Bildirim
Hyundai getz arıza uyarısı anlamı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Yakit filtresi uyari isigi (sadece dizel araclar icin)
Benim getzim yok. Hatta su anda hyundai arabam da yok. Nasil mi biliyorum peki bunun anlamini?
Google'a sadece getz uyari lambalari yazdim. Karsima cikan ilk seye tikladim. Ve ogrendim.
Hatta eps de elektronik park freniymis.
Buraya konu acip bekleyene kadar bunu yapsaydin hem benden laf yemezdin hem de daha cabuk sonuca ulasirdin. Baskalarina bel baglama. Ben sana abs arizasi desem de inanmak zorunda kalacaktin. Allah'tan iyi niyetli bir kisiye denk geldin ve sana balik tutmayi ogretti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Trabzonlular genelde agresif oluyor ama bu sefer haklıda galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Elektronik park freni değil hocam Electric Power Steering ışığı bu araçlarda direksiyon elektrikli olduğu için.quote:
Orijinalden alıntı: ali bey amca
Benim getzim yok. Hatta su anda hyundai arabam da yok. Nasil mi biliyorum peki bunun anlamini?
Google'a sadece getz uyari lambalari yazdim. Karsima cikan ilk seye tikladim. Ve ogrendim.
Hatta eps de elektronik park freniymis.
Buraya konu acip bekleyene kadar bunu yapsaydin hem benden laf yemezdin hem de daha cabuk sonuca ulasirdin. Baskalarina bel baglama. Ben sana abs arizasi desem de inanmak zorunda kalacaktin. Allah'tan iyi niyetli bir kisiye denk geldin ve sana balik tutmayi ogretti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Gerçekten şu konuyu açana kadar biraz interneti kullanmayı öğrenin artık ya. Yıl olmuş 2020 bu kadar basit şeylere bile konu açmak nedir. Yaz google a getz gösterge paneli diye bak ya da aracın kullanım kılavuzunda gösterge paneli sayfasına gel bak. Kullanım kılavuzu da var internette pdf olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Benim getzim yok. Hatta su anda hyundai arabam da yok. Nasil mi biliyorum peki bunun anlamini? Google'a sadece getz uyari lambalari yazdim. Karsima cikan ilk seye tikladim. Ve ogrendim. Hatta eps de elektronik park freniymis. Buraya konu acip bekleyene kadar bunu yapsaydin hem benden laf yemezdin hem de daha cabuk sonuca ulasirdin. Baskalarina bel baglama. Ben sana abs arizasi desem de inanmak zorunda kalacaktin. Allah'tan iyi niyetli bir kisiye denk geldin ve sana balik tutmayi ogretti. |
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kredi kartına 36 ay taksitle araba
- fotoğrafsız emniyet kemeri cezası
- opel corsa elektrikli alınır mı
- rektefiyeden sonra dikkat edilmesi gerekenler
- park sensörü sürekli ötüyor
- audi q3 2026
- ford mustang mach-e fiyat
- en iyi araç telefon tutucu
- tesla juniper fiyat
- ford custom elektrikli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı