Şimdi Ara

Hyundai getz arıza uyarısı anlamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu uyarıyı veriyor anlamı ne demek biliyor musunuz ? Teşekkürler şimdiden

Hyundai getz arıza uyarısı anlamı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yakit filtresi uyari isigi (sadece dizel araclar icin)

Benim getzim yok. Hatta su anda hyundai arabam da yok. Nasil mi biliyorum peki bunun anlamini?

Google'a sadece getz uyari lambalari yazdim. Karsima cikan ilk seye tikladim. Ve ogrendim.

Hatta eps de elektronik park freniymis.

Buraya konu acip bekleyene kadar bunu yapsaydin hem benden laf yemezdin hem de daha cabuk sonuca ulasirdin. Baskalarina bel baglama. Ben sana abs arizasi desem de inanmak zorunda kalacaktin. Allah'tan iyi niyetli bir kisiye denk geldin ve sana balik tutmayi ogretti.
  • Yakit filtresi uyari isigi (sadece dizel araclar icin)

Benim getzim yok. Hatta su anda hyundai arabam da yok. Nasil mi biliyorum peki bunun anlamini?

Google'a sadece getz uyari lambalari yazdim. Karsima cikan ilk seye tikladim. Ve ogrendim.

Buraya konu acip bekleyene kadar bunu yapsaydin hem benden laf yemezdin hem de daha cabuk sonuca ulasirdin. Baskalarina bel baglama. Ben sana abs arizasi desem de inanmak zorunda kalacaktin. Allah'tan iyi niyetli bir kisiye denk geldin ve sana balik tutmayi ogretti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ali bey amca

Yakit filtresi uyari isigi (sadece dizel araclar icin)

Elektronik park freni değil hocam Electric Power Steering ışığı bu araçlarda direksiyon elektrikli olduğu için.

• Gerçekten şu konuyu açana kadar biraz interneti kullanmayı öğrenin artık ya. Yıl olmuş 2020 bu kadar basit şeylere bile konu açmak nedir. Yaz google a getz gösterge paneli diye bak ya da aracın kullanım kılavuzunda gösterge paneli sayfasına gel bak. Kullanım kılavuzu da var internette pdf olarak.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.