Şimdi Ara

Palio - Marş basıyor, motor çalışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Arabam, 1999 1.6 16V Palio.

    Bu sabah arabayı çalıştırdım (sorunsuz çalıştı). Önümde bir araba vardı, çıkabilmek için 1-2 m geriye doğru aldım arabayı, birden stop etti. Stop ettikten sonra bir daha çalıştıramadım. Bir ara marşda düzgün basmıyor gibi düşündüm, vurdurmaya çalıştım yine çalışmadı. Şu anda marş basıyor ama motordan hiç ses gelmiyor.
    Araç LPG'li, benzin çeyreğin altına düşmüştü. 2 gün önce birden ikaz lambası yandı. Benzin pompasından yapabilir diye düşünüyorum.
    Birde dün akşam çok yağmur vardı, su birikintili yollarda gitmek zorunda kaldım. Herhangi bir yerine su değdiyse araç yine bu problemi yapar mı ?



  • büyük ihtimalle benzin pompası
  • Yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi benzin pompası olabilir benim başıma gelen benzer olayda ise beyin anahtarı okumamıştı aynı belirtiler vardı.
  • triger kayışı kopmuştur ustaya göster
  • Aynı sorun bende de oldu 2001 1.6 16 walf Palio aracımı severek aldım ve 2023 12 ay itibari ile 27 bin TL gibi Hayri sayılır bir harcama yaptım akşam işten eve dönmek için bindim marş basmasına rağmen çalışmadı LPG den diye düşündüm usta çağırdım. Baktı ve ateşleme sorunu dedi sabah alacaktı aracı hallederiz dedi zeki ya bizim ustalar ne koparsam kar mantığı ile sonra formlara bakayım dedim ve benzin bitme ihtimalini düşünerek akşam tekrar aracın yanına 1 bidon benzinle gittim ve tak diye çalıştı 😂😂😂 gösterge arızalı çıktı yani aman diyeyim dikkat edin bu arada aracı yeni aldığım için huyunu suyunu bilemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.