Şimdi Ara

PCX ARIZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır aldığım pcx motorumda soğukken ilk gaz verdiğimde sanki motor gaz yemıyor geç tepki veriyor sonra düzeliyor sevise sorduğumda sıfır motor olduğu için 1000 km düzelir dediler bana pek inandırıcı gelmedi fikri olan yada aynı sorunu yaşanyan varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bunu en iyi pcx grupları bilir. PCX facebook yada scooter forumlarına danış derim.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Teşekürler

• Bujileri kontrol ettir ,adamın dediği doğru rodaj süresince bu gibi olaylar normal ,rodaj motorun düzenli çalışması için parçaların uyumu için gerekli km düzenidir.
    Özellikle büyük motorlarda rodaj süresince anı gaz acislari yada yüksek hızlarda kullanırsanız motor ömrünü ciddi şekilde azaltirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lithran kullanıcısına yanıt
    Zaten 50 km hız bile yapmıyorum sehir içi servisler uğraşmamak için değişik bahaneler sunuyor oyuzden kafama takıldı bekleyip görücez teşekürler

• Cgds833 C kullanıcısına yanıt

Bir başka sebebide ,gaz telinin kontrolü,fabrikasyon bir boşluk olabilir .Bu sorun yüzünden normalden daha geç gaz tepkisi veriyor olabilir.

Elin bu işlere yatkın değilse mecbur servis yada mahalle arası bir yerde gosterebilirsin.

Blok ve elektrik harici ufak sorunlar garanti kapsamını bozmayacagini mantıken söyleyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lithran kullanıcısına yanıt
    Teşekürler servis önünde bekleyip rodaj bakımına gelenlere sormak gelıyor aklıma😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford focus motor sistem arızası
    14 yıl önce açıldı
    Opel ASTRA H Arıza Göstergesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cgds833 C kullanıcısına yanıt
    Rodajdan sonra aynı şey olursa kusurlu olabilir.Bende de 1.5 ay önce aldığım PCX var.Avrupa ve TR kullanım klavuzlarında 10w30 MB scooterlar için yağ kullanılması söyleniyor ama bayiler 10w40 MA yağ koyup 3000km’de bir bakım içi servise çağırıp yağ değişimi yapıyormuş.Yine Avrupa ve TR klavuzda belirtilen yağ kullanıldığında PCX için 6000km,Forza için 12000km yazıyor.Ben garanti dışı olmasını göze alarak Motul 10w30 MB serisi yağ değişimi yaptırdım.Yemin ederim motorun gidişi değişti,hafif titremeler oluyordu onlarda gitti.Sanki başka bir motora binmiş gibi oldum.Honda motor servisleri maalesef 10w40 MA serisi koyuyor.Honda TR bu işe bir el atmalı.Bizim Avrupa’daki insanlardan ne farkınız var?Servis mi zengin edeceğiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiligBitig -- 1 Eylül 2023; 12:24:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.