Şimdi Ara

pc yi zmanlı kapatma programı buyrun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım neden bu kadar önyargılısınız anlamıyorum işine yaramayan indirmez .. işine yarayanda faydalanır olur biter ....

son10 mesajıma bakarsan ben teknik yardımda bir arkadaşa verdim programı ve sonrasında burayada lazım olur diye açtım ...

yok yani ben şimdi rapid linkini silsem sen bişeymi kazanacaksın ... yada bişeymi kaybedeceksin ... onu anlamıyorum ....

Orjinalden alıntı: nihat1551

arkadaşım neden bu kadar önyargılısınız anlamıyorum işine yaramayan indirmez .. işine yarayanda faydalanır olur biter ....

son10 mesajıma bakarsan ben teknik yardımda bir arkadaşa verdim programı ve sonrasında burayada lazım olur diye açtım ...

yok yani ben şimdi rapid linkini silsem sen bişeymi kazanacaksın ... yada bişeymi kaybedeceksin ... onu anlamıyorum ....

Silersen senin bir kaybın var ki silemedin hala. Sadece kullanıcılara 'kolaylık' sağlamak için yapmış olsaydın şimdi 10 defa silerdin rapid linkini.

Bende diyorum ki, keşke açık sözlü olsaydın da bende indirseydim ufaktan bizimde katkımız olsaydı. Böyle oyunlara gerek yok. Yoksa banane nereye upload edersen et yani.
  • kullanıcılara kolaylık sağlıyorum tabiki eminimki senden fazla yardımım oldu arkadaşlara bu postları biz laf olsun diye doldurmadık ... teknik yardımdayız biz sizin gibiler anlamaz bunu ... varsa yoksa laf aha siliyorum ve özür bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Ağustos 2008; 2:55:40 >

kullanıcılara kolaylık sağlıyorum tabiki eminimki senden fazla yardımım oldu arkadaşlara bu postları biz laf olsun diye doldurmadık ... teknik yardımdayız biz sizin gibiler anlamaz bunu ... varsa yoksa laf aha siliyorum ve özür bekliyorum

Haklı olsan bile ki değilsin kesinlikle eminim artık, şu lafınla ne olduğunu belli ettin tebrikler. İstersen bana gelen teşekkür mesajlarının hepsini atayım sana pm'den. Bilgisayar konusunda arkadaşlara yardım edemesem bile insanlığımız ölmedi, bizden istenen yardımı/isteği geri çevirmedik.

Son olarakta bu kadar lafımın üstüne o linki silmemen yüzsüzlük olurdu. İyi geceler.

Only files stored in the Collector's Zone (here) can score points. Once they are downloaded by a free-user, each of them generates a RapidPoint. Subject to the condition is that the file is at least 5 Megabyte in size and the downloader has generated not more than 3 RapidPoints in the last hours. Premium users can generate for you up to 255 points per day.

bikere rapid kassam pc kapatlamı kasacam allah aşkına 4096 bağlantım var atarım the dark knight yi forumlara ksarım pc kapatı burdan 10 20 kişinin indirmesiyle rapidmi kasılır ..... profilime gir ve 5 10 mesaj önceye bak bi arkadaş istemiş ondan sonra burayada verdim lazım olur diye hayretsiniz yani

+ arkadaşlar yukarda gerekli açıklamayı yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Ağustos 2008; 3:07:47 >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • quote:

özür dilemek erdemliktir ..hatalısın özür bekliyorum

bikere rapid kassam pc kapatlamı kasacam allah aşkına 4096 bağlantım var atarım the dark knight yi forumlara ksarım pc kapatı burdan 10 20 kişinin indirmesiyle rapidmi kasılır ..... profilime gir ve 5 10 mesaj önceye bak bi arkadaş istemiş ondan sonra burayada verdim lazım olur diye hayretsiniz yani

+ arkadaşlar yukarda gerekli açıklamayı yapmış

bırak arkadaşım ya
    adam forumda farkedilmek istio

az öncede bi konu açmış başlığı aynen böleydi
    'hani muhammede küfür eden site vardı'

altta uyardımda düzeltti

böleleri saçma sapan cevaplar vererek kendilerini fark ettirmek istiolar ama bilmiolarki kendilerini yerdiklerini
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88

• Programı indirmedim, ilgimi çekmedi linki bana attılar ben de bir bakayım dedim, ama konuyu baştan sona okuyunca şu kanıya vardım;
    @radyasyo_N aşırı radyasyona maruz kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 17 Ağustos 2008; 4:06:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Programı indirmedim, ilgimi çekmedi linki bana attılar ben de bir bakayım dedim, ama konuyu baştan sona okuyunca şu kanıya vardım;

tam imzan kural dışı diyecektim üstteki resimmiş
    hayallerim yıkıldı hiç imzan kural dışı dememiştim
  • Son postumda 'İyi geceler' yazdığım için birşey yazmayacaktım ama neyse. Yahu daha önce birçok konu açıldı bununla ilgili hep aynı muhabbet döndü hep aynı şeyler söylendi. Her topicde de dosyayı koyan bu duruma geldi. Yahu nerden bilecem 5 mb olduğunu ben rapid pre'ye ihtiyaç duyupta alıp kullanmışım? Sunum tarzı itici geldi bende böyle yazdım. Hatalımıyım? Evet. Özür dileyecek miyim? Son postumda belirttiğim nedenden ötürü etmeyeceğim. Ne söylenirse söylensin.

