Bildirim
Peki siz nasıl park ediyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Is çıkışında unutmazsam, nasıl park ettiğimin resmini atarım. Öyle bi yanaştımki dubalara neredeyse bi araçlık yer daha açtım. % 90 dingilin biri yine dibime sokulacak, kapıyı bile zor açarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parkı geçtim insanlar akan trafikte dörtlü falan yakmadan şeridin ortasında bekleyip gördüğü arkadaşlarıyla muhabbet ediyor. Geçen inadına sağ şeritte( yol iki şeritli) midye alan adamı bekledim, sağ tarafımız dikey park yeri ve boş yer vardı rahat 3 4 dakika bekledim adamı. Arkadan vursak biz suçluyuz anasını satiyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçenlerde aracımı park ettim. sonra baktım arkamda tek kapı küçük arabalar sığamicak kadar yer kalmış. dedim girmeye çalışıp sürtmesinler tamponuma diye ortaladım. bir palio girmeye çalışmış ucu dışarda çapraz parketmiş tamponumu sıyırmış kapkara etmiş köşeyi. yok vallahi hiçbirşey durduramaz bizim milletimizi. Adam range roverla otoparkın karşısındaki kaldırımın mantarını sökmeye çalışıyordu parketmek için. -
Ben gerekirse bir iki dakika mı verip tam ortalarım hem kendi aracımı hem başkalarının aracını korumuş olurum, acelem varsa gider en tenha alana çeker ama yine de burada gösterilenler kadar aşırı bir şekilde bencillik yapmam, bunu toplum ne der diye değil kendim böyle istediğim için yapıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben geri geri park ediyorum -
-
Ben yamuk park ediyorum!
Corolla'nın geri vites kamerasına bakarak ne zaman park etsem araba yamuk oluyor, artık aynalara bakıyorum, çok yaklaşınca ekrana bakıyorum.
Park sensörü de yok 2016 corolla'da
Bu arada tabi ki de geri geri park ediyorum. Aracın motoru soğukken hidrolik soğukken zorlamak gereksiz, bir de acil çıkman gerekirse vakit kaybını önler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 23 Mart 2017; 15:22:2 > -
Bulduğum ilk boşluğa park ediyorum.Bizim sokak otopark sorunu had safhada 2 dk fazla hiç bir yer boş kalmaz.
Bazen öyle oluyor ki önündeki arkandaki araçlar gidiyor sen sap gibi kötü park etmiş olarak görünüyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kaldırıma ya da kenara olabildiğince yanaşıyorum ki yanıma gelen kişi çizmesin (özellikle avm otoparkında) -
A sınıfı, B sınıfı cücük araçları yamuk yumuk parketmeyi başaranların ehliyetlerine sorgusuz sualsiz el koymak gerekiyor. 2 çizginin arasına 3 metrelik arabayı düzgün sokamayan insanlarla aynı yollarda araba sürmek korkutuyor açıkçası. -
Sanki photoshop gibi ama gerçekse yönetici eğlenceli adammış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X