Şimdi Ara

İntihar edeceğim yetti artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gören zayıflamışsın zayıfsın ye kilo al diyor artık burama kadar geldi üstüme hiçbir şey yakışmıyor kızlara karşı özgğvensizinim güçsüzüm cılızım zargana olmak suç mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Üni 8. Sınıfım ve okuldan atılma riskim var. Eğer yks ile okuduğum bölümü tekrar kazanamazsam okuldan atacaklar.
    Yks sonuçlarını bekliyorum, kazanamazsam 2. seçenek olarak kafama sıkmayı düşünüyorum.

Kilo alınır bu kadar basit meseleleri kafana takma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya girdikten sonraki ruh halim

• Kafanda çok büyütmüşsün, kafanı topla sonra başla çalışmalara. Fazla ye, spor yap

• senin gibiydim 55 kilolardan 75e çıktım şu an 63üm 70 falan olsam iyi

kızları halledersin sıkıntı yok ben de 2 tane var şu an 👅

• Daha geçen alfayım diyordun psikolojik bozuklukta allah katına ulaşmış insan seni

• meola147of kullanıcısına yanıt

meola147of ne demek?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam dert etme bende senin gibiydim malesef biz kaslanmadan pek kilo alamıyoruz ben çok denedim olmuyor

2 günde 1 şınav çek 3x8

zamanla sırt çantanı sırtına takarak yap ve bu sırt çantasının içine kitap koy ağırlık yapması için ağır birşeyde olabilir ama zamanla ağırlığı artsın

barfiks çekebileceğin bir yer varsa harika olur bulamazsan git sırt çantasıyla biceps çalış dambıl gibi kullan

bacak içinde lunge yap internetten bakabilirsin onuda yine aynı şekil sırt çantasıyla yap

ailenin maddi durumu nasıl bilmiyorum ama kilon az olduğu için çok fazla protein ihtiyacın yok karbonhidratta ucuz makarna pilav falan

zamanla çok güzel olucak vücudun dert etme sağlığın yerindeyse

kız meselesi öyle malesef bu ülkede abazalar yüzünden kız bulmak çok zor olmuş hepsi kendini birşey sanıyor malesef halbuki kendilerinin manken gibi fizikleri yok

sıkma canını değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: 120205044

Üni 8. Sınıfım ve okuldan atılma riskim var. Eğer yks ile okuduğum bölümü tekrar kazanamazsam okuldan atacaklar.
    Yks sonuçlarını bekliyorum, kazanamazsam 2. seçenek olarak kafama sıkmayı düşünüyorum.

Kilo alınır bu kadar basit meseleleri kafana takma.

hocam sakın öyle birşey yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: ısıda

hocam sakın öyle birşey yapma

Alıntıları Göster

2021'de üniversiteden atılıyorum, seçeneklerim:

2021 yks ile aynı bölümü tekrar kazanmak

af çıkmasını beklemek

sıkma

• 120205044 kullanıcısına yanıt

Neden atılıyorsun hocam? Üniversite bitirme süresi diye bir şey vardı sanırım onunla ilgili mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

Neden atılıyorsun hocam? Üniversite bitirme süresi diye bir şey vardı sanırım onunla ilgili mi?

atılma 2014 te geldi, ben 2012 girişliyim. Normalde beni etkilememesi lazım ama nasıl oluyorsa etkiliyormuş, benim de 4-5 ay önce haberim oldu. Şuan 1 sene kaldı ama 2 senelik dersim var.

Önceden bilseydim dükkanı kapatır direkt dersle ilgilenir bitirirdim ama bilmiyordum.

Sıkma canını hocam. Umarım düzelir her şey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

Sıkma canını hocam. Umarım düzelir her şey.

sanmıyorum

Hocam bir yolu bulunur düze çıkarsınız elbet. Benim okul hayatım da rezalet gidiyor sınıfta kaldım bu yıl ama bir şekilde yoluna gireceğine inanıyorum. Umarım istediğiniz gibi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Merkezi yatay geçiş ile başka üniversitenin aynı bölümüne geç süre sıfırlanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Nutec

Merkezi yatay geçiş ile başka üniversitenin aynı bölümüne geç süre sıfırlanır

uzatanlar yatay geçiş yapabiliyor mu

Evet

• Nerene kadar geldi hocam?

• Nutec N kullanıcısına yanıt

Maalesef sıfırlanmıyor. Önceki bölümde okuduğun dönemleri de azami süreye dahil ediyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.