Şimdi Ara

pdf dosyasından yazı nasıl kopyalanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oecd'nin sitesinden ödev için bir dosya indirdim. fakat dosya açılınca for only read yazıyor. select text dediğinde yazıları seçiyor ama kopyalama yapmıyor. bu dosyadan nasıl yazı kopyalarım. lütfen yardımcı olun

• bu dosya kopyalamaya karşı korumalı olduğundan birşey yapamazsın...
    hatta bir ocr reader'la (mesela fine reader) okutmaya kalksan bile hata verecektir dosya..
  • bir yolu olmalı mutlaka bilen vardır. bunlar için programlar yok mudur.
  • abby fine reader le nadir_en in dedigi gibi okuttum ama karman çorman bir şeyler çıkıyor.
  • google "pdf to word" yazarsan bir sürü sonuç çıkar. soldi pdf yi öneririm

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 10 Ekim 2006; 15:04:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehckelem

google "pdf to word" yazarsan bir sürü sonuç çıkar. soldi pdf yi öneririm

kolay gelsin

korumalı pdf dosyalarını bu programlarla word'e falan çeviremezsin...

ama pdf-recover gibi bazı programlar var bu iş için, ama ben daha önce denemedim...

http://www.topshareware.com/PDF-Recover-download-10411.htm
    quote:

PDF-Recover can be used to decrypt protected PDF files, which have "owner" password set.
    PDF-Recover will allow to open decrypted files in any web browser with Acrobat Reader - without any restrictions.
    PDF-Password creates a 1:1 copy of your PDF-file without any password limitations, that means you can set edit, copy, print functions enabled and so on.

Also a 128-bit encryption is supported.

• lisanslı Reader olursa bu haklarınız aktif oluyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PDB DOSYALARI NASIL AÇILIR??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce o dosyayı printer den yazdır. Sonra Türkçe'yi destekleyen bir OCR programıyla word'e aktar. Bu kadar
  • bazı ocr progrmları rsimden tarama yapıyor. boş yere kağıt ziyan etme. printscr tuşu ile sayfaları paintte resim olarka kaydet. bahsettiğim özellikte bir ocr programı bulursan ordan worde atarsın
  • Ben bir ara bunu cözmüstüm cok ugrasmana gerek yok bunun icin iki adet program indirmen gerekiyor. Bu programlar acrobat in scrip lerini iptal ediyor ve sen istedigini yapabiliyorsun. Google de free pdf diye arattir. ben böle bulmustum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.