Şimdi Ara

Bir setup dosyası nasıl oluşturulur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk öncelikle merhabalar diyelim ve sorumuzu yöneltelim. Aslında soru gayet net ve açık . Amacım bir setup , kurulum dosyası oluşturmak. Şu oyunlardaki setup dosyaları gibi sizin anlıyacağınız... Mesela atıyorum , herhangi bir CD deki klasör ve exeleri , yaptığım setup dosyası aracılığı ile ,belirttiğim hedef klasöre atacak ; gerekirse kurulumdan sonra gösterdiğim bir exe yi çalıştıracak . Demek istediğim komple bir setup dosyası değil sadece şu CD nin içindeki şu dosyaları ve exeleri ;tabi oluşturduğum setup dosyası da o CD nin içinde olacak ; şu klasöre taşı isteğe bağlı olarak kurulumdan sonra gösterdiğim exe'yi çalıştır . Bir text dosyasına herhangi bir kod yazılıp dosya uzantısını exe yapıp onu çalıştırarak bir şey yapılabilir mi acaba diyorum ama işin içinden çıkamadım bir türlü . Install Creator diye bir program kullandım o da winrar programı gibi bir şey çıktı . Yani dosyaları topluyor içine , belirttiğin yere çıkartıyor. Anlattığım gibi benim istediğim bu değil . Sadece boyutu kb larla ölçülen bir exe dosyası istediğim . Bu arada umarım doğru yere yazmışımdır . Göz rahatsızlığı vermek istemem ne de olsa . Ayrıca bütün kod üstadlarına buradan saygılarımı iletirim . Kolay gelsin ...

• setup factory programi güzel bi çözüm olabilir...
  • .net ile setup projesi oluşturup dediğin olaylar halloluyordu en son hatırladığım onu kullanabilirsin. yada nsis.sourceforge.net adresinde nullsoftun (winamp i yapan abiler) bir scriptable installeri var... kolay gelsin.
  • http://www.yazilimgunlugu.com/Articles.aspx?CategoryID=5 kendime ait olan( serkan topkan yazara ait makaleler) e bakarsın umaraım yardımcı olacaktır. Veya burada aratırsan visual studio 2005 ile setup oluşturma diye buradaki makalemde çıkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilecom -- 10 Temmuz 2007; 12:02:43 >
  • Çok teşekkür ederim Ustalarım .... Çok sağolun.Mutlaka yardımı dokunur.
  • bence install shiled kullan çünkü hem stabil çalişiyo hem de setup sırasında dosyaları bozma ihtmali çok az
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.