Şimdi Ara

Pederi Galiba İkna Edeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dedim baba, beni arsa işine sen soktun şimdi askere gider tecili bozarsam yatırımlar ne olacak? Bana hak verdi ses çıkaramadı.

Bir alaman devinin ceosu tanıdığı var dedi cv'yi şu arkadaşa gönder bir baksın boşluk varsa sana yer ayarlar dün gittim cv'yi gönderdim.

Tanıdıklara her yere haber saldım bakalım ne olacak. Kendim de arıyorum. Para bulmam lazım dedikçe galiba başına gelecekleri gördü.

İnşallah zaferle sonuçlanır şu süreç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Baban niye seni zorla askere göndermeye çalışıyor ? Zaten normal olanı ne zaman gideceğine senin karar vermen. Bedelli yapıyorsan ve parasını o veriyorsa başka tabi

• dsaewq D kullanıcısına yanıt

Bedelli değil bana diyor ki en uzun dönemi yap gel. Yıllardır aynı mevzu. Ben diyorum ki askerden döndüğümde iş bulamazsam ne olacak? Onun derdi askere gideyim, evlenecek birisini bulup evleneyim evden gideyim fakat planları o kadar basit değil.

Başından atmak istiyor fakat ben de zaten aile evinde kalmayı istemiyorum, kendimi geliştirmem için yıllarca zorluklarla uğraştım ona yasak buna engel vs derken iş buraya geldi. Sorun ne biliyor musun? Her seferinde kendi isteği olacak. Onun bulduğu kızla evlenecem, onun dediğini yapacağım benim isteklerimin bir önemi yok.

Son dönemlerde beni dinlemeye başladı önceden gram dinlemiyordu.

• En nefret ettiğim şey özgürlüğümün kısıtlanması. Mümkün olan en kısa sürede ayrı eve çıkmaya çalış. Benim yüksek lisans devam ettiği için askerlik tecilli. Bitince de 1 sene daha tecil ettireceğim  

• Ne yap ne et askerliği aradan çıkar erkek adaylar için askerlik durumu karar verici unsur olabiliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

İlk kasayı dolduracağım, sonrasında öyle bir sistem kuracağım ki, işsiz kalsam bile o devir daimle para akışı devam edecek. Benim hayatımı kurtaracak kurtuluş bileti bu olmalı.

Askere gitmek kolay iş. Fakat önce finansal kurtuluş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 13 Mayıs 2025; 21:2:39 >
  • Öyle bir sistemi nasıl kurmayı planlıyorsun kafanda bir şey var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annemi nasıl ikna ederim?
    12 yıl önce açıldı
    ANNEM İNTİHAR EDECEĞİM DİYOR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Kafamda gayet güzel planlar mevcut.

Fakat ilk önce bana nefes alacak alan gerek. Sonrasında parayı yöneterek kazançlarımı katlayacağım belli hedefleri gerçekleştirme peşine düşeceğim.

Bu sistem hepimizi fakirleştiriyor, müesses nizamın kurduğu bu düzen beni, seni hepimizi fakirleştiriyor, Dünyanın en riskli borsasında 4 seneye gireceğim direniyorum batmadım. Burada ben kasa yönetimini sağladım ve başarılı oldum ve sadece bu amaçlarımı gerçekleştirmek için biraz daha malzeme ve yakıta ihtiyacım var.

Çalışmak güzel bir şey fakat kendime çalışırsam güzel. Başkasını zengin etmek istemiyorum ben.

• Başarılarının devamını dilerim

• Bugün ona gösterdiğim ve anlattığım şeylerden sonra ikna oldu gibi. Bilmiyorum bakalım ne olacak. Buradan parayı bulmam gerektiğini kendisine anlattım. Ürünlerin %90'ının bu boğada çıkıp yok olup gideceğini bu yüzden zamanında satmak zorunda olduğumu anlattım. Elimde olan grafiklerle kanıtlarla ve matematiksel verileri gösterdim.

Umarım başarırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 13 Mayıs 2025; 23:29:14 >

Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.