Şimdi Ara

PDB DOSYALARI NASIL AÇILIR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde bir belge var.sonu pdb olarak bitiyor.tıkladığımda notdefterinde açıyor ancak anlamsız yazılar ve harfler çıkıyor.bu pdb uzantılı dosyaları hangi programla açabilirim acaba??

• Adobe Reader dene diyecem ama o PDF dosyalarını açıyor belki senin elindeki dosyayıda açabilir
  • Docreader
    Bunula açabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_U_S_T_A_F_A

Docreader
    Bunula açabilirsin...

docreader ' ı denedim olmadı.İsilo adlı programdan bahsettiler. Yüklemin ama çalıştıramadım.Başka önerilerinizide bekliyorum.
  • Yaptığım aramalarda bir çok yerde docreader öneriyorlardı... Bu yüzden onu önerdim... Sana verdiğim linkte bir de örnek dosya olması gerekiyor... Neyse...
    İndirdim demişsin ama yine de ben isilonun linkini vereyim... (Yalnız isilo demo sürümü bu)

İsilo4.32 for Windows

İsilo nun kullanımını da kısaca anlatayım... (Aslında docreaderla aynı)
    İsilo yu çalıştırdıktan sonra File>Open yolunu izleyerek veya file yazısının altında yer alan ok işaretli klasörü tıklayıp açmak istediğin dosyayı seçiyor ve açıyorsun... bu kadar...

Aslında neden çalıştıramadığını yazarsan daha çok yardımcı olabileceğimi düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_U_S_T_A_F_A -- 6 Mart 2006; 12:36:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.