklinde başkanıma açıklama yaptırtmadım, mapus damlarına düşmüş bir zatı kulubün başında oturtmadım, milyonları kandırarak arkamda sürüklemedim. Ben kim miyim ? Ben Galatasarayım !

Aklın başındamı ? Dediklerini ben mi yaptım. Adam olsam değişik dğeişik şeyler yazmasın. Ama size göre şikeyi taraftarlar yaptı nede olsa. Herşey müstahak bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

GS 3 yıl boyunca Cl garanti buda demekki ekstradan fazla para demek GS için maddi imkanlar büyürken, Fb için küçülüyor Fener yabancı oyuncu getirmekde, zorlanırken Biz daha rahat oyuncu getiricez geçen seneki başarılar tekrarlanırsa en az Porto seviyesine çıkar bizim takım arada maddi olarak fark açılacaktır artık Türk oyuncular içinde ilk tercih Gs olur.

2 seneden bir mok olmaz zaten gecmiste de bunu gorduk. ayrica Kasimpasa cart curtla emin ol 2 seneye kalmaz on eleme oynamaya baslarsin ki Cl olayi bundan bayagi etkilenir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

GS 3 yıl boyunca Cl garanti buda demekki ekstradan fazla para demek GS için maddi imkanlar büyürken, Fb için küçülüyor Fener yabancı oyuncu getirmekde, zorlanırken Biz daha rahat oyuncu getiricez geçen seneki başarılar tekrarlanırsa en az Porto seviyesine çıkar bizim takım arada maddi olarak fark açılacaktır artık Türk oyuncular içinde ilk tercih Gs olur.

2 seneden bir mok olmaz zaten gecmiste de bunu gorduk. ayrica Kasimpasa cart curtla emin ol 2 seneye kalmaz on eleme oynamaya baslarsin ki Cl olayi bundan bayagi etkilenir

Dediğinden bir şey anlamadım Paşa ne yapıyor?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.