Şimdi Ara

PEJO 207 Marş basmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım pejo 207 1.4 trendy az önce çıkışı taktım anahtarı basıyorum marşa tık diyor kalıyor.marş sesi gelmedi.farlar teyp ışıklar yanıyor marş yok. 10 defa denedim hep aynı akü yeni sayılır kutup başlarıda normal gözüküyor baktım bi anormallik yok.sabaha bi ustaya baktıracağım bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan536

aracım pejo 207 1.4 trendy az önce iş çıkışı taktım anahtarı basıyorum marşa tık diyor kalıyor.marş sesi gelmedi.farlar teyp ışıklar yanıyor marş yok. 10 defa denedim hep aynı akü yeni sayılır kutup başlarıda normal gözüküyor baktım bi anormallik yok.sabaha bi ustaya baktıracağım bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

ah şu peugeotlar özellikle 200 serisi hep sorun çıkarırlar ,ya marş motoru gitti ya da marş motoruna giden bağlantılarda kopukluk,,sorun var.

Sabah çalışan araç,akşam çalışmaması ilginç.Bizim 98 clio bide o kadar marşa yüklenmeme rağmen,bazen ateşleme yapmıyor 9-10 defa bastığımda oluyor,maşallahı var, taş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: xenon_06

quote:

aracım pejo 207 1.4 trendy az önce iş çıkışı taktım anahtarı basıyorum marşa tık diyor kalıyor.marş sesi gelmedi.farlar teyp ışıklar yanıyor marş yok. 10 defa denedim hep aynı akü yeni sayılır kutup başlarıda normal gözüküyor baktım bi anormallik yok.sabaha bi ustaya baktıracağım bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

ah şu peugeotlar özellikle 200 serisi hep sorun çıkarırlar ,ya marş motoru gitti ya da marş motoruna giden bağlantılarda kopukluk,,sorun var.

Sabah çalışan araç,akşam çalışmaması ilginç.Bizim 98 clio bide o kadar marşa yüklenmeme rağmen,bazen ateşleme yapmıyor 9-10 defa bastığımda oluyor,maşallahı var, taş gibi

Marş motoruyla alakası yokmuş hocam.Kablo çıkmış yerinden.Haklısın arıza veriyor araç ama seviyoruz işte napalım ilk arabam:))

• quote:

Marş motoruyla alakası yokmuş hocam.Kablo çıkmış yerinden.Haklısın arıza veriyor araç ama seviyoruz işte napalım ilk arabam:))

Benimde peugeotların ön konsol ve direksiyon stili,tasarımı çok hoşuma gidiyor ama uğraştırması zorlar,malum bütçe yok.Normalde 106 alacaktık ama clio aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenon_06 -- 29 Mayıs 2012; 10:26:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenon_06

quote:

Benimde peugeotların ön konsol ve direksiyon stili,tasarımı çok hoşuma gidiyor ama uğraştırması zorlar,malum bütçe yok.Normalde 106 alacaktık ama clio aldık

Cliolarda marşa basılıp, marş bastığı halde çalışmama sorunu varsa manyetik kaptör kontrol edilmesi gerek. forumda başına gelen arkadaşların devamlı anlattığı birarıza . kaptör bağlantı kablolarıda gevşemiş veya kırılmış olabilir.

• aslan536 kullanıcısına yanıt
    Usta o kablo hangi kabloydu acaba hatırlarmısın 11 yıl geçmiş ama bi şansımı denemek istedim :) benim aracta aynı kontak açıyor marş basmıyo tık diyo kalıyo tıkıt derken kapı kollarındaki ışıklar yanıp sönüyo o esnada sigortadanmı yapar sigortalarada baktım hepsi sağlam varmı bildiğin bişey :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Clio Marş Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.