@eray.gns Büyük iş çıkardan afferim, şikayette edildin

@Aytürk Doğru bildiğim her yerde denk gelirim. Yanlışsa da insan gibi düzeltilsin isterim.

@SonsuzaRaP Önce Türkçe'ni düzelt. 'Konu açan arkadaş diyerek' başka arkadaşı kastetmişsin ama ucu bana da dokunuyor. Dikkat çekmek? Sen değilmiydin ameliyat olucam diye fake alan sonra da açıklayan herşeyi. 'Zeus abi ben seni tanıyorum' diye topic açan? Kullanıcı adım yanlış anlaşılıyor ne yapsam diye topic açan? Ah be çocuğum, ne zaman reklama, ne zaman tanınmaya ihtiyacım olmuş. Çocuk başına böyle işlere ne diye kalkışırsın ki.

quote:

Programı indirmedim, ilgimi çekmedi linki bana attılar ben de bir bakayım dedim, ama konuyu baştan sona okuyunca şu kanıya vardım;

Solaryum diye bende radyasyon seanslarına giriyorum ne yapayım ayık kafayla böyle bir tartışma yaratamazdım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 17 Ağustos 2008; 4:01:14 >

• bencede adamdan özür dileyin bilmeden konuşuyosunuz sonra kalıyosunuz ses yok seda yok bari bir özür dileyin bu kadar zor mu

Karadeniz Teknik Üniversitesi
    Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (2011)
  • quote:

Orjinalden alıntı: John Locke

Arkadaşa çok büyük haksızlık yapmışsınız. Zaten o 192 kb ile puan falan kazanılmaz. Asıl siz adamsanız özür dilersiniz arkadaştan.

Evet bildiğim kadarı ile 1 Megabyte'ın üstüne olması lazım. Lost'u indirdiğim site altyazıları ayrı olarak rapide koyuyordu. Altyazılar düşük boyutta olduğu için yanınada Lost Wallpaperi koyuyorlardı 1 Megabyte'ı aşsın diye. Boşa değildir heralde.

edit: bu arada nihat senin ne acayip üye numaran var öyle. şanslımısın desem yoksa şanssızmısın desem anlamadım. 2 kişi önce üyelik alsaydın 66666

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 17 Ağustos 2008; 4:02:59 >
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • radyasyo_N özür bekliyorum

Orjinalden alıntı: radyasyo_N
    Yahu nerden bilecem 5 mb olduğunu ben rapid pre'ye ihtiyaç duyupta alıp kullanmışım?

Afedersin ama hakikaten radyasyona aşırı maruz kalmışsın sen. Bilmediğin konuda ne diye ahkam kesiyorsun ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 18 Ağustos 2008; 19:45:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Orjinalden alıntı: John Locke

Arkadaşa çok büyük haksızlık yapmışsınız. Zaten o 192 kb ile puan falan kazanılmaz. Asıl siz adamsanız özür dilersiniz arkadaştan.

Evet bildiğim kadarı ile 1 Megabyte'ın üstüne olması lazım. Lost'u indirdiğim site altyazıları ayrı olarak rapide koyuyordu. Altyazılar düşük boyutta olduğu için yanınada Lost Wallpaperi koyuyorlardı 1 Megabyte'ı aşsın diye. Boşa değildir heralde.

edit: bu arada nihat senin ne acayip üye numaran var öyle. şanslımısın desem yoksa şanssızmısın desem anlamadım. 2 kişi önce üyelik alsaydın 66666

66666 ya baktım banlanmış diye hatırlıyorum o şekilde tüm güzel numralar hepsi banlı yada girmiyor bi ara incelemiştim

örn: 77777 88888

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Ağustos 2008; 4:08:23 >

• quote:

quote:

Yahu nerden bilecem 5 mb olduğunu ben rapid pre'ye ihtiyaç duyupta alıp kullanmışım?

Afedersin ama hakikaten radyasyona aşırı maruz kalmışsın sen. Bilmediğin konuda ne diye ahkam kesiyorsun ki?

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

İmza deneme. [Arada kaynasın, konu kapanacak zaten.]

Yok hocam yazdım çok topic açıldı diye önceki en son topicde de adamı yerden yere vurdular 96 kb idi yanlış hatırlamıyorsam dosya. Bu bir arkadaşın bedava rapid pre verdiği topicti. Dediğim gibi üslubu bana pazarlamacılara benzeyince.. İmza güzelmiş bu arad

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam yazdım çok topic açıldı diye önceki en son topicde de adamı yerden yere vurdular 96 kb idi yanlış hatırlamıyorsam dosya. Bu bir arkadaşın bedava rapid pre verdiği topicti. Dediğim gibi üslubu bana pazarlamacılara benzeyince.. İmza güzelmiş bu arad

Özür dile. Rezil bir durumdasın. Yılın gafıdır bu. Ama hala direniyorsun. Özür dilemek bir erdemdir. Önemli olan özür dilemeni gerektirecek şeyi yapmamak. İş işten geçti artık. Hatanı kabullen. Bu senden birşey eksiltmez. Aksine değerin artar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.